Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selfish_girl

Powstrzymaj zabijanie psów-podpisz petycję!

Polecane posty

Gość selfish_girl

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/#signform Możesz pomóc nam zmienić życie milionów psów. Międzynarodowe wsparcie przeciwko torturowaniu psów i spożywaniu psiego mięsa jest jedyną drogą aby wymusić na rządzie Korei Południowej realne przestrzeganie praw zwierząt i zakazanie "psiego" przemysłu w każdej formie. Ta petycja zostanie przedstawiona przedstawicielom Koreańskiej administracji państwowej w Seulu przez Koreańskich Obrońców Praw Zwierząt kiedy zostanie zebranych co najmniej 1 milion podpisów. Ta petycja jest inna od pozostałych zrobionych w obronie Koreańskich psów z powodu jej ogromnego zasięgu. Ludzie z całego świata widzą stronę "Powstrzymaj Zabijanie Psów" po angielsku i w wielu innych językach, i rozumieją , że to nie jest nieszkodliwa stara tradycja czy coś czego nie da się uniknąć. Myślę,że warto poświęcić minutę,by przyczynić się do uratowania milionów psów..jeśli też tak uważacie podpiszcie się http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/#signform

Gość modnisiek
jak komus smakuja i prawo na to pozwala to czemu ich nie zjesc , zycie jest brutalne

Gość selfish_girl
ehh..pewnie nie masz psa,kota,królika wiec nie rozumiesz ze dla czlowieka to jak czlonek rodziny,przyjaciel..

Gość modnisiek
a pewnie ze mam i to 2 psy i kota, lataja po podworku ale ja je trzymam do pilnowania obejscia a nie do jedzenia, ale jesli ktos trzyma dla zjedzenia i nie zabrania tego prawo to czemu nie, wtedy go traktuje jak prosiaka i tyle

Gość selfish_girl
Te psy są nie tylko zabijane ,są także przed śmiercia torturowane-przypalane,bite itd ale jeśli ciebie to nie rusza..