Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tnj

Czy Arabki nienawidza Polek?

Polecane posty

Gość tnj

I białych???? jak to jest????????zwlaszcza po tym jak zabito Arabke

Gość Ojej dziewczyno
Arabki generalnie nienawidzą wszystkich białych kobiet- bez rozróżniania na narodowość... ... Powód jest prosty. Białe kobiety (dotyczy też polek) w krajach arabskich pieprzą się z mężczyznami jak króliczki.

Gość hgs
A skąd wy to wiecie? Ja nic na ten temat nie słyszałam, żeby Arabki miały coś do Polek... Tak samo z tym pieprzeniem to jakaś bzdura, pewnie komuś tam się zdarzyło, ale nie można uogólniać. Ja w tym roku lecę do Tunezji i jakoś nie boję się Arabek, ani na podryw też nie lecę, bo będę tam z moim facetem;)

Gość Jarek Szanuj kobiety
Polski wcale nie pieprzą sie tak jak piszesz- sa raptem na 3miejscu za Niemkami i brytyjkami :classic_cool:

Gość terrujdjlkd
nio mamie jarka sie zdazylo raz 25 lat temu:P

Gość hgs
A Ty Jarek skąd wiesz, że jest inaczej? Przeprowadziłes jakieś badania? Kierujesz się jakimiś dziwnymi stereotypami, wyssanymi z palca informacjami. Pierwsze słyszę, żeby Polki słynęły z dawania dupy Arabom

Gość ooooooooooooooo
nie dziwa tylko twoj były kochanek pedale

Gość terrujdjlkd
e tam nawet jak daja ja tam jestem za rownouprawnieniem jesli idzie o sfere seksualna mnie tam teksty jarka nie ruszaja to on ma problem nie ja

Gość Wieska 44
kochana,arabki to ku.....kazdy to wie!!!!!!!!!!!!!! maja wbite ze nie warto szanowac kobiet,nawet wlasnych dzieci nie moga miec po rozwodzie!!!! zero wolnosci!!! nienawidza bo zazdroszcza a ty sraj na nie!!!!

Gość terrujdjlkd
a jarek to taki polski arab, co oburza sie jak jego rodaczka straci cnote czlowieku, kim ty jestes zeby oceniac czyjes prowadzenie sie? mezem satnu zajmij sie swoim zyciem

Gość To forum jest boskie
@terrujdjlkd Jesteś za równouprawnieniem, jesli chodzi o seks? Rozumiem że to TY zapinasz swoim penisem meżczyzn :-D Niech żyje równość :classic_cool:

Gość terrujdjlkd
@terrujdjlkd Jesteś za równouprawnieniem, jesli chodzi o seks? Rozumiem że to TY zapinasz swoim penisem meżczyzn Niech żyje równość " doskonale zrozumiales jesli jakis POLAK bedzie tego chcial, czemu nie, kupie sobie taka zabawke w sex i jazda:P mmusi byc popyt na takie cos wsrod polakow skoro cos takiego sprzedaja

@terrujdjlkd Dziękuję Bogu, że istnieje coś takiego jak selekcja naturalna i prawdopodobnie twoje geny znikną z puli ludzkości...

Gość terrujdjlkd
nie dbam o to co sobie myslisz to jak umawiamy sie?

Gość kaskadka
biedny zakompleksiony jarus...zal mi cie dziecko...twoja matka i siostra to tez kurwiszcza i szmaty??gratulacje z udanej rodziny

@terrujdjlkd Przykro mi, ale gówna nawet patykiem nie dotykam :-)

Gość terrujdjlkd
Dziękuję Bogu, że istnieje coś takiego jak "anonimowy" internet, moze sie spotkamy w realu i wtedy kto wie....:P

@terrujdjlkd A co byś w tym "realu mi zrobiła? Pomachała swoim penisem przed oczami :-D?

Gość terrujdjlkd
hahah zlotko wedle twoich zyczen ale najpierw musialbys spelnic moje estetyczne oczekiwania niestety zakola i brzuszek odpadaja

Gość jacek miller
"arabki to ku....." jak Polka nazywa kobiety innych nacji kurwami to można to podsumować starym, dobrym przysłowiem: "przyganiał kocioł garnkowi"