Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VannesA

karty chetnym postawie imie konieczne

Polecane posty

Gość sztywniara
23:51 [zgłoś do usunięcia] sztywniara poniekąd się zgadza to co napisałaś jeżeli chodzi o kontakt z kimś w mundurze, nie trafiłaś. Jeżeli natomiast chodzi o jakąś większą kwotę, którą miałabym dostać, to szczerze wątpię. A czy może to związane jest z okresem jesiennym? W listopadzie co prawda mogłabym dostać większą sumę, ale wątpliwe, bo związane z projektem, moja praca musiałby wygrać. Wiem, że nie mam szans. Jeżeli chodzi o poznanie kogoś, miłość itd. to bardzo, bardzo wątpliwe. Ja nie mam szczęścia do takich rzeczy, zresztą nigdy nie miałam jakiegoś pędu, żeby się z kimś wiązać. Chyba nie dla mnie, boję się, że dla nikogo nie byłabym wystarczająco dobra. A jeżeli tak wyszło w kartach - to gdzie miałabym go spotkać? A tak przy okazji czy dostane się na Uniwersytet warszawki? Czy mam w przyszłości szansę na podjęcie jakiejś kreatywnej, odważnej pracy? Np na dziennikarstwo? 23:51 [zgłoś do usunięcia] sztywniara z imprezą również trafiłaś - masz rację, czeka mnie ogromne spotkanie rodzinne WKLEIŁAM PO RAZ 2, BO BARDZO DUŻO Z TEGO CO MI NAPISAŁAŚ SIĘ ZGADZA< CHCIAŁBYM WIĘC DOPYTAĆ. Przepraszam, że napisałam ponownie, ale widzę, że tutaj wszyscy wpisują się kilkakrotnie :)

Gość tygrys bialy
czy uda sie moj zabieg piersi? imie:justyna poprosze cie o duzy rozklad jak znajdziesz chwile. mam meza i dziecko

Aneto mozesz mi choc jedno zdanie napisac co spowodowalo te depresje?

Gość regrtyyr
samotność, nieszczęśliwa miłość, nieudane plany

Gość serenity.
Dominika co sie wydarzy w najblizszej przyszlosci? kiedy bede w stanie rozpoczac moj wymarzony biznes? kiedy wyjde za maz?za kogo (tzn,brunet,blondyn,wysoki,gruby? DZIEKUJe

Dla anety: Depresja jest stanem ktorym bardzo trudno odczytuje sie kart. Zawirowania emocjonale, bardzo emocjolane podejscie do problemu i Twoje mysli (ktore w stanach depresyjnch bywaja niemal dziwne) sa odzwierciedlone w kartach. Jest to natlok informacji ale i marzen. Karty pokazaly ze praktycznie ta Twoj problem sklada sie wiele rzeczy. jest to spowodowane tym ze wiele rzeczy zaprzata Twoje glowe. Tesknisz za partnerem. Za bratnia dusza. Przy ktorym osiagniesz spokoj. Chcesz stabilizacji. POjawila sie tez karta pieniedzmi. Z tym tez widze problem. Lecz to sa tylko Twoje obecne mysli. W przyszlosci karty pokazly jeszcze przebieg tej choroby. Mysle ze pomoc z niej wyjsc moze Twoje kolezanka/ znajoma. Zadalam konkretne pytanie : czy wyjdziesz z depresji. Odwrocone 9trefl.- koniec choroby. Co pomoze Ci wyjsc z depresji? Dom, rodzina oraz pojewienie sie partnera.

Gość regrtyyr
Dziękuję :)

Gość tygrys bialy
moge teraz ja? prosze

Gość japrosze1111
kcohana wczoraj sie wpisalam na 1 stronie ale nie odp wiec ponawial Sylwia i Artur jak potoczy sie nasze malzenstwo dalej i czy widzsz dzieckko w najblizszym czasie dziekuje :)

Gość tygrys bialy
dziekuje! dziekuje!!!! Vannesa 🌻 jak bedziesz miala chwile to zrob mi duzy, kiedys do ciebie pisalam i dostalam partnerski:) za ktory tez dziekuje.

czyw yjde za maz za tego chlopaka z ktorym obecnie jestem? czy moj tato wyzdroweieje? i w jakim czasie? Ania

japrosze1111: Widac ze masz oparcie w krewnej lu przyjaciolce. Mozesz tez byc chora. Nie bedzie to gorozne. Czy wy nie stawiacie domu? Nie budujecie sie? Twoj partner mysli o jakims domu. Moze chce miec swoj wlasny. Byc moze czeka go inny dom niz jest w tej chwili. W tym domu nie ma jego przyszlosci. przyszlosc dla Was widze dobra. Czy wy juz macie jedno dziecko. Dziecko kolejne bo tak mi wyszlo ale moge sie mylic bedzie niespodziewanie dla Was.

Gość serenity.
no a ja????? bylam prze ja prosze....

Gość tzytzytt
Imię: Agata (brak dzieci, męża) pytanie: (jeśli możliwe) co mnie czeka w przyszłości? (jesli poprzednie nie możliwe) - czy sprawa o którą się martwię dobrze się dla wszystkich zakończy? ORAZ czy są jeszcze jakiekolwiek szanse, aby dobrze się ułożyło mi z moim byłym oraz rodzina go zaakceptowała

Gość tygrys bialy
chcialabym zapytac czy udadza sie interesy ktore planujemy w przyszlosci- prowadzenie wlasnego biznesu.

Gość moje imie
ja chcialam ale mnie pominelas wiec sie przypomne :) Kasia czy zwiaze sie na stale z obecym partnerem? kiedy mniej wiecej bedziemy mieli dzieci? czy za rok zmienie kraj zamieszkania i jesli tak to czy bedzie to Europa czy gdzie indziej?

Gość troche zagubiona
ja rowniez zostalam pominieta, bardzo Cie prosze Vanneso o jakas podpowiedz :( imie: malgorzata czy decyzja o rozstaniu byla sluszna? jak dlugo przyjdzie mi czekac na nowa milosc?

Gość kasiakasiakasiajjj
wrozko caly czas mnie pomijasz:( powroz mi

Gość Metilde
Iwona: Chciałabym się dowiedzieć co go popchnęło do zerwania: czy rzeczywiście Rafał mnie nie kocha (a kłamał,że coś czuje), a może wpływ na niego miała rodzina i kwestie finansowe? Czy to zwykły kłamca? Bardzo proszę o postawienie kart...czuję taki niepokój...

prosze o odpowiedz, jestem wpisana mniej wiecej w polowie trzeciej strony