Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huśtawkaa

Zmienny nastrój. Od czego to zależy?

Polecane posty

Gość Huśtawkaa

Bardzo często mam zmienny nastrój. Raz jestem towarzyska, zawszę wiem co powiedzieć, mam dobry humor, po prostu mnie energia rozpiera, a raz siedzę cicho, nie wiem co powiedzieć, humor mam zjebany, taka przymulona jestem. Nie wiem właśnie od czego to zależy. Tak jakby dwie osoby we mnie siedziały. Jakaś dziewczyna z fobią społeczną i depresją i jakaś towarzyska, z nadmiarem energii i wspaniałym poczuciem humoru. I tak jakby one prowadziły wojnę o to kto ma być na przodzie.

Gość tygrys bialy
byc kobieta byc kobieta....

mam bardzooo podobnie , wlasciwie tak samo :) mi to nie przeszkadza , moim znajomym i partnerowi takze , wrecz przeciwnie , taka mnie lubia/kochaja , bo to ponoc takie prawdziwe jest (?)

Gość Huśtawkaa
Ja mam 14 lat jakby co:P A schizofrenia? Eeee raczej nie.. Bez przesady.. Nie mam żadnych schizów

No co Ty dziewczynce wciskasz za bzdury ! :/ 14 lat wyjasnia sprawe , dojrzewasz itp. :)

No co za bzdury dziewczynce wciskasz :/ ! 14 lat co nieco sprawe wyjasnia , dojrzewasz :)

no i ja rowniez tak mam, raz potrafie byc hamska a za moment moj humor jest wspanialy i jestem kochana :D moze to hormony ??

Gość Huśtawkaa
No może to nic poważnego, ale mi przeszkadza w życiu. I mnie dziwnie postrzegają czasem ludzie. Że poznają mnie to jestem taka, a potem taka i się pytają co mi jest jak gasnę.

a jam 33 jestem chłopem i co hormony od to zależy od posiłku czekolada podnosi serotoninę hormon szczęścia

Gość piękna zocha
okres dojrzewania i hormony buzują, nie przejmuj się, prawdopodobnie 90% dziewczynek w okolicach Twojego wieku tak ma ;)