Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriana brody

Szantazuje mnie!!

Polecane posty

Gość adriana brody

Dziewczyny, co zrobic poradzcie... Zwiazalam sie z gowniarzem, i teraz cierpie. A naprawde sie zakochalam, jesli to mnie moze jakos tlumaczyc i wydawalo mi sie, ze on tez. Na poczatku wszystko bylo ok, romantycznie i cudownie. ale z czasem on stawal sie coraz bardziej zaborczy, chcal mnie izolowac, zabranial kontaktow z rodzina i przyjaciolmi, sledzil. Byl zazdrosny nawet o czs spedzony z moja mama. Zaczelo dochodzic do rekoczynow i wyzwisk. Pare razy zniszczyl mi sprzet z domu ze zlosci... No i tteraz wyjasniam. gdy sie zaczelismy spotykac ja mialam 25 lat a on 17. teraz mnie szantazuje, ze jesli nie zrobile tego czy tamtego tam jak sobie on umyslil, to pojdzie zeznac na policje, ze go uwiodlam jak byl nieletni...:( Co mi za to grodzi? co mam zrobic?

Gość mozesz go wyśmiać
kopnij gnoja w dupsko a dobrze niech spada

no i niech on Ci udowowdni :D nie bój się niczego, ale więcej dzieci nie zaczepiaj bo to jest zboczenie :)

Gość Abssinthe111
nic ci nie grozi, 16 lat to jest juz wiek w ktorym mozna uprawiac seks bez paragrafu, wiec nie daj sie zaszantazowac gnojkowi. zniszczyl Ci sprzet - to TY masz podstawy zeby go podac na policje. ale sie wkrecilas dziewczyno....otrzasnij sie i przestan wierzyc gowniarzowi.

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

Gość adriana brody
Zboczenie ? :( Ja naprawdde nie czulam jakiejs przepasci miedzy nami ze wzgledyu na wiek. Po prostu sie zakochalam, on wygladal na zakochanego...

Gość na takiej samej zasadzie
ty mozesz pójść na policje, że cie gówniarz nachodzi i ci grozi pogoń gnoja i tyle

nic nie zrobi, on ma problemy emocionalne, urwij po prostu kontakt, bez wyjaśnien, bez niczego

Gość nic ci nie grozi
za seks z 17 latkiem

Gość adriana brody
On mowi, ze zniszczy mi opinie, ze ma listy, maile ode mnie z poczatku znajomosci. Ze jak sie policja mna nie zajmie, to on na naszej klasie mnie obsmaruje itp. A to wszystko po to, zebym sie zachowywala tak jak chce, siedziala z nim w domu itp. Nie wolno mi o niczym bez jego zgody zadecydowac, nawet zeby np sie umalowac do pracy. Mowie mu, zeby mnie zostawil, skoro nie jestem taka, jak w jego mniemaniu ma byc kobieta, ale on twierdzi, ze on mnie zmieni w taka ... I kurwa bledne kolo...

Gość adriana brody
on ma 20 teraz

No wybacz słowo "zboczenie", ale to nie jest normalne żeby dojrzała kobieta interesowała się nastolatkiem - wg mnie oboje mają coś z główkami :O

Gość adriana brody
no ja bym wszystko zrobila, zeby on po prostu odszedl i zostawil mnie w spokoju. Marze o tym, zeby sobie kogos znalazl, zebysmy sie rozstali, tak jak ludzie sie rozstaja. nie jestem za grosz z nim szczesliwa, potwornie sie go boje, jestem po prostu ofiara. Ale przy nim, gdy sie zaczyna odgrazac, wsciekac, zachowywac jak psychol, tak bardzo sie boje, ze mysle - dobra, jeszcze wytrwqam tydzien, miesiac, moze sie cos zmieni, moze jednak nie zepsuje mi opini, moze zrozumie itp.

on nie ma prawa Cię szantażować.. miał ukończone 15 lat po 2 nie zmuszałaś go ani nie szantażowałaś.. tym bardziej nie ma mowy o molestowaniu. a no i myślę że nikt takim kretynek jak on nie będzie się przejmował więc o opinie się nie bój

Gość adriana brody
on stawia mi ultimatum, ze jak chce sei rozstac, to mam sie wynosci z tej miejscowosci, albo ze z bloku jak skocze, to tez bedzie rozwiazanie...:(

Gość Tears and rain
Nic sie nie bój. Nie pozwól, zeby mial cie w garsci. Niech sobie robi co chce. A zawsze na wszelki wypadek warto by miec nagrane cos w telefonie czy dyktafonie typu rekoczyn, rozwalanie sprzetu albo grozby z jego strony.

Gość kafelalalalala
matko, co to sie teraz porobilo z tymi gowniarzami, w dupach im sie poprzewracalo.. chcialoby sie napisac masz babo placek, sama chcialas i pchalas sie w to cos.. no ale szkoda mi w sumie Ciebie.. a gnoja olej i tyle, nie przejmuj sie nim, a jak chce, to niech sam skacze z blo9ku.. po kiego takie to łazi po swiecie??

Gość Gruba Katarzyna
Masz do czynienie z psychopata. Jak najszybciej idz na policje, albo skontaktuj sie z jakissm centrum od spraw przemocy w rodzinie itp. Z tego co piszesz, zniszczenie Twojej opinii, to prawdopodobnie najmniejsza szkoda, jaka moze ci wyrzadzic. :( niestety. A wiek, nie ma tu nic do rzeczy. Ma 19 lat i jest dorosly, odpowiada za swoje czyny. Seks z 17latkiem moze jest w pewnych sytuacjach moralnie naganny wedlug niektorych srodowisk, ale na pewno nie jest karalny .

Gość adriana brody
ja sie boje, ze policja to nic nie zrobi. Przyjada moze, cos mu tam powiedza, a on sie wymiga. A potem mnie chyba ukatrupi, ze to zrobilam...:( Musialabym chyba miec 24 h ochrone.

Gość kafelalalalala
no to wyjedz... ale najpierw policja a dopiero potem wyjazd

Gość Sędzia 26.
ania1311 jestes jebnieta co ci nie pasuje w takim układzie lat ty sie ruchaj z kim chcesz roznica wieku nie zawsze odgrywa role ale oczywiscie musiałas sie dojebac idiotka

Gość Sędzia 26.
adriano poproś brata lub kolege niech mu wpier... i sie odczepi sprawa sie rozwiąze

Gość adriana brody
Piszę wiersze dla meneli z dworca :classic_cool:

Gość adriana brody
Dzieki Sedzio :) roznica wieku czasem naprawde nie ma znaczenia kiedy cos zaiskrzy... wtedy sie nie mysli wg moralnych zasad

Gość Sędzia 26.
moralność to szeroko rozumiane słowo w twoim przypadku nikt zasad nie złamał kilka lat młodszy czy starszy to normalne ale znajdzie sie tak ania1311 z zasadami z kosmosu moher jeb...