Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrywana przez teścia

teśc mnie uwodzi i podrywa

Polecane posty

może uznacie że przesadzam albo wyolbrzymiam , ale mój teśc mnie podrywa i uwodzi , mam 25 lat i od kwietnia jestem mężatka , mieszkam u męża z jego rodzicami. I tu zaczyna sie problem , tesć ma 48 lat ( wpadli z tesciowa i sie mlodo pobrali) co robi teść : zaproponował żeby mu mówła na po imieniu jak jesteśmy sam na sam , ma mój nr gg i pisze do mnie jak jestem w pracy LALECZKO. Kiedyś byliśmy sami w domu , jemy obiad a on w taki normalny dzień proponuje mi winko do obiadu , często prawi mi komplementy. Wczoraj wieszalam parnie w tym moja bielizne a ten " taka piekna kobieta w takiej pieknej bieliznie o T to ma szczęscie" ( T to mój mąż), w sobote blysmy na dzialce z tesciami , opalamy się z męzem a teściu jęzor do pasa miał. Kiedys zepsul mi się samochód to z tesciem do pracy jezdzilam , bo on mial po drodze to cały czas mi słodził i próbowaŁ wypytac jak tam nasze zycie seksualne wyglada tzn moje i męża. Tesc jest przystojny zadbany , ale kurde to jest TEŚĆ , żonaty chłop a ja mam męża. Głupio sie czuje w tej sytuacji , nie wiem co robic , powiedziec męzowi?

nie da sie bo tesciowie mają duzy dom a mąz jedynakiem jest , zajmujemy cale piętro . Takto tesciowie sa spoko nie wtracaja się ani nic , tylko te podchody teścia wkurzajace są

Gość kichakichunia
o rany.... szczerze Ci współczuję.... bleee!!!!!!!!! wiesz, a może teścia by odraziło, gdyby widział, że TYLKO Twój mąż jest dla Ciebie obiektem pożadania i nie ma u Ciebie szans. Gdybyście się trochę pomizdrzyli z mężem przy nim, albo przy jakiejś dyskusji powiedz, że NIE WYOBRAŻASZ SOBIE być z facetem który mógłby być Twoim ojcem i że Cię to obrzydza (niby aluzja, ale zrozumie że mówisz o nim)

Powiedz natychmiast i wyprowadźcie się.

Gość kichakichunia
gdie się wyprowadzą jak mówi że to nie wchodzi w grę!!!!!!!

Gość 1234567....
to może na początek powiedz ze spokojem teściowi że czujesz się źle jak on się tak zachowuje bo Ty traktujesz go jak ojca którego szanujesz itd....zobaczysz jak zareaguje wiesz czasem facet myśli że jak kobieta nie mówi nic to jej to pochlebia może i on tak myśli ?

Ja tam bym wszystkie jego kretyńskie zaczepki kwitowała śmiechem.... a tak na marginesie - mów do niego "tato" :) to go powstrzyma , zobaczysz... on dlatego Ci kazał gadać po imieniu - widać jak słyszy "tato" to wtedy nie może się wcielać w tego Casanovę ;)

Gość aneyka21
ooo to widzę,że nie tylko ja mam taki problem...

to nie żadna prowokacja już nie mogłam zatrzymać mojego uroczego teścia i wszedł we mnie , no cóż fajnie było

Gość nie sypiam z komiczne2
"obiad a on w taki normalny dzień proponuje mi winko do obiadu " ho ho..moim zdaniem wszystko mozna scierpiec, ale to ze tesc nie pija kompotu ani coca-coli do obiadu jest bardzo symptomatyczne ....wskazuje na jego zdegenerowanie moralne, kosmate mysli i zboczenia rozne

Gość wawcia powraca2
a tak w domu u ciebie to wszyscy zdrowi

Gość aneyka21
Ty się dziewczyno dobrze czujesz? najpierw narzekasz,że Cie podrywa a teraz sama się mu pchasz do łóżka???? Popierdoliło Cie???

Gość gadu-99
Prawidlowo to jest - sypiaj z tesciem, teścowe sypiają z zięcimi ! Pilnuj tylko BHP !

