Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdfgbddgjn

Takie dziwne mam pytanie...

Polecane posty

Gość bdfgbddgjn

Czy jeśli zachodzi się w ciąże zawsze ma się pierwszy okres? Tzn czy np. mogę być w ciąży mając okres?

nie ma okresu w ciąży! możesz mieć plamienia, każde plamienie jest zagrożeniem dla ciazy

Gość bdfgbddgjn
Pytam bo moja przyjaciółka miała normalny okres tyle, że trwał 5 dni a nie jak zwykle 7... po czym okazało się, że jest w 6 tygodniu ciąży

Gość bdfgbddgjn
Ja również dostałam normalnie okres ale też był on krótszy niż zwykle... a staramy się z mężem o dziecko i do tej pory nic... Może juz sama sobie jakos to tłumacze bo tak bardzo bym już chciała...

ja z kolei slyszalam ze mozna mniec taie krwawienia podobne do mniesiaczki do 3 mniesiaca i sa nie zawsze grozne...ja pierwszy mnialam...

Gość bdfgbddgjn
A mam również koleżankę, która przez 4 miesiące miała okres i dzieciątko urodziło się zdrowe i żadnych problemów nie było

Gość niby krwawienie w ciąży nie
jest okresem, ale moja ciotka dowiedziała się,że jest w ciąży jak poczułą ruchy dziecka! MIAŁA "OKRES" do 6 m-ca! Urodziła zdrowe dziecko :) Po 3 miesiącach ciąży :D (gruba była, to nie przytyła praktycznie wogóle..)

Gość i co z tego wynika
??? zrób test!! kazdy organizm jest inny wiec nikt ci nie odpowie na twoje pytanie:P

Gość i co z tego wynika
jedna będzie krwawići inna nie ..