Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curiosa

Mój facet kocha mnie tylko po alkoholu

Polecane posty

Gość kolorowakredka
Ej, ja jestem kobietą, a mam tak samo, po alkoholu włącza mi się ochota na czułości i tyle:P Na szczęście nie mogę wypić dużo, więc mam zawsze nad tym kontrolę, ale być może, żebym mogła wypić więcej, to mówiłabym wszystkim, że ich kocham:D I ot, cała prawda;] I z tym czekaniem z seksem na miłość... o litości... Kobieto! Czyś Ty za przeproszeniem ocipiała?! Przecież z nim jest ewidentnie coś nie tak! Wyjaśnien tego moze być wiele, ale dam sobie rękę uciąć, że nie chodzi o żadne zasady, tylko to takie durne pieprzenie, które ma na celu coś ukryć. Haha, na miłość czeka, jasne:] Nie wierzysz w to, to idź porozmawiaj z lekarzem, gwarantuje, że każdy Ci powie, że to niemożliwe, żeby facet w tym wieku czekał cierpliwie na seks. A tak na podsumowanie, jedna z moich życiowych zasad, to niezdecydowanych facetów odstawiać jak najszybciej na bok. O ile szczęśliwsze jest wtedy życie!:D Chyba, że lubisz problemy i przeboje z facetami, bo ten gnojek dostarczy Ci ich jeszcze dużo jak z nim zostaniesz, na pewno;] Powodzenia!

"No a moze (na pewno) własnie są tacy którzy mogą." są oczywiscie ludzie, ktorzy mogą rózne rzeczy... ale oni są nienormalni - tak po prostu...

Gość hahahehehhh
komik nie odwalaj tu roboty za kuriosę ,moja piękna ma dziś pęknięte kąciki ust i nie może się za bardzo śmiać

Gość kolorowakredka
Może i jestem. Ale może też przez to trochę lepiej znam i rozumiem facetów i wywraca się we mnie wszystko, kiedy babska są tak naiwne i tłumaczą to w taki sposób:|

Gość aaaa moim zdaniem
a dlaczego zaraz nienormalni... aaa tak tak...bo tylko ty jesteś jeden normalny na tym świecie ;-P

"aaa tak tak...bo tylko ty jesteś jeden normalny na tym świecie ;-P" dlatego bo podobne podejscie do mojego ma jakies 95% facetów :P

Gość aaaa moim zdaniem
a załóżmy: jak żona jest w ciąży i 9 ms. zero sexu + okres po ciązy jakieś hmm..2ms.to co? wtedy też jest nienormalny?

Gość wtrące się
aaa moim zdaniem: typowa kobieta- bez obrazy bo równiez kobieta jestem. Wymyślasz teraz :D Chylę czoła przed komiczne :D Autorko jesteś naprawdę az tak naiwna ;) Pozdrawiam

Gość tak się składa że
do wtrącę się :) nie musisz chylić,on już ma swoją widownię ;) sama muszę nią być co jakiś czas ze względu na pisanie pracy do szkoły

"jak żona jest w ciąży i 9 ms. zero sexu + okres po ciązy jakieś hmm..2ms.to co? wtedy też jest nienormalny?" słyszałas o seksie oralnym? :D Poza tym - są stany wyzszej koniecznosci a tu mamy abstynencje na wlasne zyczenie... masz jeszcze jakies rownie mądre przyklady? porwanie przez kosmitów? uprowadzenie przez al-kaide? czy moze przypadkowe zaczopowanie pochwy przez majtki wciągniete podczas mocnej czkawki, ktorych wyciagniecie wymagało opercaji i przerwy w seksie przez 10 miesiecy?

Gość tak się składa że
no właśnie , ach te metafory, muszę się streścić z robotą ,bo nabawię się zmarszczek mimicznych po 25 roku życia

kurcze o co tu chodzi ?:D moze o parawan ?

Gość dajmy spokój
bo jeszcze autorka przez nas wpadnie w depresję , a mnie zwalało tu ze śmiechu dziś

komiczne - zajebisty jesteś:D mądrze piszesz, widać że masz doświadczenie, kobiety takie właśnie są, naiwne niestety. Ale to nie ich wina, one chcą tylko kochać i być kochane...

Gość kurioza gdzie jesteś
co z tobą ? obudziłaś się w końcu ? jak tam sprawy wyglądają

Gość aaaa moim zdaniem
wyżyny inteligencji... :-/ panie komiczne :-/