Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieszylam sie

Zepsul cala moja radosc

Polecane posty

Gość cieszylam sie

Wybieramy sie na wakacje ja i moj chlopak..a dzis kiedy musielismy zaplacic juz calosc obwinial mnie ze teraz przez ten wyjazd on bedzie splukany,ze mialo kosztowac mniej a nie tyle..ze jak sobie to dzis(juz po wplaconych pieniadach) przeliczyl to ze zaluje ze tyle kasy(2000 ze wszystkim)i ze to tez jest moja wina bo ja go namowilam a on pozniej jak wroci nie bedzie mial za co zyc.I ,że gdyby nie to by sobie ta kase odlozyl i moze bysmy na przyszly rok polecieli albo po sezonie.Dodam ze to sam byl w biurze i sam znalazl te wakacje.Wini mnie ze nie kosztowly 1200-1300 jak np pare miesiecy temu tylko ze nagle zrobilo sie ok 2000.Pzeciez ja do niczego go nie zmuszalam! sam w biurze byl..sam rezerwowal:(zrobilo mi sie okropnie przykro poklocilismy sie...jak on tak w ogole mogl..kazdy oczywiscie za siebie placil...niech nikt nie pomysli ze on mi fundowal....

Gość LALALALaGirL91
JAKI FIUT!! Pff.. żeby się nie zesrał skąpiec gówno by z zpod siebie zjoooodł ;]

Gość cieszylam sie
cieszylam sie tak bardzo z tego wyjazdy...zrobil mi straszna przykrosc:(byl hamski i wredny...jeszcze dzis na necie ogladal nasz hotel cieszyl sie..a wieczorem mi z takim czyms wypalil...kiedy w poludnie placilismy pieniadze wszysto bylo ok..:(slowa nie powiedzial

Gość ale cham
lepiej go zostaw poki czas bo jak bedziecie malzenstwem to ci kazda zlotowke wyliczy i wypomni :o ale cham naprawde

Gość cieszylam sie
rozumiem ze nie duzo kasy.. ale my nigdzie nie myslismy jeszcze razem:(tak sie cieszylam ze lecimy...powiedzial mi ze mi moje pieniadze latwo przyszly boje dostalam od dziadka..a on musial odlozyc.. i nawet dzis jak je liczyl jego i moje..powiedzial zazartowal cos takie" ile ja bym za to mial" chodzilo mu zapewne o swoje wydatki typu rzeczy do samochodu nowe opony itd...jestem taka ze wole korzystac z zycia..zobaczyc cos a nie skladac i kupowac za to namacalne rzeczy..boje sie zycia z nim...i juz odrazu mi powiedzial ze za rok on na zadne wakacje nie pojedzie juz.. bo nie bedzie mial za co.. gdy powiedzialam zebytak nie mowil bo nie wie co jeszcze bedzie za rok to on swoje.. i sie zaczelo.powiedzial ze jak to sobie policzyl tak to ze tyle kasy 2000zl ponad mu poszlo..a mialo byc 1300 okolo....przykro mi sie zrobilo ze powiedzial ze to tez moja wina bo ja chcialam juz teraz. w wakacje, a prawda jest taka ze moglam poleciec pzred sezonem gdy ceny byly nizsze prosilam go by sobie paszport wyrobil bo nie mial..ale on mowil ze nie ma kasy olewal to mowil ze po co mu paszport jak nie bedzie mial za co na wakacje pojechac.. ijak go przekonalam ze cos sie moze trafic.. wtedy jeszcze sezonu nie bylo..wyrobil go z wielkim bolem..ale zanim sie zebral zanim go odebral byly juz wakacje i ceny poszly w gore a on zdziwiony...

Gość wspolczuje ci
Są mężczyźni i głupie samce. Tyniestety trafiłas na to 2

Gość cieszylam sie
jestem zalamana:( napisalam mu w zlosci ze niech sobie odbierze jutro swoje pieniadze ze nie bedzie mnie za nic winil..moze odzyskac ta kase? czy jak zaplacil to juz koniec leciec musi

jejku:( zachował sie jak sknera i jeszcze Ciebie obwinia,przeciez nie musiał,nikt mu nie kazał,mogł powiedziec,ze nie chce bo woli ta kase wydac na co innego.A nie zale po czasie i szukanie wiinych,hmm zastanow sie lepiej nad tym zwiazkiem. Zachował sie jak "gówniarz" Przykro mi🌼

Gość cieszylam sie
smutno mi.. bo widze czasem jakim jest prostakiem i to boli ze moj wlasny facet taki jest:(

Wcale Ci sie nie dziwie,tez by mi były przykro...Nie do wiary... A własnie jak płaciliscie za wycieczke to w kasie nie poinformowali Was o ewentualnym zwrocie,w jakim czasie i na jakich warunkach? nie ma takiego info do biletu? Co za typ,juz mogł sie ugryzc w jezyk,naprawde,bo az sie odniechciewa na taka wycieczke jechac,ehh...

Gość tak a czym sie tak podnieciles
a czym sie tak podbudowales?ciekawe,podziel sie ;]

Gość cieszylam sie
to sa wakacje z biura podrozy on rezerwowal..ja tam nie bylam tylko mu dzis pieniadze dalam,chce bardzo chce tam leciecj..ale sie boje ze on to np odkreci...za to ze mu tak pisalam...

