Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mi niosa suknie z welonem

Podoba wam sie ta suknia?

Polecane posty

co jest nie tak z górą? dopasowana, piękna... 🌻

Gość jkhk
bardzo ladna ale nie wiem do jakiej:) najlepiej to chyba przymierzyc i sama zobaczysz czy Ci dobrze lezy, a z jakiego sklepu albo stronki ona jest?

a to z górą,że jakaś taka ściśnięta bardzo. chyba z 45 cm w talii trzeba mieć :P

Gość trurhdsfghfgghjghjgh
zdecydowanie do szczuplej z dobrze podkreslona talia figury a sukienka taka sobie

lisa ferrera:):) No ja jestem wysoka (178) i bardzo szczupła, ale dobry Bóg dał mi biust C:D więc w krojach mogę przebierać... A ona mi się bardzo podoba na tym zdjęciu. Ciekawa jestem jak wygląda w rzeczywistości...

A polecacie jakieś inne kroje? Chce podkreślić talię i płaski brzuch i pokazać że mam czym odddychać ale niekoniecznie za pomocą jakichś brzydkich dekoltów:) No i chce albo cienkie ramiączka albo wcale... No i sukienka musi być troche inna niż te pospolite bezy..:)

A jak dla mnie to możecie krytykować tą sukienke, po to ją wystawiłam...:) Po prostu szukam czegoś ładnego i wyjątkowego, a ta mi wpadła w oko. W ogóle nie podobają mi się takie sztywne sukienki na kole z dziwnymi gorsetami, wole coś delikatnego, koronka mnie urzekła.. A to jak skrojona jest góra ładnie by podkreśliło moje kształty.

nie wiem no dół mi się bardzo podoba i talia... ale ten dekolt jakoś mi w niej nie pasuje, przy samej górze coś mi nie gra, śliczna koronka.

ciekawa jestem jak to by na mnie wygladało...

ale ten dół mnie urzekł... :P ogółnie daję jej 7,5/10 a jestem bardzo wymagająca :) tylko ciekawe jak nażywo wygląda, bo na zdjęciu retusz max :O

no dokładnie... przymierzałam już kilka sukienek i wszyscy mi mówią, że mi w nich ładnie, ale mi jakoś nic się nie podoba tak żebym była jakaś zachwycona. A jak już mam wydac na to kilka tysięcy to wolałabym żeby mi się podobała...

niecałe 3 tysiące...:) no ładna jest, mam możliwość przymiarki, bo w moim miescie jest ten salon:) zrobie sobie w niej zdjęcie i pokaze na kafe:)

Gość bumtralalalabum
mi sie nie podoba, wazne ze dla Ciebie jest ladna ;) w koncu to suknia dla Ciebie :P

Gość bjkjmkjmk
bardzo podoba mi się odcień tej sukienkie ;) bo biała to ona chyba nie jest ?.. i krój ma śliczny, i górę i dół :) jak dla mnie to bardzo ładna no i nie taka typowa, a ta druga to już niezbyt.. ni podoba mi się kiedy sukienka jest z takiego gładkiego materiału jak jej dół.. a ta pierwsza bardzo fajna:) podobaja mi sie sukienki ktore 'włóczą' iępo ziemi a nie jakby panna mloda miala wode w piwnicy ;):P chociaz rozumiem ze to wygodniejsze itp

no wiem, wiem, że moja ma być:) ale chce być obiektywnie piękną panną młodą:D

nie, nie jest biała:)

Gość bjkjmkjmk
uwielbiam ogladac suknie slubne, jesli wpadnie mi cos w oko na tej str to ci wkleje tu link :)

No powiem Ci, że jak się ogląda sukienki ale nie dla siebie to łatwo jest się nimi zachwycać... A jak już chcesz kupić coś na własny ślub to jest bardzo ciężko. Całe te przygotowania to jeden wielki bałagan:) Ale jaki piękny, tak bardzo o tym marzyłam:D:D

Gość bjkjmkjmk
przegladam wyrwale-duzo tego ;) ale zajrzyj za jakis czas to powklejam to co bym radzial szczuplej pannie mlodej :) moze ci sie spodoba a no sama nie zwrocilas na to uwagi :)

Gość marnieeeeee
jakieś bezguście jesteś

Gość bjkjmkjmk
http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/252?osCsid=01c534c8b7c6595ea08eaf0b9a563d68 ta jest ciekawa gdyby zamienic na cos innego jej najnizszy fragment bo psuje on efekt, ale pozatym dol sukienki siwetny http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/246?osCsid=01c534c8b7c6595ea08eaf0b9a563d68 śliczna.. ale chyba prędzej dla kogoś z małym biustem ;) http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/106?osCsid=01c534c8b7c6595ea08eaf0b9a563d68 ta jest świetna też :) w ogołe to podobaja mi sie albo dopasowne z glugim trenem albo ze strojnym dolem ale koniecznie do ziemi ;):P to chyba na tyle z tych sukienek .. moze cos ci wpadnie w oko ;) co jak co na właśny ślub to ja się chyba w przyszłości niegdy nie zdecyduje na jedna :D to bedzie strasznie tudny wybor ;p