Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summers lady

Denerwują mnie córki mojego faceta, jestem w ciąży co bedzie z naszymi dziecmi?

Polecane posty

Gość kaolaa
koleżannnkkka ten facet powinien zastanowic sie nad tym,ze jego 5 letnia corka zrobiła kupe w majtki.To jest bardzo powazny problem .

Gość koleżannnkkka
no to co może nawet nic bo facet dużo zarabia ale mam zamiar iść od razu na chorobowe nawet bez powodu... i co będę za Twoje siedziała w domu?? nie !!! nie po to sama opłacam stawki żeby czekać miesiącami w kolejkach do lekarza, przynajmniej na tym mi się zwróci, nie będę się czuła oszukana przez państwo, bo niby na co idą te składki??

Gość te prrrrr
ja pierdole teraz wszyscy to gowno beda walkowac. Zesrala sie bo jej nie lubi i tyle, a nie wypadalo sie jej zesrac autorce na ryj.

Gość summers lady
Tomek wiedział o wpadce Hanki, ale nic specjalnego z tym nie robilismy dziś sie to nie zdarzyło i narzie o tym zapominamy, chyba, ze sie zacznie powtarzac. Co to te prrrr my nie jestesmy małeństwem, no teraz to masz podstawy, zeby nazywac mnie dz*wką. Co do zwolnienie ostatani już raz, jakoś miesiac temu jechałam autobusem miejskim, który miał stłuczke, upadłam nieszcześliwie i miałam krwawienie, ginekolog zalecił mi przejscie na zwolnienie, myśle, ze sprawa jest już zamnknięta.

Gość koleżannnkkka
postawcie się w jej sytuacji a nie w sytuacji jego dzieci!!! łatwo tak po kimś jechać a same na pewno święte nie jesteście!!!

Gość marylka.
summers lady ,własnie czytałam w gazecie ciekawy artykuł na ten temat ,jezeli go znajdę to ci go przepisze

Gość te prrrrr
koleżannnkkka - na chorobowym tak dlugo nie posiedzisz. A pozniej siedz na wychowawczm. Zaplaczesz dopiero jak przyjdzie ci pierwsza emeryturka :D

Gość koleżannnkkka
co je obchodzi Twoje zwolnienie?? jesteś w ciązy masz prawo i kropka!!! nie ważne z jakiego powodu!!

Gość koleżannnkkka
9 miesięcy no może osiem nie posiedzę nie rozśmieszaj mnie!!!

Gość pomozcie wybrac
sam, z te prrr na czele drza ze strachu by im wlasnie jakas laska nie sprzatnela faceta sprzed nosa :) dlatego tak bluzgaja :) oczywiscie mowie tu ich prostym jezykiem, bo choc one tego pojac nie potrafia, to facet nie jest rzecza ktora mozna se wziac, on odchodzi bo sam tego chce, ale nie, one na faceta zlego slowa nie powiedza tylko beda jechac po jego nowej kobiecie a przed nim sie plaszczyc

Gość koleżannnkkka
a emeryturki i tak w naszym państwie za dużo nie dostane

Gość polaaaaaaaa
summers lady ale ty głupia jestes piszac imie swojego meza :-)

Gość dlaczego niby mam
się postawić w jej sytuacji? A cóż to za ważna persona? Już sam tytuł topiku świadczy o autorce, co sobą reprezentuje. I początkowe wpisy, jak to się wylegiwała a dzieci nie chciały jej usługiwać.

Gość koleżannnkkka
łatwo kogoś obrażać zwłaszcza tak anonimowo co??

