Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berdanio

Mama widziała jak się masturbuję

Polecane posty

Gość berdanio

Głupio mi strasznie i nie wiem co mam robić.

Gość berdanio
Ale ja się wstydzę o tym mówić.

Gość Agata N.
Na pewno nie tylko dla ciebie jest to jest krępujące ale dla twojej mamy również. Myślę, że twoja mama chociaż ci tego nie powie ale za pewne rozumie zaistniałą sytuację, chociaż moim zdaniem powinna z tobą porozmawiać, logiczne że jako, iż bardziej rozumie życie. Mam 15-to letniego syna i też go niechcący przyłapałam, widziałam jaki to był stres dla niego i wszystko robił, aby tylko nie spotkać się ze mną choćby w drzwiach. Przesiedział tamten pamiętny dzień w pokoju, nawet nie wychodził zjeść, do szkoły wymykał się po cichu i wracał niezauważony. Trwało to tak ok. tygodnia, w końcu postanowiłam z nim porozmawiać. Powiedziałam mu, że nie odbieram tego jako coś strasznego a naturalne jest, że on potrzebuje się rozładować i ja to rozumiem a już na pewno nie zamierzam mówić o tym ojcu, czy roztrząsać jako sensacji. Sprawa jak dla mnie normalna. Potrzebował jeszcze 2 dni, żeby sobie to poukładać, potem zachowanie jego wróciło do normy. Myślę, że jeśli twoja mama z tobą o tym nie porozmawia... możesz albo sam spróbować wyjaśnić lub przemilczeć a myślę, że twoja mama i tak to rozumie :)

Gość on..
agatko nie podniecił cie ten widok?

Gość Agata N.
Chory jesteś? Może ciebie podniecają twoje dzieci ale mnie nie. Co miałam syna wykląć z rodziny, wygonić do spowiedzi i wezwać egzorcyste? No tak na głowę jeszcze nie upadłam. Masturbacja jest tak normalna, że byłbyś chory, gdybyś ty "on" się nie masturbował. Może ciebie podniecają takie opowieści skoro tu zaglądnąłeś?

Agata N, bardzo dobrze zrobilas, wiem jak to jest w takim przypadku, w koncu wszyscy to robia, przewaznie bedac samemu, a takie wpadki sie zdarzaja.

Gość on..
nie drzyj sie bo syna obudzisz mnie nigdy mama nie przyłapała całe szczescie

Gość Agata N.
"On" a czy ty widzisz gdzieś wykrzykniki lub durze litery? Gdy będę się drzeć wirtualnie klepiąc w klawiaturę syna nie obudzę. Poza tym wyjechał na wakacje, to i choćbym chciała się wydrzeć... obudzić mogę jedynie męża i sąsiadów :D

Gość Agata N.
ale błąd trzasnęłam "duże" miało być. Przyłapanie to po prostu z reguły brak przezorności, aby pamiętać o zamykaniu drzwi na klucz przede wszystkim. Niefart po prostu, zdarza się.

udawaj że się nic nie stało, jak widziała to widziała nie ma sensu się tłumaczyć. Zdarza się za jakiś czas zapomnicie o sytuacji.

Ano zdarza sie, mnie matka tez widziala jak masturbowalam...swieczka, ale sie wstydzilam..ale przede wszystkim tej swieczki. Ale mam fajna mame, porozmawialismy chwile potem o tym.