Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroline1990

Co,robic?

Polecane posty

Witam.Przepraszam,za,sposob,w,jaki, pisze,ale,spacja,mi,nie działa,niestety.Mam,bardzo,powazny, problem. Mam,19,lat,mieszkam,w,irlandii.Wyje chałam,tu,rok,temu, razem,z,moim,chlopakiem.Bylismy,ze, soba,prawie,3,lata, (2,sierpnia,miielibysmu,3,rocznice) .W,maju,przyjechała do,nas,moja,mama.I,wiadomo,matka,ja k,tomatka, gdy,sie,klocilismy,probowala,jakos, nas,uspokoic, Poklocilismy,sie,5,dni,temu,on,wyje chal,do,polski, po,czesci,za,namowa,swojej,mamusi,. On,nie,ma telefonu,w,polsce,dlatego,jesli,chc e,sie,z,nim skontaktowac,jestem,zmuszona,dzowni cna,numer jego,matki.Ale,ona,nie,odbiera,tele fonow,ode,mnie a,jak,dzownie,z,zasrzezonego,to,jak ,uslyszy,ze,to,ja to,sie,rozlacza.Tesknie,za,nim,bard zo,wiem,ze,on,tez, Mysle,o,tym,zeby,pojechac,do,polski ,w,najblizszych, dniach.Sprobowac,z,nim,na,spokojnie ,porozmawiac, ale,boje,sie,ze,jego,matka,ma,na,ni ego,taki,wplyw ze,on,nie,da,sobie,niczego,powiedzi ec,Nie,potrafie, pogodzic,sie,z,rozstaniem,jemu,tez, jest,ciezko,bo jakims,cudem,udalo,mi,sie,wczoraj,p orozmawiac z,nim,4,minuty.Co.o.tym.myslicie?Co .zrobilybyscie na,moim,miejcu. Dziekuje,za,odpowiedzie pozdrawiam

jedź za Nim i sprobuj ratowac Wasz zwiazek.jesli tego nie zrobisz to zawsze bedziesz zalowala... a tak to przynajmniej bedziesz miala swiadomosc,ze sprobowalas !

Gość ibvkhv
lubicie kłócić sie przy mamusi? może w ogóle lubicie się kłócić? a może nie wytrzymał,że mama trzymała twoją stronę? może facet lubi postawić zawsze na swoim?

Gość ibvkhv
nigdzie nie jedz, trochę szacunku do siebie. Za mało dzoniłaś, że nie chce z tobą rozmawiac?? jesli mu zależy, to on powinien do ciebie teraz zadzwonić

Gość ibvkhv
sory, nie zauwazylem, ze to ona nie odbiera ale co? on nie ma twojego numeru, żadnego kontaktu?

jeeeedź ! szacunek do siebie szacunkiem, ale czasami honor warto schwac w kieszen. jesli kochasz to doskonale o tym wiesz :) pozdrawiam Cie cieplutko

ma,moj,numer...ale.powiedzmy,sobie,szczerze,kto,da,ci,zadzownic ze,swojego,numeru,zagranice,skoro,to,tak,cholernie,drogo,kosztuje?

Gość ibvkhv
skoro on uważa, że go to drogo kosztuje, to trudno. chyba nie warto zachodu. chyba ma cię gdzieś. chyba woli wydać na piwo niż na minutę rozmowy

Gość ibvkhv
wnioskuję, że skoro stać go na wyprawę na wyspę, to ma pieniądze ( no chyba ,że żeruje na pieniążkach mamusi)

ostatnie,pieniadze,ktore,mial,wydal,na,bilet,a,reszte,musial,oddac, rodzicom,jak,wrocil,bo,jak,twierdzi'nie,mieli,za,co,zyc'....

Gość ibvkhv
jasne .... to po co im telefony, skoro nie mają za co żyć, a na abonament mają? wydaje mi się, że to głupie gadanie i jakieś wykręty z jego strony i szukanie wymówki, żeby się z tobą nie kontaktować

zalezy,mi,na,nim,bardzo.Tak,wiele,ze,soba,przeslismy,byly,dobre,i,zle,chwile, jak,w,kazdym,zwiazku...boje,sie,ze,nie,potrafie,sie,z,tym,pogodzic...

Gość ibvkhv
dam ci radę, jesli chcesz zobaczyć czy mu na tobie zależy, to nie odzywaj sie do niego, nie dzwoń, nie pisz, nie szukaj go przez jakiś czas (np dwa tygodnie), i zobaczysz co on zrobi. Może chciałby właśnie po cichu wycofać się. A może właśnie takie niby olewanie go, podziała na niego motywująco i przemyśli co stracił.

tylko,ze,on,wyjechal,18,lipca,a,ja,juz,wariuje,w,domu!! za,2,tygodnie,to,ja,trafie,do,wariatkowa,chyba:( palce,mnie,bola,od,obgryzania,paznokci,24/dobe,boli,mnie brzuch,nie,daje,sobie,z,tym,rady,naprawde,wiele,dla,,mnie,zanczyl

Gość ibvkhv
moze juz za dzien, dwa sam się odezwie. ale po prostu bądz przygotowana na dłuższą chwilę ciszy przecież go nie zmusisz żadną siłą żeby wrócił, przeprosił, zadzwonił

daj sobie spokój. to już koniec. ostatnia kłótnia była pretekstem, jego mamusia też jest pretekstem, brak kasy też jest pretekstem. Ty mu się po prostu znudziłaś.

kiedys,to,ja,chcialam,od,niego,odejsc,to,bylo,okolo,rok,temu juz,pakowala,torby,a,on,wpadl,w,taka,histerie,i,nie,dal,mi odejsc.Powiedzial,ze,nie,potrafi,beze,mnie,zyc,zreszta,ja,pewnie,tez, zalowalabym,tej,decyzji,gdybym,wtedy,odeszla. Wiec,dlaczego,ja,teraz,nie,mam,byc,uparta,tak,jak,on,kiedys? Zaluje,jednego...ze,nie,pojechalam,na,lotnisko,go,zatrzymac...:(:( A,teraz,jestem,tak,daleko,od,niego

Gość ibvkhv
jaka pogoda w irlandii?

Gość ibvkhv
brakuje mi irlandzkiego morza

Gość ibvkhv
bylem prawie trzy lata, dużo zwiedziłem, bardzo podobało mi się, a zwłaszcza tam, gdzie woda rozbija się o skały