Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karta sie odwrocila

Udawac niedostepna?

Polecane posty

dobra - nie przeczytalam ze zrozumieniem , przepraszam zawsze szczery .Jednakze nadal uwazam ze obyloby sie bez tych zbednych komentarzy. :P pomarancza na gorze- to nie chodzi o mnie tylko o autorow , po prostu staram sie byc delikatna w takich sprawach i tyle.

Gość małe co nieco
do zawsze szczery nie chce mi się z Tobą polemizować ,chodziło mi właśnie o tzw. delikatność,do młodsze dziewczyny mogą się zdołować i tyle

\" po prostu staram sie byc delikatna w takich sprawach i tyle. \" ale ja jestem złym człowiekiem i bycie delikatnym nijak nie wpisuje sie w zachowanie ludzi złych :P Autorce podpowiem słowa słynnego demaskatora cnotliwosci niewiast polski - Simona Mola - "Ruchać, yebać nic się nie bać" i tego się trzymaj :D

dobra - nie przeczytalam ze zrozumieniem , przepraszam zawsze szczery .Jednakze nadal uwazam ze obyloby sie bez tych zbednych komentarzy. to nastepnym razem czytaj ze zrozumieniem i obejdzie sie zarowno bez tych komentarzy jak i przeprosin ;-)

"chodziło mi właśnie o tzw. delikatność,do młodsze dziewczyny mogą się zdołować i tyle" ale to jest wartość dodana naszej tu działanosci - jedna dziewczyna zdołowana - dzien udany... dwie - super dzien... trzy i więcej - orgazm mentalny

ale to jest wartość dodana naszej tu działanosci - jedna dziewczyna zdołowana - dzien udany... dwie - super dzien... trzy i więcej - orgazm mentalny hahaha

powtarzam - nie chodzi o mnie lecz o delikatne podejscie do sprawy.. w sprawach uczuciowych jest to wrecz wskazane... a wy mezczyzni wszystko odzieracie z delikatnosci...brutale wy :P

z s - ja ci chyba cos wspominalam o twoim protekcjolanym tonie wczoraj , prawda? skoncz juz z tym czepianiem :P ps. tak bede czytala twoje wypowiedzi uwazniej.

powtarzam - nie chodzi o mnie lecz o delikatne podejscie do sprawy.. w sprawach uczuciowych jest to wrecz wskazane... jestes pewna, ze chcesz dyskutowac na ten temat? bo zapewniam cie, ze znacznie wiekszy odsetek poprawy sytuacji uczuciowej zapewnia kubel zimnej wody niz klepanie po ramieniu i ocieranie wylewanych lez

Gość ertert
ja mam zupełanie to samo pisze najpierw ze chce sie spotkac.np napisze tak;a co powiesz na kolacje przy swiecach?..ja sie zgadzam a potem o n nie dodaje kiedy i potem juz nic o tym nie wspomina..tak samo było z wyjazdem na dwa dni nad wode..najpierw chciał kiedy i kiedyu ja nie mogłam a potem przestał o0 tym mowic..i teraz nie wiem co on mysli czy sie bawi mna??

z s - ja ci chyba cos wspominalam o twoim protekcjolanym tonie wczoraj , prawda? i chyba mnie pozniej przepraszalas? czy moze cos ci wmawiam? ;-)

z s - tu nie chodzi o to CO mowisz, ale JAK :) mozna powiedziec : -kochanie, przynies mi szklanke wody gdyz jestem spragniony. albo -przynies mi wody ty stara niedoje***** piz**** bo mi sie pic chce?! :)

z s - tu nie chodzi o to CO mowisz, ale JAK mozna powiedziec : -kochanie, przynies mi szklanke wody gdyz jestem spragniony. albo -przynies mi wody ty stara niedoje***** piz**** bo mi sie pic chce?! depeche?? widze, ze naprawde cos z toba nie tak, jesli nie zauwazylas to nie przeklinam

Gość małe co nieco
Po mnie spływa co napiszesz szczery , ale tych smutnych dziewczyn po 15-16 lat lepiej nie zasmucać,moim zdaniem. A Ty komik nie udawaj takiego złego,już dawno Cię rozszyfrowałam,nawet powstają Twoje kopie-stylistyka pisania- ciao

chcialam w bardziej dobitny sposob pokazac kontrast pomiedzy dwoma wypowidziami o tej samej tresci lecz inaczej powiedziane.

Po mnie spływa co napiszesz szczery , ale tych smutnych dziewczyn po 15-16 lat lepiej nie zasmucać,moim zdaniem. podobno mialas nie polemizowac, a 15-16 latki powinny raczej rozmawiac z rodzicami poza tym co to za tekst "nie zasmucac" znaczy mam je oszukiwac?? wybacz, to ponad moje sily :-)

chcialam w bardziej dobitny sposob pokazac kontrast pomiedzy dwoma wypowidziami o tej samej tresci lecz inaczej powiedziane. czy naprawde uwazasz, ze tego nie rozumiem? a wiesz co to kubel zimnej wody? :-)

eh zawsze szczery... 'z s- ta twoja ironia.. zadnego wspolczucia dla udreczonej duszy' tylko o to mi chodzilo. :)

Gość do szczery
powinieneś być sobą czyli taki jak teraz

Gość no już nie mogę
depeche Czy Ty naprawdę uważaszsie za najmądrzejszą osobę na tym forum? Czytam wiele Twoich wypowiedzi i czasami zdaje mi sie, ze masz jakieś powazne problemy psychiczne. Jesteś młodą osóbką, idź może do rówieśników i ucz sie zycia z życia.

depeche Czy Ty naprawdę uważaszsie za najmądrzejszą osobę na tym forum? Nie Czytam wiele Twoich wypowiedzi i czasami zdaje mi sie, ze masz jakieś powazne problemy psychiczne. bez komentarza. Jesteś młodą osóbką, idź może do rówieśników i ucz sie zycia z życia. Wiem co robie :)

Gość no już nie mogę
depeche Cała zarozuniała Ty.

Gość ciekawski do d
do depeche15 czy ten kawałeczek Ciebie to Ty ?

Gość ciekawski do d
jestem niewierzący to nie wierzę , a niech to ...z taką buźką to można mieć wszystko żeby tak jeszcze inne były mądrzejsze, ale chyba nie mają lustra w domu ,ale to ich broszka..