Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

"natalijaaaaaaaaaaaaaaa" malzenstwo z nim jest bardzo prawdopodobne ale moge Ci rozlozyc karty jak bedziesz bardziej zdecydowna co do swoich decyzji!! a dzieci skoro piszesz ze moze byc ciezko zrob prosze wahadlo ze str 7 - tam w ktoryms poscie masz jak! i napisz mi wyniki!

Gość natalijaaaaaaaaaaaaaaa
olivka dasz mi jakiegos maila zeby sie do ciebie mogla odezwac za jakis czas? bo chyba jestem zdecydowana powrocic do mej starej milosci...

"bazienka " U ciebie ogolnie stabilnie i w zwiazku i w sferze zdrowia! finansowo jest tez dobrze ale zapowiada sie na poprawienie sytuacji!

Gość leszynianka
olivia-ja probuje juz nie wiem ktory raz dlaczego mnie omijasz?

Gość KATarzyna 05.12. 1980
Kiedy wyjde za mąż i urodze dziecko??

co z moim zdrowiem? kiedy znajde prace w zawodzie? na co/kogo powinnam uwazac? joanna 27.12.1985

"Anastazja ....." za wile oczekujesz od niego zeby wytrzymal! on ma dosc czkania..jak juz sie odezwalas to oczekuje ze powiesz cos sensownego jak bedziesz sie dlugo wahac moze Ci go ktos podkrasc i nie odzyskasz go wtedy ale nie dlatego ze on nie bedzioe chcial tylko juz mu duma na to nie pozwoli! Los wyraznie pokazuje ze jesli sie zdecydujesz na jedno z wyjsc w Twoim zyciu to bedzie to juz droga bez oodwrotu! Pisac ppisz do niego ale tylko wteduy jak bedziesz pewna ze poradzisz sobie z odpowiedzia na pytania ktore on zada! to nie mezczyzna ktorego mozna zwodzic za nos! zadecyduj!! a najwazniejsze dla was i przelomowe byloby spotkanie ktore jest w kartach ale tylko po Twojej inicjatywie!

"natalijaaaaaaaaaaaaaaa" i teraz przekonalas sie kogo kochasz narawde! bylo Ci to potrzebne! wykonaj pierwszy krok a przekonasz sie ze karty nie klamia! meila tutaj ci nie podam bo za wiele osob by go wychwycilo! jestem tutaj prawie codziennie wiec zagladaj i jak bedziesz miala pytanie to przypomnij mi o sobie! zobazymy wtedy co dalej! ale mysle ze bedzie z gorki u Ciebie

napisze jeszcze raz:justyna1987,21 grudnia.co mnie czeka w sprawach sercowych. pytalas o imie; na litere"d",powiem jeszcze ze pracujemy razem. prosze powiedz co z nami bedzie

"wiewiórkaa" nie masz i narazie nie bedziesz miala jest stabilnie..przezywac jedynie narazie bedziesz sympatie, milostki, romanse, wzloty i upadki!

Gość Anastazja .....
Pewnie masz rację ... :( Ale nie jest to łatwe ... Nie mam przekonania, czy mi się to uda ... jednak nie poddaje się na razie ... Jestem dziwna chyba ... ;)

"taka jedna 87" to moze byc on ale nie koniecznie gdyz tak jak moiwe jest jeszcze 3 innych nie mam jego daty urodzenia wiec nie opowiem Ci dokaldnie co akurat przy nim Cie czeka!

Gość jaja 11
Kiedy znajde swoja milosc , prosze o dobra rade, a takze co mi jest pisane w zyciu 22.10 .1991 Karolina

Gość cytrynka111
Czy Irek jest facetem mojego życia? Czy wróci? Agnieszka 24-12-1975

Gość Milusia Fudia
Wróżko Wróżko! Kasia 04.06.88 Co mnie czeka w przyszłości w związku z Marcinem 31.08.88 i ze studiami? Czy Paweł o mnie czasem myśli? Może dla mnie i dla niego jest jeszcze jakaś szansa?

"taka jedna 87" Podoba Ci sie bardzo...Nie jest tak smiealy jakbys chciala, jedynie delikatne wyglupy moga dac Ci cos do zrozumienia..ale on i tak chowa sie pod haslem zartu! Jest duza szansa na stworzenie czegos napewde fajnego ale to Ty musisz mu dac cos wiecej do zrozumienia! On ma kogos lub mial w niedalekiej przeszlosci!

co z moim zdrowiem? kiedy znajde prace w zawodzie? na co/kogo powinnam uwazac? joanna 27.12.1985

"Anastazja ....." poprostu wszytko na spokojnie przemysl..za i przeciw! ale twoj obecny partner nie jest Ci pisany wiec to tez o czym swiadczy!

"mysia8520" na temat zdrowia nic nie widze! jest wiele falszywych osob w kolo Ciebie i wieksza czesc stanowia kobiety! malo juz Twoje karty pokazuja!

ma kogos ,faktycznie, to podczas zartow oboje zauwazylismy ze zaszlo to za daleko,tylko wlasnie w tym jest problem i nie wiem czy on w koncu podejmie jakas decyzje,bo daje mi nadzieje a za chwile sama zastanawiam sie czy mnie zwodzi czy cos do mnie czuje naprawde

Marlena 01.10.1988 Ile będę mieć w przyszłości dzieci i jakiej płci? Jakie będą ich charaktery i czy będę miec z nimi dobry kontakt? I czy kiedykolwiek poprawią się moje relacje z moim tatą?

Gość hipnotyczne spojrzenie
Czy w najbliższym czasie mam szansę na stabilny,dłuższy związek? Kinga 7.11.1982

"taka jedna 87" karty wlasnie wskazaly ze trzyma go inna kobieta skoro ma kogos to nie jest to wspomnienie poprzedniego zwiazku tylko realna sytuacja! przez to moze byc jedynie ciezko! ale to Ty musisz cos zrobic! nie akceptuj sytacji bez jasnej odpowiedzi! Szansa bycia razem jest duza! i pasujecie do siebie charakterologicznie!!

"Marlu_1988" z tata nie bedziesz juz nigdy miala dobrego kontaktu gdyz nie bedzie miedzy wami wspolnego zaufania! ale nie obwiniaj siebie! Tobie pisana jest 2 dzieci ale nie znam waszej przyszlosci! wiele zalezy napewno od decyzji jakie jeszcze bedziesz musiala podjac!