Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mi niosa suknie z welonem

Podoba wam sie ta suknia?

Polecane posty

jasne ze zajrze:):) Dziękuje. Do pani od bezguścia - może pani poleci coś z gustem?:)

Gość bjkjmkjmk
o gustach sie nie dyskutuje kobieto :) sa rozne :P i jak widac nie tylko jej sie ta sukienka podoba iec to moze ty przesadzasz:)

ta 1 zbyt strojna więc odpada, chciałabym coś bardziej wyważonego, druga to rzeczywiście opcja dla pań z małym biustem, a trzecia jest śliczna.. coś czuje, że spędze w tym salonie sporo czasu:)

Gość bjkjmkjmk
zarezerwuj sobie koniecznie cały dzień :P

to już nie będzie pierwszy cały dzień poświęcony na polowanie:D:D Moja siostra i szwagierka koniecznie chcą mnie wrzucić w taką bombę z gorsecikiem i dołem jak u księżniczki... ale wydaje mi się, że bede w tym wygladac jak przerośnięty babochłop.

Gość masakra jak to przecyztałam
piekna ta suknia z pierwszego postu :-)

Gość bjkjmkjmk
heh, to chyba nawieksze wyzwanie w przygoptowaniach do wesela ;d wybrac suknie :P a mi się w niektórych te 'doły' jak u księżniczki nawet podobają, ale tylko w niektórych :P jak dla mnie to też zależy ile kobieta ma lat, bo nie każdej moim zdaniem przystoi w takiej wystąpić ;) ale tu wiaomu zdania różne.. ja myślę że tak do 25 l to jeszcze ale powyżej to już bym stawiała na jakąś bardziej stonowaną bo można wyglądać potm śmiesznie :P

no ja poniżej 25 lat:) młoda jestem i chuda:D ale dzięki temu bede ładnie wyglądać na ślubie. b

Gość bjkjmkjmk
kobieto! to jak ty masz poniżej 25, jesteś zgrabna, szczupła(ładniej brzmi niż chuda:D), nie z mikrobiustem :D, wysoka chyba też(nie pmiaętam czy pisałaś o tym) i do tego ładna z buźki to możesz szaleć do woli ;) we wszystkim będziesz wygląda jak trzeba ;)!

ładna ale za bardzo ozdobna i moje orchidee by nie pasowały:( ale przymierze ją.

lady ta suknia ktora podalas w linku byla moim numerem jeden ale jak ja przymierzylam to wygfladalam jakbym miala na sobie tandetny kawalek szmatki , bylam w szoku dlatego autorko tobie tez radze pojechac do salanu i przymierzyc , bo kilka modeli co sobie upatrzylam w rzeczywistosci wygladaly okropnie a zdecydowalam sie na tą http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/289?osCsid=ab80faf3642f0f4134ff8308bbfa8170 1 sierpnia jade odebrac juz nie moge sie doczekac:):)

Gość bjkjmkjmk
z tych strojniejszych to np ta jest całkiem fajna http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/284?osCsid=ab80faf3642f0f4134ff8308bbfa8170 a jeszcze niedawno miałam manie na punkcie takich : http://www.slubnytarg.pl/ks/27389.jpg ale już mi przeszło :P zreszta duzo cudacznych mi sie podoba ale gdyby przyszlo co do czego to nie bede pewnie miala odwagi takich zalozyc ;p i skonczy sie na jakiejs klasycznej ;p;p

Gość dmaofpw
O K R O P N A !

autorko jezeli bedziesz juz w salonie to przymiesz z ciekawosci tą suknie co ja kupiłam , ja szczerze mowiac nawet nie chcialam jej mierzyc jak zobaczylam te falbany no a okazala sie strzalem w 10 przymierz moze akurat bedzie pasowac , bo ja po 15 bede chciala ja sprzedac wiec zawsze to taniej:)