Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VannesA

karty chetnym postawie imie konieczne

Polecane posty

Gość houston
Natalia czy doczekam sie w końcu dziecka?

Gość ja poproszę
Kaśka i pytam o zicie uczuciowe oraz przyszłosc

Sztywniara: Tyle czasu juz stawiam karty w roznych miejscach ze moze po prostu trafil sie ktos o podobnym pseudonimie. Czekaja Cie niepokoje rodzinne. Jakies brzydkie i stresujace sprawy dla domu. Ale rowniez jakas impreza, picie lub goscie. Dla domu: Wielki rozmowy i debaty. Widac wielu ludzi podczas tych rozmow. Ty bedziesz brala w nich udzial. Los ma dla Ciebie mezczyzne przy ktorym osiagniesz stabilizacje materialna i spokoj duszy i umyslu. Mozesz przejsc tez niegrozna chorobe. Nie martw sie. To pewnie bedzie blacha choroba. Czy w Twoim zyciu nie pojawily sie jakies wielkie slowa o milosci? Widze tez ze mialas ostatnio do czynienia z osoba w mundurze. Policja? Lekarz? Bedziesz zalatwiala skomplikowane sprawy urzedowe. Pozniej widac ze przyjdzie w Twoim zyciu lepszy czas. Nie spodziewasz sie partnera milosci. Bardzo Cie to zaskoczy. Niespodziewanie otrzymasz bardzo duze pieniadze. Bedzie to mila niespodzianka. Zastanawisz sie nad tym czy nie wyjechac. Chcesz poznac mezczyzne. Masz same zmartwienia teraz i to odzwierciedla Twoje serce. Moze nie wiesz jak cos zalatwic dlatego taka burza w umysle.

Gość ELINEK
Czy z moim zdrowiem wszystko ok ? Obawiam sie, ze jestem powaznie chora , imie Ewelina

Gość bardzo proszę o wróżbę
Karolina - Co mnie czeka w miłości? Czy z aktualnie upatrzonym chłopakiem będziemy razem? 🌼

Gość 1234321
VannesA bardzo proszę, odpowiedz

Gość sztywniara
poniekąd się zgadza to co napisałaś :) jeżeli chodzi o kontakt z kimś w mundurze, nie trafiłaś. Jeżeli natomiast chodzi o jakąś większą kwotę, którą miałabym dostać, to szczerze wątpię. A czy może to związane jest z okresem jesiennym? W listopadzie co prawda mogłabym dostać większą sumę, ale wątpliwe, bo związane z projektem, moja praca musiałby wygrać. Wiem, że nie mam szans. Jeżeli chodzi o poznanie kogoś, miłość itd. to bardzo, bardzo wątpliwe. Ja nie mam szczęścia do takich rzeczy, zresztą nigdy nie miałam jakiegoś pędu, żeby się z kimś wiązać. Chyba nie dla mnie, boję się, że dla nikogo nie byłabym wystarczająco dobra. A jeżeli tak wyszło w kartach - to gdzie miałabym go spotkać? A tak przy okazji czy dostane się na Uniwersytet warszawki? Czy mam w przyszłości szansę na podjęcie jakiejś kreatywnej, odważnej pracy? Np na dziennikarstwo?

Gość sztywniara
z imprezą również trafiłaś - masz rację, czeka mnie ogromne spotkanie rodzinne :P

1234321: Nieporozumienia milosne moga sie pojawic jesli wyjedziesz i powrot.

Gość sztywniara
Vanesso, sprawdź jeszcze moje posty powyżej. Bo bardzo dużo z tego, co napisałaś się zgadza. Zaintrygowałaś mnie strasznie :)

Gość kredens
imię : justyna chciałabym wiedziec czy dostane prace o ktora mam zamiar jutro sie starac? i chcialabym tez wiedziec czy uda mi sie spotkac w koncu z pawlem i czy moze bedzie z tego cos wiecej niz przyjazn :) z gory dzieki :)

Gość Beatka985
Emily chcialam zapytac o uczucia. Bardzo proszę

houston: Widze ze moze byc problem albo juz masz ztym problem. Moze byc choroba,ale bedzie dziecko:)

Gość houston
problem jest juz od 8 długich jak cholora miesiecy....czy długo musze jeszcze czekac?nie daje juz sobie z tym rady...

KASSIA89 za jaki czas znajdzie milosc? Okres miedzy rokiem a 2 latami.

Gość olioli
wróżko droga, wróć proszę na 1 stronę i odpowiedz proszę :( to dla mnie strasznie ważne..

Gość Natalia1506
Natalia - : co mnie czeka w najbliższym czasie? jak sprawy uczuciowe?

HOUSTON: po jakim czasie pojawi sie upragniona ciaza? Okres miedzy 6 mies a rok.

Gość to ja poprosze333
przypominam siebie z pierwszej strony Sylwia i Artur jak potoczy sie dalej nasze malzenstwo i kiedy dziecko ? dziekuje :) pilne!!!!!

Gość houston
dzieki,pozdrowionka

Gość te prrrrr
ja tez rowniez się przypominam z pierwszej strony :)

Gość tygrys bialy
justyna-mam zamiar poddac sie zabiegowi powiekszenia piersi, czy wszystko pojdzie pomyslnie? jak masz czas to pisze sie na pelny, mam dziecko i meza:D

Gość imię gośka
a pytanie czy zdam w piątek prawko :)

olioli: Prawdopodobnie wroci,ale to nie zmieni niemilej atmosfery miedzy Wami.

Gość troche zagubiona
bardzo prosze o odpowiedz

Gość kicia380751346p
Karolina co wydarzy się w moim życiu w ciagu 2 lat? jak przebiegnie moja kariera taneczna?

Gość kredens
vanessa - mam nadzieje ze nas za szybko nie opuscisz. zobacz jak kazdemu zalezy :)

Gość olioli
dziękuję Vanesso :) wdzięczna jestem