Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujaujaujaujauja

Dziwne Nawyki

Polecane posty

Gość ujaujaujaujauja

Kazdy z nas jakies ma. Moje : -musze przeczyscic gruntownie nos przed kazdym ojsciem spac -gromadze brudna bielizna w kacie pokoju zaraz za drzwiami -kolo poduszki na ktorej spie musze ustawic jeszcze jedna ktorapelni funcje swoistej BARYKADY przed duchami (uraz z dziecinstwa )

no ja zawsze musze przed wyjscie z domu zapalic papierosa pewnie z nudow albo z przyzwyczajenia:) takich nawykow to nie mam, ale jesli chodzi o duchy to kiedys mnie siostra straszyla i powiem szczerze ze nieraz mam jakies dziwne leki ;)

Gość rwrer
Hmmmm... nie mogę sobie niczego przypomnieć i czuję się z tym nieco dziwaczna. Ale spoko, coś jeszcze dodam w swoim imieniu.

Gość małe_cycki
Ja mam nawyk wąchania :o Biorę szklankę- wącham, bluzkę - wącham, jednym słowem wącham wszystko czego będę używała. Kiedyś już sobie przez to narobiłam kompletnej siary ale jakoś mi nie przeszło.

Gość małe_cycki
wiesz co? gdyby to pytanie zadał ktoś inny to może i bym odpowiedziała ale, że to Ty to ......leć w dół i pomachaj jak bedziesz spadał

Jak przed każdym spaniem płukam usta pod kranem xd A ręce myję chyba milion razy, i to w taki sposób, że śmiesznie to wygląda.

Gość ujaujaujaujauja
male cycki, wahasz penisa zanim zrobis zloda :)?

ja zawwsze sie przegladam w czym tlyko moge lustra szyby samochody aaa i jak zasypiam to ruszam lewą stopą hehe ale to podobno choroba sieroca..

moje nawyki to: -codziennie stawiam kasztana -kilka razy dziennie muszę się wyszczać (po prostu muszę inaczej nie wyrobię!!) -muszę zjeść przynajmniej 2 razy dziennie, a nawet i częściej -zawsze, ZAWSZE zakładam buty przed wyjściem z domu -b.często też zdarza mi się naciskać klamkę przy otwieraniu drzwi. jak coś jeszcze mi się przypomni to napiszę.

Ja mam jeszcze taki zwyczaj, że zasypiając, zawsze leżę na prawym boku, a gdy naprawdę już czuję, że zaraz zasnę, obracam się na lewy bok xd A gdy coś jem palcami (czekoladę bądź chrupki jakieś), odruchowo wycieram palcę o bluzkę, mniej więcej po prawej stronie, na wysokości najniższego żebra. Oczywiście staram się tak robic, gdy jestem w domu^^