Gość te prrrrr
summers lady - moj facet na tyle za mna szaleje, ze nie musze sie o nic martwic, a dodatkowo jestem na tyle wartosciowa, ze nie musze brac ochlapow przechodzinych, zuzytych :) Wiec zejdz z mojego tematu bo nic ci to nie da :)

Gość summers lady
powiedzcie mi proszę czy ja choc jeden raz dałam wam do zrozumienia, ze jestem utrzymanką mojego faceta, otóż uwierzcie mi, ze tak nie jest, mieszkamy w domu, który kupilismy i wspólnie spłacamy kredyt, który wspólnie zaciągneliśmy, na zakup naszego wspólnego domu. Mieszkalismy też razem kiedy jeszcze studiowałam, ale wtedy utrzymywali mnie moi rodzice, a teraz, ze tak powiem utrzymujemy sie wspólnie, u nas nie ma twoja, moja kasa, jest wspólna i jak trzeba to ide kupic jego córce potrzebane rzeczy, a jak trzeba to on pozycza mojej kuzynce czy komuś tam innemu.

Gość te prrrrr
przepraszam, ten post u gory mial byc do pomozcie wybrac

Gość polaaaaaaaa
te sumers,masz takiego super meza a wypłakujesz sie tutaj na necie :-) co ty w ogole robis ztutaj na kafe :-) pieprzysz juz drugi dzien o tym samym.

Gość te prrrrr
koleżannnkkka - oczywiscie, że duzo nie dostaniesz, ale z takim podejsciem to moze byc gorzej niz zle :)

Gość a moze ja zadam takie
pytanie-nie dziwi was,ze matka dziewczynek ot,tak pozbyła sie ich na całe wakacje zeby pobyły z tatusiem?przeciez dokladnie zdaje sobie sprawę z tego,ze dziećmi zajmuje się jego konkubina?mnie taka sytuacja by nie odpowiadała..

Gość summers lady
Tak jestem głupia, bo podaje jego imie, a ty jesteś głupia bi piszesz głupoty:) proste, w sumie nie moge sie domyślicz czemu nie podawac ??

Gość pomozcie wybrac
moj facet na tyle za mna szaleje, ze nie musze sie o nic martwic wmawiaj sobie tak dalej to moze w koncu sama w to uwierzysz , teraz moze szaleje ale ty sie starzejesz... a z kazdym rokiem dorastaja mlode, ponetne dwudziestoparolatki :P ty zrzedliwa, chora psychicznie a one usmiechniete, radosne :P buahahahhahahaa

Gość koleżannnkkka
te prrrrr- i tak jakas zdesperowana jestes:) a moja emerytura to mój problem!!!

Gość polaaaaaaaa
sumers ty głuypia nbabo,przeciez ktos z enzajomuych moz eczytac twoje wypociny i po imieniu na pewno dojdzie ,ze to ty.Jak nie przejmujesz sie tym,to napisz io swoje nazwisko i adres podaj :-) a poza tym juz ci napsiałam,ze trujesz przez dwa dni o tym samy.Jestes jakas opóźniona w rozwoju czy co

Gość te prrrrr
a moze ja zadam takie - a co przepraszam ma caly czas sie nimi sama zajmowac????? Ojciec ma taki sam obowiazek zajmowac sie dziecmi jak i matka i ona tak samo ma prawo do odpoczynku!!! A to jak on to juz zorganizuje, to ja nie obchodzi, moze nawet wynajac nianie. Byle sie dzeciom krzywda nie dziala. On dziad stary strzelil sobie nastepne i moze tez jej jeszcze podesle? Bardzo madra kobieta, niech tez troche odpocznie. Zreszta z tego co wyczytalam to to byl pomysl meza zeby dzici wziasc na wakacje. Ona sie tylko zgodzila.

Gość koleżannnkkka
no to babo głupia czytaj uwaznie one miały być tylko10-14 dni a nie całe wakacje

Gość te prrrrr
pomozcie wybrac -hahahahaha a co zazdroscisz mi? Jak juz napisalam, nie mam z zwyczaju brac sobie za partnerow facetow, ktorzy maja tendencje do zmieniania partnerek na mlodsze modele, wiec nie mam sie czego bac. :)