Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffetyszysta

Ależ mi ich żal

Polecane posty

Gość ffetyszysta

Właśnie ktoś z mieszkania sąsiadów moich rodziców wypadł z balkonu(8 piętro). Przyjechało po niego pogotowie, zakładają już na niego czarny worek... Ależ dołek.

Gość piękna zocha
nie rób sobie żartów, ta tragedia miała miejsce naprawdę kilka dni temu, a ty się tylko nabijasz

Gość ffetyszysta
może kilka dni temu, jakieś 15 minut temu też.

Gość hrabia duku
ladaco zawsze rucha trupy w kakao

Gość piękna zocha
10:11 [zgłoś do usunięcia] Cudowna_Wenus1111 piekna zocha - "własnie ktoś.." = teraz ktoś ;d można by Tobą słodzić herbatę. słuchaj, czytać umiem i nie musisz mi nic tłumaczyć, więc 🖐️ i nie wierzę, żeby taka sama sytuacja Z TEGO SAMEGO PIĘTRA W TEN SAM SPOSÓB powtórzyła się kilka dni później, więc powtarzam, autorze jesteś chyba gimgównem, z mózgiem zamkniętym w plecaku do września 🖐️

Gość ffetyszysta
czasem te wasze prowokacje, głupie wjazdy są śmieszne, ale czasem brak wyczucia pada wam na mózg i się w was wkomponowuje, jak kupa w szambo.

kłociłabym się. Bo u mnie w miescie i obok czesto takie sytuacje sie zdarzają .. one nie są ogłaszane nigdzie nie jest opisywane, w faktach tez nie mowia bo tego jest za dużo więc naprawde jest ich wiele i sie o tym przekonałam .. może autor jest z Ełku a to o czym mówisz stało się w Wałbrzychu Mój kolega wyskoczył z okna.. właśnie z 8 pietra 3 miesiace temu.. i w tym miescie nikt prawie o tym nie słyszał... tzn tylko znajomi i rodzina..

Gość piękna zocha
zgodzę się, ale co innego wyskoczyć z okna, o czym co rusz słychać,a co innego gdy zarwie się balkon, wtedy to nagłaśniają, bo budynek w złym stanie i ktoś chce narobić wokół tego problemu szumu. jakoś mi się wierzyć nie chce, żeby wszystkie balkony z 8 piętra były takie pechowe, ale dobra, pewnie chociaż na lokalnej stronie internetowej o tym piszą, więc poproszę linka.

Szukałam tego już dawno i NIC nie było. Jak chce Ci się ponownie szukać wydarzyło się w Dąbrowie Górniczej (ostatnie piętro - przepraszam że również 8) Ale wypadł z balkonu czy się zawalil?:) bo autor napisał "wypadł" nic o zawalaniu.

Gość ffetyszysta
a gdzie pisałem o zarwaniu się balkonu???

Gość piękna zocha
Mój błąd, w takim razie całe to moje mądrowanie na nic, bom ja myślała, że chodzi o zarwanie się balkonu, za zamieszanie przepraszam 🖐️