Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja poznalam faceta

Co o tym sadzicie???

Polecane posty

z ktorym widzialam sie 2 razy i piszemy razem na gg i wyjechal z pytaniem czy pojechalabym z nim w Gory?Pisal,ze mam przemyslec ale ja nie mam co.Nie mam zadnych planow co do nego takze to bez sensu by bylo a z reszta co innego gdybysmy jechali w 4 tzn ja,on,jakas moja kolezanka i jego kolega

Jesli o mnie chodzi to fakt jestem malo otwarta osoba i do tego niesmiala.Wiele razy sie spalilam na facetach wiec moze dlatego tak sie zachowuje-ciezko jest mi teraz zaufac.Co do niego to ostatnio zapytal sie mnie co lubie robic to napisalam,ze spotykac ze znajomymi lub zrobic cos szalonego np "karuzela" No i odpisal,ze pomyslal sobie co on chcialby robic i pomyslal o mnie...niby nic zlego.Napisal,ze troche fantazja go poniosla.Nie chcial mi pisac bo bal sie,ze sie moge obrazic a nie moglam mu tego przyrzekac.Pozniej mialam napisac mu co o nim mysle ale tak naprawde to za malo go znam,zeby go okreslic no a minusa to juz u mnie wylapal...

Wydaje mi sie czy chodzi mu tylko o jedno???Taki wyjazd-we dwoje...Pisal,ze nie mam dla niego czasu ale jakos nam sie gadka nawet nie klei-nie wiem czy chce sie z nim jeszcze wogole spotykac

Gość Życie uczuciowe1
chce cie zaliczyc,a do tego gadanie nie jest konieczne ;p

W życiu bym nie pojechała, bo nigdy nie wiadomo co takiemu kolesiowi chodzi po głowie. Zazwyczaj pierwsza myśl to seks. I jeszcze nie wiadomo czy by Cie gdzieś samej nie zostawił.

Minimoni--dlatego nie jade :) Nie znam go wiec mu nie ufam na tyle,tymbardziej ze nigdy w gorach nie bylam i w razie cos jeszcze nie wiedzialabym jak wrocic