To zmienia postac rzeczy,kurcze tym bardziej,ze sam z wlasnej nieprzymuszonej woli pojechal tam i wykupil ta wycieczke...Dziwi mnie jego zachowanie,nie no az takim chamem chyba nie bedzie by to "odkręcac",niezły tupet ma:o Pogadaj z nim jutro na spokojnie bez kłotni:)

Gość cieszylam sie
my te wakacje planowalismy od dawna.. tzn ja w sumie mu mowilam bo juz tyle razem jestesmy a nigdzie nie bylismy..mowilam zeby wyrobil paszport kiedys wiecznie olewal to..szkoda mi bylo 160zl. mowil ze nie ma..a taka sume to mogl spokojnie odlozyc w 2 miesiace..ale mu szkoda bylo.jak zaczelam mowic ze sa tanie wakacje ze 1200-1300 w maju czerwcu.. to w czerwcu w sumie koniec czerwca zebral sie i wyrobil.ale zanim odebral byl lipiec ceny poszly w gore wiadomo..i ma teraz do mnie pretensje..a sam chcial jechac...mowil ze nie bedzie mial tyle kasy ze gora 1500zl..i pretensje do mnie ze wiecej on nie ma.ze mialo byc 1300 a zroilo sie 2000 ...mowilam mu ze dobrze wiedzial ze ceny podskocza i ze w takim razie nie to nie nie jedziemy..to niby chcial jechac..mialam mu dolozyc.. tzn pozyczyc 300zl okolo..ale okazalo sie ze sama tez nie mam za wiele...i mial do mnie o to tez teraz pretensje..ze ja go namawialam ze gdy mowil ze nie bedzie mial to ja mowilam ze mu doloze..itd..ale sobie tak pomyslalam ze przeciez od rodzicow pozyczyc tez mogl i pozyczyc. i tez im oddac musi..i nie musi wcale w terminie...sam sie na to godzil na wakacje..a nagle jakby sie obudzil jakbym co najmniej ja mu ukradla te pieniadze iw tajemnicy przed nim wplacila...boje sie ze odwola cale wakacje.ale chyba nie moze juz. bo przepadnie kasa...jak sadzicie:(

Gość cieszylam sie
mialo byc-szkoda MU bylo 160zl

Gość cieszylam sie
ide spac:(zajrze tu rano:(((

Gość hghhh
To jak wakacje za 4000? Jak chlop biedny to nic dziwnego ze tak mowi. Myslisz ze fajnie mu sie bedzie opalac gdzies w afryce z mysla o tym ze jak wroci do Polski nie bedzie mial co jesc?

Gość w swietle przytoczonych faktow
w takiej sytuacji wolalabym zeby odwolal wycieczke, odebral pieniadze i nigdzie nie chcialabym juz jechac. Ani teraz ani nigdy.

Gość cieszylam sie
hghhh- to wakacje za 2000 kazdy za siebie placi...jesc bedzie co mial hehe mieszka z rodzicami..zachowuje sie tak jakby juz do konca roku nie mial za co zyc...a wroci odda z wyplaty kase jaka od rodzicow pozyczyl i nastepna bedzie juz mial normalnie...jemu chyba zal tych pieniedzy bo za nie moglby kupic "tyle rzeczy" jak sam powiedzial.

JAKI FIUT!! Pff.. żeby się nie zesrał skąpiec gówno by z zpod siebie zjoooodł ;]" bidula z chłopaka ... zaręczynowe plany mu popsułaś niestety na pierscionek bedziesz musiała jeszcze troche poczekac :P

Gość Tears and rain
Abstrahujac od tego czy pojedziecie czy nie, powinnas sie zastanowic, czy chcesz z nim byc. Znam troche te tematy. Jak w przyszlosci cos sie stanie i np. stracisz prace, ale bedziesz chora i nie bedziesz przez jakis czas w stanie zarabiac itp, to on ci powie, ze nie ma ochoty cie utrzymywac, ze jestes beznadziejna, ze go nie stac na to, zeby karmic was oboje. Tacy faceci nie rozumieja konceptu lat chudych i tlustych ani bycia ze soba w biedzie i nieszczesciu. wez te wakacje komus sprzedaj znajomemu czy cos, moze ktos sie znajdzie. Albo zapytaj jakas przyjaciolke czy kolege czy nie chca leciec z toba, dali by ci kase a ty bys ja oddala temu twojemu facetowi. On bylby szczesliwy, bo by odzyskal swoje pieniadze, a ty bys i tak pojechala na te wyczekiwane wakacje. Tylko znajdz kogos, kto jest wesoly nie pozwoli ci sie smucic.

Gość cieszylam sie
tak bardzo chcialam jechac z nim:( doczekac sie nie moglam..cieszylam sie..zadzwonil dzis rano jak gdyby nigdy nic..ja bylam zaspana jeszcze i nic mu nie powiedzialam,powiedzial ze zadzwoni pozniej...myslalam o tym wczoraj i zaczelam sie zastanwiac czy on moze ma racje.ale wszyscy mnie tu poparliscie..:(

Gość bbbaaaaa
jak zawsze prawda lezy po srodku i ta sama historia opisana oczami chlopaka wygladala by tak ze to ty mu tylek trulas i on sie wreszcie zgodzil choc pewnie nie zarabia za wiele i ten wydatek bedzie odczuwal dlugo.Domyslam sie ze ciezko na to pracuje i zna wartosc pieniedzy a Tobie poprostu dal dziadek wiec nie masz pojecia ile niektorzy musza harowac zeby odlozyc 2 tysiace

Gość ona.kopciuszek.
;(

Gość cieszylam sie
Jeżdżę z taczką po plaży :classic_cool:

Gość Ejbisi
A on od niedawna pracuje? Jak mieszka z rodzicami to bez przesady, pewnie cala kase wydaje na jakies swoje pierdoly. Mysle zejak juz tam pojedziecie to bedzie jednak b.zadowolony ze go namowilas.

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł