Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za wysokie obcasy

on spotyka sie z eksss!!!!!!

Polecane posty

Gość za wysokie obcasy

o co kamaaan????? byli ze soba z pol roku, ale rzucil ja dla mnie, zawsze o niej dobrze mowil, ale mowil tez ze to zwykla dziewczyna. no i ostatnio patrze na gg jest zapisany 'fulo' a rozmowa z nia i wspominali dawnie dzieje!!! no i oczywiscie w telefonie tez ma ja zapisana jako kolege, ma od niej smsy, flirtuja normalnie!!! zaczelam czesciej przegladac jego archiwum i telefon i on ja zaprosil na drinka z okazji jej awansu i do siebie do mieszkania bo zrobil remont!!! pytam sie go o co chodzi z ta laska a on mowi ze ja nadal lubi i moge spac spokojnie bo ona tez ma fraglesa i w ogole sa tylko przyjaciolmi. czy powinnam ukrocic te ich przyjazn jasna cholera?

Gość brzydko to pachnie kochana
badz czujna,bo to mi wyglada na cichy powrot,badaja sytuacje,zebys ty nie byla poszkodowana badz czujna

Gość za wysokie obcasy
jestem czujna ale nie robie mu jakichs scen zazdrosci, ale jak sie wkurze to pojdzie w zycie ultimatum. co to za porządki zeby to dziewuszysko dzwonilo do niego codziennie!@!!!!!!!!!

Gość prawie zdrada
mi to podchodzi już pod zdradę, bo z koleżankami się nie flirtuje ani nie zaprasza w tajemnicy do siebie do domu.

Gość blablaablaaa
ja bym tej dziwce najebała, aż by biedaczka zęby straciła. Kto to widział takie cuda wyczyniać. A jego powiesiłabym za jaja na suchym konarze i nakopała do dupy. Swoją drogą współczuje Ci takiego kolesia... jak można byłą laskę zapisywać w tel jako kolegę? Znaczy to, że jednak ma coś dupek żołędny do ukrycia :O

Gość blablaablaaa
ja sobie nie wyobrażam, żeby mój chłopak jakieś romanse odczyniał ze swoją byłą... chyba bym go na kopach z domu wyjebała!!!!

Gość za wysokie obcasy
ona to ma jakiegos pierdolca na jego punkcie, zebyscie widzialy jak ona do niego pisze!!!!!! a najbardziej wkurwil mnie jego tekst, ze zawsze mu na niej zalezalo i nigdy nie chcial jej skrzywdzic i ze gdyby nie jej niedojrzalosc to po dzis dzien byliby razem!!! no kurwa mac!!!

Gość Szejna
Dziewczyno powiem ci, że masz chujowego faceta.

Gość cyrk jakiś
ale cyrk, wspólni znajomi owszem, dawne kolezanki owszem ale nie byłe, nie pozwól sobie na to, postaw mu swoje warunki i tyle a jak nie bedzie mu sie to podobało to mu podziekuj za współpracę i odeslij do ex, piszę powaznie, to nie wygląda dobrze

Gość Groąca Brunetka
I tu nie rozumiem większosci dziewczyn,ze najpierw winią inna kobiete,a faceta albo tłumaczą,albo robią z niego baranka bożego ,bo przeciez to ona taka nachalna... Jakby nie chciał to by sie nie kontaktował,moze to tylko zwykły przyjacielski kontakt,ale jesli to ukrywa przed toba to powinnas delikatnie porozmawiac,ze skoro nie masz powodow do zazdrosci a jestescie razem to nie powinien tego ukrywac przed toba i tyle.

