Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenPierwszy

Penis

Polecane posty

Gość TenPierwszy

Witam.. Z tego co pisze w sieci większość moich rówieśników ma problemy z rozmiarem swojego penisa (mają "małego") Otóż ja mam wręcz przeciwnie.. Mam 13lat. Mój penis ma 15,5cm długości i 12cm w obwodzie.. Pierwszy raz mam za sobą.. Był on z dziewczyną 2 lata starszą.. Ona wręcz uśmiechnęła i ucieszyła się z tych rozmiarów... Póki co to jest wspaniale, lecz boję się że on rośnie za szybko.. W ostatnim miesiącu przybyło ponad pół cm.. (W jeden miesiąc!) Boje się że w przyszłości będzie aż nad to.. Za duży penis to też nic fajnego.. Są jakieś sposoby aby chociaż trochę to pohamować?

Gość TenPierwszy
jest ktoś w stanie mi pomóc...?

Gość cedzak
Imadłem sobie go ściśnij to przestanie rosnąć.

Gość TenPierwszy
śmieszne..

Gość lakiluk
Nie martw sie zbytnio tez tak miałem ;) Od mniej więcej 17 roku życia mam idealne 20cm i nic dodać nic ując, na pewno nie kombinuj żeby to zatrzymać. Jeśli zbliżysz sie do 20cm w krótkim czasie to wtedy ewentualnie idź na konsultacje do lekarza. I nie słuchaj zakompleksionych ludzi - rozmiar ma znaczenie i ty jesteś na wygranej pozycji ;)

Gość Dr . VizeV
haha ciota :D która 15stka by sie puscila z gówniarzem :D takie moga miec prawdziwych facetow :D