Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona_na_maksa

Spóźniony okres - proszę o pomoc.

Polecane posty

Witam wszystkich, mam pytanie. W nocy z soboty na niedzielę uprawiałam z chłopakiem petting, dotykaliśmy się także narządamy płciowymi, lecz on we mnie nie wszedł. Oboje byliśmy wilgotni, jednak on nie miał wytrysku. Czy jest szansa, że jestem w ciąży? Jeśli tak, to czy jest ona duża? Dodam jeszcze, że jestem dziewicą i powinnam już dostać okres, niestety spóźnia mi się. Czy może być to spowodowane zmianią klimatu (na początku lipca byłam przez 10 dni we Włoszech, do tego dochodzi długa podróż)? Z góry dziękuję z odpowiedź.

Gość motina98
co ty napewno nie jestes w ciazy wyluzuj

Staram się, jednak ciężko mi :) nie jest to odpowiedni moment na dziecko w moim życiu. Przeczytałam gdzieś, że w płynie ejakulacyjnym mogą znajdować się plemniki i dlatego tak panikuję.

Czy mógłby w tym temacie wypowiedzieć się ktoś jeszcze? Bardzo mi na tym zależy.

Lili21 - Skąd ta pewność? Straszysz mnie, dziewczyno ;) Nie śpię drugą noc z rzędu. Chyba będę musiała udać się po test.

Gość DominikaD
brałam 2 miesiące Mikrogynon i na początku czerwca odstawiłam iż zatrzymywało mi wodę w organiźmie i puchłam. 7 czerwca dostałam miesiączkę po zakończeniu tabletek. niestety dzię mamy 20lipca a ja nadal wyczekuję na miesięczkę. rano robiłam test i wyszedł negatywny. mój lekarz będzie dopiero 27 lipca a ja mam nerwy i chciałamż żebyś mi napisała swoje zdanie... zaznaczę jeszcze,iż biorę tabletki odchudzające Meridia 15. w sumie tam pize,że mogą wystąpi zaburzenia miesiączkowe myślisz,że to przez nie spóźnia mi się tyle okres???

myślę, że to przez tabletki ;) ja na szczęście dostałam w czwartek i w sumie już mi się kończy :D