Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do pojecia

skad te zamilowanie do mikrofalowek wsrod gosci?

Polecane posty

Gość nie do pojecia

W sobote byl moj slub i dostalam 3. W zyciu bym sie nie spodziewala chociaz czytalam na kafe tu i tam, ze goscie lubia kupic to co sami uzwazaja za stosowne. Prosilismy o kase a tu 3 mikrofalowki i 2 zalezka, chociaz musze przyznac, ze jedno zelazko to mercedes wsrod zelazek wiec z checia zatrzymam. Ale na milosc boska, kto kupuje zelazko za 59 zlotych z promocji?

współczuję. Ja dostałam drobne prezeny, wszystkie trafione. Od gosci, ktorzy z racji małych dzieci byli na weselu dosłownie 3 godziny.Reszta dała pieniadzę, myslałam, że prezentów juz się nie daje.

Gość nie do pojecia
No wlasciwie dostalam glownie pieniadze, pare drobiazgow w rodzaju poscieli od babci, ktora sie uparla, ze tak musi byc i koniec bo tradycja. Na szczescie babcia pojechala ze mna do sklepu i sobie wybralam posciel jaka chce. Dostalam tez maszyne do gotowania na parze na ktora zawsze mi bylo szkoda pieniedzy, zestaw do fondue i super fajny mlynek do pieprzu od siostry ale te mikrofalowki .. i zeby to jedna a mam az trzy i nie kapuje skad sie bierze przekonanie, ze ja akurat tego potrzebuje.

Gość raczej TO zamiłowanie

Gość niepijąca alko
Po prostu mikrofalówki są dość tanie, zwłaszcza na promocji w supermarkecie, a jak się je zawinie w papier to dają wrażenie dużego prezentu. Niektorzy ludzie, zwłaszcza starsi jak kupują prezent to kierują się jego wielkością, uważając że duży prezent w oczach innych gości będzie sprawiał wrażenie drogiego. Pomyśl, ktory karton byś wybrała, nie wiedząc co w nich jest- duży czy mały? Większość ludzi wybrałaby duży

Gość ja bym wolala maly
zawsze to mneij tachania

Dokładnie, tanie bo w promocji duże. Az mi się przypomniał wątek z filmu "Wesele" gdzie gospodarz się czepił kamerzysty że ma za małą kamerę, a w następnym chyba wątku mówił do kogoś "rozpowiadaj że to taka nowoczesna" czy jakoś tak było.

Gość musztarda
>>>myslałam, że prezentów juz się nie daje. No pewnie, kasa musi być, nie? Musi się zwrócić wesele.

Gość Ejbisi
Jesu, no to sprzedaj na allegro :o beszczelna jestes, zamiast siecieszyc ze cos w ogole dostalas to ty krecisz nosem.

Gość hhaha beszczelna jestes
moze trzeba uszczelkę kupić prezencie by ją uszczelnić?

Gość nie sypiam z komiczne
promocje:-) najesc sie, wypic, zabawic...za mala kwote..ech czy to nie marzenie wiekszosci gosci?