Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest u was

zaproszenie osób z pracy

Polecane posty

Gość jak to jest u was

jak to jest u was?? jak rozwiązałyście ten problem?? ja powiem tak: pracuję w budrzetówce, jestem sekretarką 3 facetów, poza tym mam nad sobą jeszcze jednego faceta. zapraszacie ludzi z pracy na wesele czy tylko na ślub??

Gość to jest suknia ślubna
ja nie zapraszalam , po prostu kazdy wie o moim slubie , jak ktos bedzie mial ochote i czas to przyjdzie jakas delegacja na slub a jak nie to nie troche mi glupio zapraszac do kosciola

ja pracuje w firmie budowlanej, w biuerze mam tylko kilka osob, a na budowie ok 80. zaprosilam na slub i wesele wszytkie osoby z biura wraz z osobami towarzacymi (w sumie nie przyszlo tylko 6 osob) i 1 kolesia z zona z fizycznych. ale ja mam z nimi wszytkimi bardzo dobry kontakt i co mnie bardzo zdziwilo najwczesniej oni zaczeli wychodzic o 4 nad ranem

Gość autorko-budŻetówce

a moj juz obecny maz zaprosil wszytkich na slub - u niego jest taka tradycja, ze meilowo rozsyla sie zaproszenie do wszytkich pracownikod (ok 50) i przychodzi kto chce ale tylko na slub, na wesele nikogo nie zapraszal

u mojego brata byli ludzie z pracy..najbardziej mnie rozsmieszylo jak wodzirej zwrocil sie do dyrektora firmy per "wujek" :P

Gość zaproszenia pytanie
no wąłśnie jak też mam z nimi dosc dobry kontakt. jest jeszcze jeden dzięki któremu dostałam tą pracę bo przyjął mnie na staż, a mógł np wziąć swojego syna... rozmawiam tutaj z ludźmi ale oni jak dawali zaproszenia to tylko na ślub. tzw zawiadomienia...

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

Gość zaproszenia pytanie
oj rzeczywiscie;) przepraszam, pisze w pospiechu i musze sie ukrywać;)

Gość ale wy sie nakrecacie
my zapraszamy tylko na ślub ludzi z pracy. Na wesele dwóch szefów - bo to dobrzy znajomi rodziny - mojego narzeczonego.

Gość madonnn
Mój narzeczony chce zaprosić na wesele wszystkich z pracy - 14 os + os tow. Na pewno przyjdzie tylko część. Poza tym, wymyślił sobie, żebym pojechała razem z nim zapraszac...