Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nescafefefe

wreczanie zaproszen

Polecane posty

Gość nescafefefe

czy moge zaproszenia gosciom z mojej strony sama wreczyc? czy to rowniez jakis przesad, ze zaproszenia maja wreczac narzeczeni? jestem w sporze z mama, ze koniecznie musimy razem z narzeczonym je wreczac, a my oboje pracujemy do pozna, pozniej narzeczony remontuje mieszkanie, niebawem bedzie pomagal rodzicom przy zniwach :( i teraz nie wiem co zrobic, wiadomo, ze cala rodzina bedzie zaproszona slub mamy pod koniec wrzesnia poradzcie prosze jak Wy rozwoziliscie zaproszenia, razem czy osobno, a moze wysyłaliscie poczta???

mysle ze to wypada abyscie razem wreczali. my tez pracowalismy do pozna a mimo to rozwiezlismy.

Gość nie sypiam z komiczne
nie wypada poczta oczywiscie ze razem, to minimum dla starszych czlonkow rodziny, z ktorymi kontakt jest sporadyczny wypada isc takze z kims z rodzicow

\"nie sypiam z komiczne - nie wypada poczta \" zwłaszcza jak zapraszana osoba mieszka za granicą albo na drugim końcu Polski :D u nas było róznie, część wręczaliśmy razem, część osobno, część rozdysponowali nasi rodzice, częśc rozesłaliśmy pocztą. życie jest jakie jest, niby najbardziej poprawnie jest wręczać razem i kazdemu osobiście, ale tak sie po rpostu nie da. chyba ze wszyscy zapraszani mieszkają w jednym miescie...

Gość magda_lena24
my część rozdaliśmy razem, część osobno, ja z mamą pojechałam do jej rodziny (takiej dalszej) bo nie pamiętałam gdzie mieszkają, kilka zaproszeń rodzice sami rozdali, jedno zeskanowaliśmy i wysłaliśmy mailem bo ta osoba mieszka zagranicą. różnie, nie uważam że koniecznie trzeba razem jeździć - bo co się stanie jak do swojej rodziny pojedziesz sama lub z kimś z rodziców? Mówi się że narzeczony pracuje i koniec! Bez przesady, a jak ktoś nie będzie chciał przyjść to i tak sobie jakiś powód znajdzie...

Gość u nas tez sie nie dalo
wszedzie razem. wiec tak jak powyzej: czesc osobno, czesc razem, gdzieniegdzie rodzice sami ( jechali akurat w tamte strony a ja nie mialam mozliwosci z nimi sie zabrać. nikt sie nie obrazil. mama uprzedzila o zaproszeniu ze jak tylko nam sie uda to wpadniemy a ona kazala sie nie fatygowac, wyslac poczta zaproszenie by wiedziala gdzie i ze przyjedzie. poczta rowniez musialam wyslac. jak ktos sie chce obrazic to zawsze znajdzie powod.

poza wroclawiem mieszkajacy dostali poczta, we wroclawiu rozwozilismy razem. nie widzialam w tym zadnego problemu.zwykle towarzyskie odwiedziny