Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita007

Zakochalam sie od siebe w nizszy facecie

Polecane posty

Gość przeszłam przez to
abracadabra1 Jezu ty go podobno kochasz a patrzysz na to co powiedza inni ??? Lepiej,niech patrzy przed niż po,tak jak ja,bo potem ,jak się oczy otworzą i złośliwość ludzka da o sobie znać,to tragedia!

Gość abracadabra1
Ale to nie takie pary maja problem tylko ci zlosliwi ludzie.

Gość przeszłam przez to
Otóż złośliwi ludzie nie mają z ich powodu problemu,tylko wręcz odwrotnie-dziką radość!

Gość abracadabra1
To oni maja cos nie tak z glowa, rozumiesz ?

Gość ciocia wandzia
Lolita- w łóżku wszystko się wyrównuje :) A tak na poważnie- mój chrzestny był niższy od swojej żony o jakieś pół głowy, może nawet ciut więcej. Ona na nic nie zważała- chodziła w szpilkach, była w porównaniu z nim dość postawną kobietą.. Mieli czwórkę dzieci. On już nie żyje, a ona ciągle za nim tęskni. PS.Jak mi się odezwie raz jeszcze jakiś pustak to normalnie zakoszę z prawego.

Gość Margines *
Nie radzę, byłam w związku z taką osobą, ja 1,65 on najwyzej 1,66 i jeszcze ciągle w adidasach łaził a ja ani centymetrowego obcasa nie mogłam ubrać tylko baletki albo japonki. A przeciez sa sytuacje gdzie trzeba normalnie się ubrać jak kobieta i mężczyzna, jak małżeństwo a nie jak dzieci z podwórka. Na początku to nie przeszkadza, ale później bardzo. Popieram, tacy faceci mają kompleksy i to ogromne. Lepiej zakończ ten związek teraz.

Gość abracadabra1
Jak kogos kochasz to co cie obchodzi to ze jestes wyzsza od niego w obcasach. Idiotyczne myslenie. To wy macie byc szczesliwi a nie inni. Innymi sie nei przejmuj.

Gość abracadabra1
Margines a moze to ty masz kompleksy skoro boisz sie byc wyzsza od swojego partnera w obcasach ?

Gość Margines *
abracadabra, myślę ze poprostu nigdy nie znalazłes/znalazlas sie w takiej sytuacji. Ja czułam się głupio mając przy sobie niższego faceta, widziałam że nie byliśmy brani na poważnie, a przecież w życiu trzeba mieś oparcie w mężu. Przykro mi, ja wiem ze te osoby nic za to nie mogą ze sa niskie. Mysle ze powinni poprostu dobierac sobie inaczej partnerki, jest wiele malutkich dziewczyn 1,40 - 1,50 wzrostu, to sa wlasnie kobiety dla mezczyzn sredniego wzrostu. A skoro jestes taki mądry/ mądra, to powiedz mi - a w łóżku myślisz ze to funkcjonuje z takim facetem???? Nawet nie chodzi tutaj o jego męskość, ale o sam wzrost, masz wyobraznie to sobie wyobraz... i co?

Gość Leongh
no i?

Gość Miłość jest ważna
To że jest niższy to nie znaczy że ma być nieidealny:) przecież to tylko 6 cm różnicy:) czy to dużo?

Wszelkie problemy są tylko w naszych głowach.. Jeśli on Tobie się podoba, jeśli jesteście w stanie stworzyć fajną i zgodną parę, to co Was obchodzi czyjaś opinia? Ludzie jak to ludzie, jak będą chcieli, to zawsze znajdą sobie jakiś pretekst to obrzucenia drugiej osoby błotem, bez względu na to, czy będą mieli ku temu powody, czy nie. Ostatnią rzeczą jaką brałabym pod uwagę byłaby opinia otoczenia i to "co sobie ludzie pomyślą" - jeśli faktycznie "myślą" to nie pomyślą sobie nic:)

"niski facet to przede wszystkim kompleksy, które szybko wyjdą i bedzie ciebie poniżał(...)" Kompleksy? O czym Ty dziewczyno mówisz? Od kiedy wzrost jest wyznacznikiem pewności siebie? Jesteś istotą rozumną?:) Darwin się w grobie przewraca, gdy patrzy jak jego teoria ewolucji zostaje obalona na rzecz dewolucji.

Gość fdses
pytanie: czy ty tez mu sie podobasz .

Gość Xfrancuz1
Kur.damulki sie odezwaly co niejedna ma 1.50cm i to w kapeluszu a faceta 180chce.co on by z wami robil?Pod pache jak worek ziemniakow i tyle.chyba tu same blondynki

"chyba tu same blondynki" No popatrz.. trafiłeś.. Jestem blondynką, ale Ty jak wnioskuje musisz być szatynem lub brunetem? Skoro moją głupotę tłumaczy kolor włosów, to jakie masz usprawiedliwienie dla swojej głupoty związanej z myśleniem stereotypowym?:D To pytanie retoryczne, nie sil się więc na wymuszone odpowiedzi:P

Gość rdy
Czuje ze większość z tych niby dziewczyn które wyzywają tutaj facetów niskich od zakompleksiałych to wysokie chłopaczki które tak naprawde same sa zakompleksione i brak im jakichkolowiek innych argumentów poza wzrostem i dlatego staraja sie dowartościować pisząc te brednie . Ja sam mam 175 i dziewczyną zawsze się podobałem bardziej niż 90 proc kolegów . Oczywiście są też niscy którzy mają kompleksy ale ich problem nie wynika z wzrostu tylko wlasnie z kompleksów i braku innych zalet . Zapewniam wszystkich tutaj niskich że jak będziecie poza swoim wzrostem inteligentnymi , mającymi coś do powiedzenia , wysportowanymi goścmi to dziewczyny beda sie za wami uganiać . pozdrawiam