Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summers lady

Denerwują mnie córki mojego faceta, jestem w ciąży co bedzie z naszymi dziecmi?

Polecane posty

Gość summers lady
Takimi wpisami sie wogóle nie przejmuje i nie zamierzam nikomu udowadniac jakie jest nasze pożycie, w każdym razie nie narzekamy:) Dziadkowie sie ucieszyli, a i dzieci beda myśle zadowolone, bo beda miały kontakt z kuzynami, wiec nie beda sie nudzic, no i my też bedziemy zadowolnie bo bedziemy mieli siebie dla siebie:) Swoją drogą muszę poszperac w necie, co jest teraz potrzebane dla dzieci do szkoły, myśle, ze Olga doskonale wie, ale na wszelki wypadek sie zorientuje.

Gość tak sie przypatruje
i zastanawiam czemu tak niepsodziewanie wątep upadł, sama jestem w podobnej sytuacji i myślałam, ze zanjedzie sie pare kobiet z doświadeczneniem w tych sprawach i pomoże osobom takim jak czy summers lady, a tu lipa:( Moze jednak uda sie to pociagnac?

Gość wiem dlaczego upadł wątek
Otóż na Kafeterii plątała się jakas chora z nienawiści nastolatka z niepełnej rodziny, przypuszczalnie majaca przyrodnie rodzeństwo w drodze lub już urodzone - i w różnych działach tego forum zakładała wątki na temat nowych żon tatusiów i przyrodniego rodzeństwa, tutaj , na dziale rozwodowym ... i traktowałą te topiki jako okazję do oplucia kobiet żyjących z rozwodnikami. Jakieś chore z nienawiści dziecko-nastolatka. A wy się tu produkowałyście jakbyście z dorosłą rozmawiały, mimo, że z jej wypowiedzi pod różnymi nickami widać było, że jest to głupiutka, niezrównoważona emocjonalnie nastolatka. 🖐️

Gość wiem dlaczego upadł wątek
Czyli miałam rację.

Gość autorka chyba
zabrałabyś dzieci do zoo, do kina a nie na zakupy :o i kto kupuje rzeczy do szkoły w lipcu :o

Gość te prrrrr
wiem dlaczego upadł wątek -nie wiem, skąd bierzesz te swoje bajeczki, a te twoje domysły, że wszystkie topiki są zakładane przez 1 osobe są albo wynikiem twojej nad wyraz bujnej wyobraźni, głupoty, albo początków schizofrenii. Na tym topiku było 1000 osób, które krytykowały autorke, ale tobie wydaje się że to wszystko jedna, tak? :D Proponowałabym psychiatre...

Gość te prrrrr
wiem dlaczego upadł wątek - ty chyba sama zyjesz z rozwodnikiem bidulko, i teraz plujesz na dzieci z pierwszych malzenst i pierwsze zony? Jestes przez to taka zgorzkniala, niespelniona i niedowartosciowana

Gość fgydyhkg
Słuchaj gówniaro zostawił pierwsza zone moze zostawic i ciebie.