Dziewczyno powiem ci, że masz ch*jowego faceta" ja bym to ujął inaczej :) facet trafił na niezłą naiwniare :P

Gość wóz albo przewóz....
... kurcze sama byłam w takiej sytuacji ok rok temu, tylko ze ja byłam w roli tej byłej... wszystko było ładnie pięknie, wyjście na piwo bez ukrywania się, aż pewnego razu zabrał mnie w takie \"nasze\" miejsce, juz mi sie to mało podobało, ale jego następny krok wbił mi nóż w plecy, przyciągnął mnie do siebie i zaczął mnie namiętnie całować, oderwałam sie i kazałam mu siebie zawieść do domu, po czym urwałam kontakt, ja bynajmniej w zyciu bym sie nie zgodziła na taki układ, bo wiem czym to pachnie....

Gość za wysokie obcasy
wszystko bylo dobrze dopoki nie pojawilo sie to dziewuszysko!!! ma swojego fraglesa to nich z nim siedzi!!! ciekawa jestem co on o tym mowi, czy aby go nie poinformowac o szczegolikach

Gość blablaablaaa
dokładnie hujowy :O prosto i na temat. Gdyby mój mi tak powiedział to wypierdalałby w podskokach!!! pff i jeszcze jakieś spotkanka z byłą:O co to kurwa ??!! Cyrk ?? :O:O:O:O:O

chyba jasno daje ci do zrozumienia, że tak na prawdę nigdy nie przestał jej kochać. Unieś się honorem i powiedź, że odchodzisz bo nie lubisz trójkątów w związku.

Gość 232333232
powiedz mu tak ...albo ona albo ja i juz po sprawie ...

Gość wóz albo przewóz....
aha... zapomniałam dodać ze dziewczyna do tej pory zyje w nieswiadomości a tak naprawde ją zdradził

Gość blablaablaaa
tutaj nikt nie usprawiedliwia chłopaka, ale nawet jest takie przysłowie, że jak suka nie da pies nie weźmie!!

wszystko bylo dobrze dopoki nie pojawilo sie to dziewuszysko!!! kurcze a to pech !!! masz teraz nauczkę ... że jak bedziesz z nastepnym chłopakiem to koniecznie musisz go izolować od płci damskiej ... zbyt niebezpiecznie moze byc i z tym nowym absztyfikantem ... inne kobiety tylko czekaja na twój zły ruch ... :P

Gość tylko czesto jest na odwrot
wiec chujowe to przyslowie,bo pies wszystko zrobi by suka dala albo sobie sam bierze,wiec nie pierdolcie farmazonow malolaty gowno wiecie o swiecie ;]

Gość prawie zdrada
to jak ją zdradził to niewykluczone, że ciebie też może. pomyśl o tym, co to za chłopak, który urywa spotkania ze swoją ex. nie daj mu się. on jest winny a ona idzie bo chce tego.

Gość 232333232
swieta racja na bank zdradzi

Gość hmmmhmmm
To, że ona ma chłopaka, nie znaczy, że możesz czuć się spokojna. Wybacz szczerość, ale to sie na pewno źle skończy. Ja bym postawiła ultimatum. Albo ona albo ja. Nie byłoby innej opcji.

Gość za wysokie obacasy
na 100% to sie skonczy zdrada?

Gość hmmmhmmm
za wysokie obcasy U mnie się skończyło zdradą. Ale ja byłam jeszcze głupsza, bo ja wiedziałam, że ona jest zdolna do zdrady, bo sam mi mówił i wiedziałam, że mieli dobry seks. Tyle tylko, że uparcie mi ufałam, nie brałam tego w ogóle pod uwagę i dlatego zgadzałam się, żeby się spotykali mimo wszystko. Potem zdawał mi relacje z tych spotkań, mówił, że chwali się jej, że ma taką cudowną dziewczynę, wracał i wszystko było normalnie, nigdy bym nie podejrzewała i nie dowiedziałabym się gdyby sam się nie przyznał. Nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Teraz w takiej sytyacji postawiłabym ultimatum dla partnera.

Gość za wysokie obacasy
no to ja tez zrobie, ta dziewczyna zawsze byla ladna jebana, a teraz jeszcze schudła, ma kase bo ma wplywowych rodziców i sie dobrze ubiera....... wez tu nioe badz zazdrosna o takie scierwo. albo ona albo jaaa!!!!