Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona jestem

dlaczego byly chlopak wciąz jeszcze do mnie dzwoni..

Polecane posty

Gość zdziwiona jestem

to byla mlodziencza milosc, zaczela sie piec lat temu i trwała pol roku, zerwalismy bo on tak chcial... zniknął z mojego zycia, potem wyjechal. Ja od dwoch lat mam szczesliwe zycie , mam kochającego chlopaka, chcemy sie pobrac. Wiem ze On siedzi za granicą ale czesto przyjezdza. Dzwoni do mnie, puszcza sygnalki ale ja na to nie reaguje. Rozstalismy sie bo on okazał sie gówniarzem. Od chwili rozstania spotkalismy sie tylko raz.. Kiedys go kochalam, ale bardzo mnie zranil, ciezko mi bylo o nim zapomniec, ale ilekroc o udawalo mi sie to zrobic on bezczelnie przypominał mi o sobie. Nie chce juz go wiecej widziec ani znać. Wiem ze on tez jest wrazliwym chlopakiem, nie chce go skrzywdzić nie wiem co powinnam zrobic aby on przestał sie tak zachowywac Chcialabym mu powiedziec ze nasze drogi juz dawno sie rozeszły, ale bardzo sie boje ze gdy go uslysze wszystko wróci :(

Gość zdziwiona jestem
nie brałam od niego kasy 😠

Gość zdziwiona jestem
a czy myslicie ze on cos jeszcze do mnie czuje ?:(

Gość ciut zaniedbana
nie bądź głupia, masz chłopaka to się tego trzymaj, a jemu napisz smsa "nie dzwoń do mnie, z nami już dawno koniec"

Gość zdziwiona jestem
wiem ze tak powinnam zrobic, ale moze lepiej nie pisać nic ?? moze da sobie w koncu spokój ?

Gość ciut zaniedbana
ty się przyznaj, że chcesz żeby dzwonił i najchętniej to gdyby powiedział słowo rzuciłabyś wszystko i poleciała :O głupia jesteś, napisz i koniec.

Gość zdziwiona jestem
nie nie chce go juz znać :( ehhh ale lączylo mnie z nim dużo, kurva czy te wspomnienia muszą zawsze wracać 😭 Dziś jestem dojrzalsza, cenie sobie cos innego niż wtedy gdy bylam gówniarą, masz racje napisze mu żeby spieprzał na drzewo !!

Gość edekzfabrykikreeedek
moze dobrze cignelas i mu brakuje tego

Gość zdziwiona jestem
no wlasnie że nie :) moze to dziwne ale nie uprawialismy żadnego seksu :), mozna powiedziec że lączyla nas milosc platoniczna taka wiez emocjonalna, owszem bylo pożadanie ale nie czulam sie wtedy jeszcze gotowa na podjecie współzycia