Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zlamatkawd

Jak shudnac moj plan dnia co jem NIE KLIKAC TU

Polecane posty

Gość zlamatkawd

przed wczoraj jadlam tak rano 8:00 1robie kanapki z maselkiem i bananami i oglondam paskala po prostu gotuj jak robi szarlotke na dvd jem przy okazji trot czekoladowy 7:00 marlena (corka 7 lat) wtsaje i kaze mi zrobic sniadanie robie jei jagniećine i przy okazi tez ja jem potem dojadam zeberka ze wczoraj 8:00 ide na spacer bo jets cieplutko ide se kupic 3 lody 1 waniliowy 2 czekoladowy 3 ananasowy 9:00 zjadlam lody i widze kebaby ide po 1 i jescze 2 zapiekanki 10:00 patrze na jakies ciuchy ale nie whcodze w zadne 10:30 ide do domu a przy okazi gadam ze sasiadkom 11:00 oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke na dvd i zajadam kurczaka 12:00 jem rosol popijajac kolom i oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke od poczontku 13:00 myje naczynia i przy okazi jem z 5 paczek czipsow 14:00 klade marlenke spac bez kolacij bo zjadla mi tort 15:00 ide do kawiarenki bo tort kupilam czekoladowy i sernik 16:00 jem tort i oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke 17:00 maz wraca z pracy robie nam obiad golonka maz nie chce to sama jem 18:00 dokanczam pascala jak robi szarlotke i ide spac 00:00 wstaje bo zglodnialam ide dokonczyc sernik i zarazem podjadam glonke na jutro i oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke 1:00 tancze i spiewam z karaoke zajadajac snikersa 2:00 gram na x boxie barbie przygody w hollywood(gra marlenki) 3:00 oglondam pascala poprostu gotoj jak robi szarlotke jem przy okazij zupke hinska i cielencinke 4:00 ide do sklepu miesnego po golonke (otwarty 24 h) 5:00 oglondam pascala i jem golonke 6:00 jem golonke 7:09 koncze jesc golonke i klade sie spac 8:00 budze sie jak zwykle o 8:00 i robie se sniadanie I oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke na dvd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować