Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karta sie odwrocila

Udawac niedostepna?

Polecane posty

Gość Karta sie odwrocila

Czy to wyjdzie na dobre dla znajomosci? (gdzies czytalam, ze im bardziej kobieta tajemnicza i niedostepna tym bardziej jest porzadana przez faceta) Nasza znajomosc dopiero sie rozwija i wlasciwie on odzywa sie zadko tak jakby nie wiedzial czy jej chce czy nie, nie pisze pare dni a pozniej tluaczy sie natlokiem pracy itd. a pozniej robi wyrzuty ze ja do niego nie pisze, o co chodzi?

Gość tartarararra
chce podporzadkowac sobie swoja sunię. :classic_cool: nie odzywaj sie pierwsza, zateskni , napisze.. powiedz ze tez bylas zajeta, ale zeby wiedzial ze chcesz tej znajomosci napisz cos milego... ale na dystans, nech sie chlop postara :P

Gość karta sie odwrocila
nie jestesmy jeszcze razem, wiec jego sunia nie jestem. Nie za bardzo wiem jak do tego wszystkiego podejsc, bo jak on do mnie nie pisze, to nie chce mu sie narzucac

Gość Jam Jam..............
ja udawałam i udaję...jest coraz gorzej:( tylko ja się okazuje gorzej dla mnie, nie dla niego...

Gość Aska-Aa
Dlaczego dziewczyny ciagle zastanawiaja sie czego chce chlopak, jak sie zachowac, aby nie narzucac sie chlopkaowi, godza sie na cos, na co nie maja ochoty, bo tak chce chlopak....przyklady mozna by mnozyc. Zastanow sie, czego ty oczekujesz od tego zwiazku i tak wlasnie postepuj. Chcesz sie z nim spotykac, to rob to. Chcesz isc z nim do lozka, to zainicjuj to. Po jakiego diabla chcesz udawac niedostepna?????

Udawac niedostepna?" udawaj , udawaj pozniej zaczniesz udawać też orgazmy ...:D niektóre kobiety to naprawde niezłe sadomasochistki :D

Gość karta sie odwrocila
A chocby wlasnie dlatego zeby nie wykladac od razu wszystkich kart na stol. Zreszta on jest rowniez tajemniczy, nie wiem czy to wynika z jego charakteru, czy po prostu sie mna bawi. Raz mi mowi ze chce sie ze mna umowic, ale zadnych szczegolow i jak przychodzi co do czego to sie nie odzywa. Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi

Gość o co kammman
a co łatwa jestes,ze chcesz udawac niedostępną?.Tak wlasnie to zabrzmiało:D

Gość karta sie odwrocila
no to zle zrozumialas

"(gdzies czytalam, ze im bardziej kobieta tajemnicza i niedostepna tym bardziej jest porzadana przez faceta)" takie bzdury muszą wypisywac inne kobiety

z s- ta twoja ironia.. zadnego wspolczucia dla udreczonej duszy. autorko-jakkolwiek badziewnie to bedzie brzmialo- sluchaj serca , a nie Kafe :) :*

Gość karta sie odwrocila
dzieki depeche, najsensowniejsza porada ze wszystkich :*

autorko-jakkolwiek badziewnie to bedzie brzmialo- sluchaj serca , a nie Kafe zabrzmialo kompletnie badziewnie :-) zasada jest prosta a moja ironia wynika z tego, ze naprawde nie chce mi sie pisac spraw oczywistych, kiedys napisalem poradnik i tu zamiescilem, ale przeciez jasne jest, ze kobiety glownie szukaja pocieszenia, zrozumienia i poczucia, ze nie sa same z problemem vide "czy ktos tak ma" a nie rozsadnych rad pozdr.

Gość szach mat rulez
karta się odwróciła heh ,udawaj sobie co chcesz,nawet królewnę śnieżkę czy królową lodu

'zasada jest prosta a moja ironia wynika z tego, ze naprawde nie chce mi sie pisac spraw oczywistych....' bla bla... -to nie pisz i tyle, po co masz kogos dolowac w taki brutalny sposob :)

Gość szach mat rulez
do zawsze szczery ; a gdzie zamieściłeś ten poradnik ? chętnie się doszkolę w tej kwestii ,zawsze to coś więcej

bla bla... i widzisz depeche, dlatego mowilem o kobietach a nie o nastolatkach bo pod tym bla bla wlasnie sie krylo sedno wypowiedzi :-)

Gość szach mat rulez
dzięki

bla bla to byl skrot twojej wypowiezi, nie chcialo mi sie tego wszystkiego zaznaczac. ten link - to twoje dzielo?

ty to napisales? depeche, masz dzis slabszy dzien czy o co chodzi? uwaga cytuje samego siebie : kiedys napisalem poradnik i tu zamiescilem :-)

Gość małe co nieco
Co do porad to jest wielka niewiadoma , bo jak wiadomo :) młode dziewczyny mogą źle odebrać niektóre odp. facetów albo się bardziej zdołować.Ja jak widzę nick typu komik-komiczne to nie będę brać tego w 100% na serio i się obrażać za słówka,ale taka 15-tka może pomyśleć co innego i wtedy jest chyba problem. I dlatego chłopcy ,może lepiej bądźcie bardziej mili , sama nie wiem... Mi tam pasuje jak jest teraz

I dlatego chłopcy ,może lepiej bądźcie bardziej mili , sama nie wiem... Mi tam pasuje jak jest teraz czy sama rozumiesz co chcialas napisac??? mam powazne watpliwosci