Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wyższa szkoła jazdy

Czy jest jeszcze ktoś kogo pierwszy raz to był seks oralny

Polecane posty

Gość czy to wyższa szkoła jazdy

Zastanawiam się czy sa osoby które zaczynały swoje zycie seksualne od seksu oralnego. U mnie tak było właśnie, tylko że jak rozmawiam z koleżankami to dla nich to seks oralny to wogóle jakiś następny poziom w związku i że dopiero po jakimś tam czasie

Już sam Adam Mickiewicz pisał...."....młodości ty nad poziomy wylatuj...." ------------------------ miał na myśli robienie pały mordą.

wiesz co to jest tak.. jak nie masz faceta albo jak jestes w poczatkowym stadium zwiazku to nie wyobrazasz sobie seksu oralnego z roznych wzgledow a pozniej jak jestes z kims to jednak masz opory na poczarku przed seksem klasycznym i zaczynasz od oralu bo sie nie ma ryzyka ciazy i nic Cie nie boli... wiele par zaczyna od oralu a w czasie bycia ze soba poglad na to moze sie zmienic. Oczywiscie to sprawa indywidualna

wielu ludzi oral uwaza za najwyzszy poziom w seksie tzn ze podczas tego rodzaju seksu wystepuje najwieksza bliskosc a dla niektorych to klasyk ma najwieksza wartosc. sorry za literówki

Gość ewelina2009
Oral jest super... ja uwielbiam. nie ma w txm nic zlego, trzeba bawic sie swoim cialkiem, poznawac...czerpac rozkosz Jestem na etapie analu, ale jest mi obojetny

Gość hermiona111
Ja wczoraj przeżyłm, można powiedzieć "swój pierwszy raz" i był to właśnie seks oralny, taki nie za długi, delikatny, tj. ja dogadzałam mojemu mężczyźnie, on mi nie zdążył, bo musieliśmy zmykać z domu. Potem mi masował cipkę ale nie mogłam się podniecić:( Było przyjemnie ale "nie aż tak"... Może ktoś wie dlaczego...?

u mnie za pierwszym razem były problemy ze wzwodem, więc poprzestaliśmy na minecie:)