Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

Gość sipps
Olivio a czy brunet ma kogos?

czy we wrzesniu dostane sie na wybrany kierunek w szkole? Justyna 05.10.1989

Gość domi_
Witaj Olivio ;) kiedys pytałam Cie o mojego partnera zyciowego Ty wywróżyłas ze juz go znam . mogłabyś mi bardziej przyblizyć tego człowieka, jakies cechy,wyglad ? dominika 16.07.1990

Czy mozna sie dowiedziec o jakim czasie mowimy kiedy nastapia te zmiany zwiazane z pracą? Czyli kiedy nastapia te zmiany?

Gość anna 11/03/1987
AAAAA1980- NIE MOZNA bo inni tez chca sie cos zapytac. Tak jak ja czekam kiedy zmienie pracę i czy będzie lepsza.

Czy mój obecny partner będzie moim mężem? Czy będziemy mieć razem dzieci? Martyna 13.07.1990 Maciek 24.07.1988

Gość lupitta
Moze tym razem mi sie poszczesci i opdowiesz-> czy w tym roku bede juz szczesliwie zakochana i stworze udany zwiazek? Katarzyna 23.08.87

Gość Kaaaasiula
Czy znajdę nową pracę? Kasia 27.10.1984. Z góry dziękuję.

Gość nvy5656677
Czy wyjde za maz magda 9.04.1983

Gość kasia 15.05.83
Wróżko pominęłaś mnie kolejny raz kasia15.05.1983 Czy moje zycie wkoncu sie ulozy,czy zaznam w nim spokoj emocjonalny.Czy wyjde za maz?

Wrozko pisalas mi wczoraj abym dzis sie przypomniala bo byc moze bedziesz wrozyc z kart, wiec sie przypominam ;) Justyna 05.10.1989 Przemek 17.08.1989 Powiedz cos o naszym zwiazku, czy jestesmy sobie pisani na zawsze? Jaka przyszlosc nas czeka?

Gość zalamana123
czy mam zaczac nowe zycie bez niego tu ,czy sie przeprowadzic

Gość zalamana123
czy zwiazek mariusz27-07-1974 ewelina 27-05-1990 bedzie trwal i czy bedzie szczesliwy

OLivia to ja jeszcze poprosze o kilka wórżb dla mnie kiedy bedize sie w moim życiu zmieniac na lepsze co mnei czeka w pracy czy w tej pracy będe pracowac zawsze czy kiedys zmienie pracę jak sie rozwinie moja znajomoasc z M i z P

magda 01 05 1975 ogólnie prosze pwoiedz co mnei czeka w zyciu uczuciowym i zawodowym rodiznnym

Gość campari34
ja 15,01.72 mąż 22.03 74.czy będziemy zdrowi jak ułozy się zycie

Witaj Olivio wczoraj wywrózyłaś mi że wyjdę za mąż za mojego obecnego chłopaka.Chciałabym się dowiedzieć czy będzie miało to miejsce w 2010 roku i czy będziemy mieć dzieci? Agnieszka 30.08.1980 Łukasz 27.05.1979

Gość Malllamii
OLiViA_venus ostanio wywrozylas mi stek bzdur, powiez po co ty to robisz???

Gość aniaaneczka
Witaj Wróżko! Wróżyłaś mi ostatnio z wahadełka, na pytanie czy bede jeszcze z chlopakiem, z którym rozstalam się ostatnio, otrzymalam odp TAK. Jednak on obecnie na kogos i nie wiem czy mam biernie czekac az nasze drogi znow się zejda, czy podjac jakies dzilanie ? Może w kartach znajdziesz dla mnie jakąś wskazówke? W ogole jak przedstawia się w nich moje zycie uczuciowe? Ania 22.07.1989.

Moim zdanie to nie jest stek bzdur po prostu na dzień dzisiejszy coś wynika z kart itd.ale może coś mieć miejsce jakieś wydarzenie które to odmieni.Chyba też nie można po kilka razy pytać się o to samo.Chociaż ja tam nie wiem..nie znam się ale jak ktoś nie wierzy to nie ma sensu się pytać.

"onk3" jak narazie nie widze u ciebie wielu zmian ..raczej stabilnie..jesli chodzi o zycie uczuciowe to wszytko tez jak narazie bez zmian! choc napewno moge Ci gwarantowac ze teraz beda czekalay na Ciebie tylko pozytywne zmiany

Witaj Olivio!!!! Wczoraj pisałas ze mam do Ciebie napisac jak bedziesz wrozyc z kart, wiec pisze! Prosze powiedz czy bede miala dzieci? kiedy zajde w ciaze? Ile bede miala dzieci? Po prostu wszystko co zwiazane z dzicmi :) CZEKAM CZEKAM CZEKAM CZEKAM CIERPLIWIE!!!!!!!!!!!!!

Gość huehuehuue
Iwona 22.04.1988 jak tam będzie za rok z moimi studiami?