Gość aheoq@@@345
Od poczatku mam problemy z tesciem bo mie chyba podrywa laduje mu dzien w dzien jak tylko sie znajdziemy sami,juz mnie to denerwuje .Tam gdzie tesciowa pracowala zaklad zostal zamkniety,po tygodniowym siedzeniu w domu doszla do wniosku ze jedzie do niemiec do siostry,pewnego dnia rano natchnelam sie na tescia jak wychodzil z lazienki w boserkach jednym okiem spojrzalam na boxseki i ujrzalam ze one zaduzo odstaja ze chyba jest bogatszy od syna,gdy zbizal sie termin wyjazdu tesciowej zrobilam troche propagandy ze przeprowadzam sie z dzieckiem do mamy,ale wczesniej o moim pomysle tescia poinformowalam ze to tak na niby,i dalam mu buzi,moj pomysl wypalil,pomysl wypalil i wszyscy zapewniali mi spokoj a najwiecej tesciu, bo jak wczesniej mi udowodnil to jest facet z ktorym moza robic wszystko i nie puszcza,jeszcze zostalo mu tydzien urlopu,na drugi dzien powyjezdzie tesciowej,podczas kapieli zaczal wolac pomocy ,ze zalal sobie oczy plynem i nic nie widzi zebym mu recznik podala bo lazienka otwarta,jak sie okazalo to bylo cygajstwo zeby mnie do lazieniki sciagnac,a jakies pol godz.jak wstalam bo jak maz pojechal to jeszcze zasnelam,mialam na sobie tylko szlafrok bez zadnej bielizny osobistej,gdy to ujrzal to zaproponowal mi zebym weszla do niego do wanny i umyla mu plecy,mowie tato to nie mozliwe ja mam meza ktory jest twoim synem,on dalej swoje ze nic nie bedzie na sile dotykal,piewaz woda bala bez piany to widzialam jego penisa,powiedzialam mu ze sprawdze czy wszystkie dzwi zamkniete i porzekrecam klucze i spradze czy dziecko spi i zaraz jestem napewno, wrocilam podomke z siebie zwalilam i przed nim stanelam nago i patam czy sie mu podobam i prosze nie ma zadnej przemocy,bo moge zadzwonic i posadzic o gwalt.zaczelismy sie romantycznie dotykac az woda byla zimna napuscilismy znow ciepla a w tym czasie ujrzalam jego penisa i krzyklam tato jaki on duzy i mowie ze jeszcze takiebo ie wigzialam bo syn ma mniejszego,moge tatowi pokazac tak mniej wiecej ale musze taty penis wziasc w reke,juz tak bylammocno poniecona ze zapytalam czy moge mu go troche popiescic i pomasowac w rewanzu chcial moje piersi podotykac,w tym momenicie zapraglam byc jeszsze dzisaj zjehana tym penisem,zapytalam czy chce zebym mu zrobila loda,stanal przedemna i dpiero wtedy ujrzalam zeczywistosc i pojawil sie lek ze mi moze duze bule zadac, loda robilam z polykiem bojak dochodzl to zapytal czy polykam i tak mi glowe do siebie przycisnal ze zala porcje wgardle mialam. jak stanelam w wannie zblizylam sie do niego i mowie prosze orewansz jedna noge postawilam na wannie zrobil mi palcowke i pisie pocalowal,gdy wyszlismy z wanny wszystko sprawdzilam i wrocilam do nie go a on jeszcze sie wycieral,zlapalam go za jego twardziela i pytam czy spelni ostatnie moje zyczenie zaraz,zapytal a jakie, odp.chce go calego zaraz miec w sobie i byc zjehana przez tescia na maxsa,u taty w sypialni,zanim zaczal mi wkladac to wyciagnal jakis olejek nasmarowal mi wejscie do pochwy i pozniej zrobil to z swoim czlonkiem,tyle stracu mialam a on wlozyl go calego i zapytal czy boli jecze dwa razy tak delikatnie,a pozniej zaczal juz normalnie myslalam ze nie przezyje tej przyjemnosci,zjczalam jak zwariowana,jeszcze sie zapytal gdzie ma skonczyc powiedzialam najglegiej w srodku gdy wchodizl juz ostatni raz to z duza szybkoscia i poczulam ze mam calego wlozonego i wtedy zaczela we mie tryskac sprma na wszystkie strony poczulam ze jestem pelniotka,chciatam cos powiwdziec i nie mogla to mi powiedzial ze strasznie wrzeszczalam. Do poki tesciowa powtarzlismy ta zabawe w ramach mozliwosi i wonego czasu,po uplywie dwuch lat moz zginal na drodze a ja zostalam zimi i tak zylismy

Gość gość
Po slubie zamieszkalam u meza razem z tesciami ,mieli duzy dom i bylo duzo miejsca. Z mezem zajelam pietro i tak mieszkalismy,bylo by w tym nic ciekawego,ale od pierwszej chwili zauwazylam ze tesc sie mi bardzo przyglada i poszcza czasami oczko.Nie powiem chodz byl 27lat starszy odemnie ale jak na jego wiek bardzo przystojny,bez grama tluszczu tylko miesnia.Pare razy mialam okazje ujrzec go w samych bokserkach i bardzo mnie zainteresowaly odstajace bokserki.Zaczelam go delikatnie podniecac jak bylismy sami.Gdy tesciowa pojechala to synatorium,pewnego wieczoru,spelnilam swoje marzenie i mialam go w sobie calego i zanim skonczyl to trwalo to troche dluzej od jego syna

Gość gość
Mów do niego stanowczo, ale grzecznie: Tato, tata to, tata tamto. Błąd zaczął się na początku - nie przechodzi się na imię z teściami!!! Wiek, rodzina itp.

Gość gość
Byc może Cię uwodzi ,ale może byc tez tak ,że facet ma taki styl bycia , niektorzy tak mają...

Gość gość
Ostatnio juz nie wytrzymalam jak moj wyjechal sluzbowo z firmy za granice.Zadzwonilam do tescia ze mi telewizor nawalil zeby mi go do naprawy zawiozl przyjechal,zaraz byl w zlym humorze ze go oklamalam ,ale gdy mu buzi dalam i troche pomacac to juz bylo super,kawe zrobilam i do tematu przystapilam do tego co juz pare razy sklonna bylam.Powoli juz nie wytrzymowalam go jego h..ja przez spodnie zgniatalam,ale gdy go juz do buzi dostalam to glosno mruczalam,a gdy sobie do mojej goracej szparki wepchalam to i rypac sie chcialam.Jak moj tesciu sie dobrze ustawil to chyba mnie ponad pol godziny walil.A bzykal mnie ostro wpychal calego ile mial i dlatego na to sie zgodzilam bo strasznie przez meza zaniedbana bylam,a wtedy pare razy orgazm mialam,a na koncu jego sprerme sobie chetnie polykalam