Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy bardzo pilne bo tuz tuz

paznokcie zelowe czy akrylowe na slub

Polecane posty

Gość pomocy bardzo pilne bo tuz tuz

Mam slabe paznokcie niestety nie udalo mi sie wyhodowac do slubu swoich.Zapisalam sie do kosmetyczki na sztuczne pazurki.Nigdy nie robilam takich rzeczy tym bardziej jestem pelna obaw.Czy lepsze sa paznokcie zelowe, akrylowe czy zrobic krotkie tipsy? bo chyba nie wypada miec takich krotkich swoich?

Gość jak to lubi ...
ja mialam zwykle krotkie i super sie czulam a jak robisz sobie sztuczniaki to nie akrylowe tylko przedluzanie zelem

Gość desssa
ja miałam żele i żałuję bo tydzień po ślubie mi odpadły;/. teraz ide do kuzynki na wesele i myśle o zrobieniu sobie akrylowych, to zależy jakie masz swoje paznkokcie, ja mam słabe i dlatego żele mi nie trzymały

Gość bbbbbbbbbb
A po czym wnosisz, że akrylowe będą się trzymały?

Gość desssa
po opiniach znajmomych u którch było tak samo- że żele im się nie trzymały a akryle tak

Ja bawię się troche żelem i akrylem zupełnie amatorsko w celach zdobycia kasy i powiem Ci, że jeżeli odpowiednio dbasz czy to o żele czy o akryle to wytrzymają Ci ze 3-4 tygodnie. Mi bardziej podoba się akryl zrobiony na szablonie. wtedy sztuczny pazur przyjmuje kształt twojego paznokcia. zrób sobie delikatny frencz i nie daj sobie wcisnąć żadnych trójwymiarowych wzorów. :)

Gość z tego co mi wiadomo to
praktycznie różnica jest w wykonaniu- zel zastyga pod lampa a akryl samoistnie. Ja wczoraj zrobilam sobie pazurki, miesiac przed slubem, zeby sie przyzwyczaic a za miesiac pewnie zrobię sam french. rowniez zdecydowalam sie na tipsy tylko dlatego ze swoich nie zahoduje nigdy i nawet nie chodzi tu o dlugosc ale nwet krotkie zadzierają mi się bardzo glęboko czasem do polowy plytki paznokciowej.

Gość monissss
ale masz problemy .... zenada

trochę współczuję, że tuż przed slubem robisz nie mając pojęcia, że w takich paznokciach to suepłnie inna bajka- inne ruchy ręki, palców itd. ciekawe jak obrączkę z tacy podniesiesz, skoro będziesz miec tipsy pierwszy raz w zyciu :P

Gość olalalica
ja wolę akryle, zdecydowanie. delikatny french,niezadługie.