Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honeypieeeee

co zrobić, by zwiększyć libido?

Polecane posty

Gość honeypieeeee

tak jak w wyżej :P by uniknąć pytan streszcze temat, jestesmy ze soba z 3 lata, nie ma w naszym zyciu monotoni, uwielbiam z nim seks, ale mi by wystarczyło z2/3 razy w tygodniu a on by chcial codziennie... moze macie jakas rade? biore hormony ale puki co nie ma mowy o ich odstawieniu...

Gość honeypieeeee
no tak, ale własnie gadamy, gadamy i nic z tego nie wychodzi... no natury sie nie oszuka... rozumiem go że ma wieksze potrzeby niż ja... no, ale co na to moge poraedzić?

Gość kieron
usiąść na sedesie

Gość dostrzegam pewien szczegół
że to ty chcesz się do niego dostosować. a dlaczego nie on do ciebie? a najlepiej oboje do siebie nawzajem?

Gość honeypieeeee
no właśnie nie wiem no... on dla mnie dużo rzeczy robi:P wiem, żę ja raczej nic nie poradze na jego potrzeby:P ale pomyślałam, zę moze da sie zwiekszyć moje, taka opcje poprostu rozwarzam:P bo ma być kompromis, a potem konczy sie jak zwykle- zgrzytaniem zębów.... nie jestem jakaś oziebła nie mam problemów z seksem, ale trafiłam na jakiegoś niewyżytego... myślałam, że z wiekiem to rpzejdzie... że moze mu sie to znudzi ale gdzież tam....

Gość honeypieeeee
no szkoda, że sie tak nie da :P... bo ogólnie to dobraną parą jestesmy, tylko to mi spędza sen z powiek (i kilka innych rzeczy ;) ) boje sie czasem, że sobie inna znajdzie za jakiś czas:P to głupie, ale czasem sie tego boje

Gość honeypieeeee
w inny sposób ? robiąc loda? nie chce go zbytnio rozpieszczać, bo sie przyzwyczai i bedzie chciał codziennie:P

Gość frusiol
zarzuc sobie extaske to cie rzucisz na niego niczym tygrysica :)

Gość honeypieeeee
nie jest średni, jest zajebisty... ale teraz nie mieszkamy razem... widujemy sie nie czesto, wiec wole pogadać, no a on woli pobzykać, to różnica miedzy facetami a kobietami wiadoma od zawsze:P myślałam o różnych specyfikach, ale nie bede przecież jechała ciagle na prochech ( 4 razy w tygodniu) :P

Gość honeypieeeee
może gdybym stała sie brzydką wiedzma, albo gdyby nasz seks przestał być udany to moze by mu sie odechciało? żartuje...

A to ze bierzesz hormony to masz na myśli tabletki antykoncepcyjne czy cos innego. Jeśli tabletki to mówisz, że nie możesz odstawić hormonów to może możesz je zamienić na inne. A jeśli co innego to może jakieś winko cię rozluźni, albo dłuższa gra wstępna, to juz zadanie dla faceta niech sprawi, że ci się zachce jak jemu się tak bardzo chce. A co do tego robienia loda to piszesz że nie chcesz go rozpieszczać, bo potem będzie chciał codziennie. Bez przesady, jak chcesz mu sprawić przyjemność to go trochę porozpieszczaj. A że będzie chciał codziennie to trudno, ty się dostosowujesz do niego on do ciebie i nie ma codziennie, chyba cię siłą nie zmusi

Wiem jedno, że u niektórych kobiet (dość częsty przypadek), pigułki antykoncepcyjne obniżają libido, jeśli bierzesz pigułki i nie chcesz ich odstawiać, po prostu poproś lekarza by zmienił ci pigułki na inne. Na przykład w moim przypadku było tak, że biorąc pigułki w ogóle straciłam ochotę na sex, zmieniałam pigułki 4 razy i nie było lepszych efektów, więc odstawiłam, bo po co brać pigułki, gdy po prostu nie ma się ochoty na sex i tym samym się go nie robi, heh. Odstawiłam i niestety \"męczymy\" się z prezerwatywami :D ale libido już po dwóch tygodniach wróciło do normy, można poszaleć :D Chociaż w twoim przypadku 2 czy 3 razy w tygodniu to i tak jest nienajgorzej... ja w ogóle straciłam chęci w czasie brania pigułek :)

Gość honeypieeeee
Żojnka po ślubie masz racje, moze bede dla niego troche bardziej wyrozumiała pod względem oralnym. winko jasne, zawsze mnie rozluźnia, zawsze po alkoholu mam straszną ochote, i masz racje z tym, ale nie pijam zbyt często:P jasne mój facet mógłby sie bardziej postarać... bardziej subtelnie.... a onj zazwyczaj prosto z mostu zaczyna i sie wkuriwam :/ . mówie tutaj o tabletkach antykoncepcyjnych, brałam już z 4 rodzaje:P harmonet, janinne, jasmin a teraz te najnowsze yaz i po każdych jest mi tak samo... a tak wogóle to myślicie, zę to zadko2-3 razy w tygodniu?? bo zawsze myślałam, zę to taka norma:P a moj facet jest niewyżyty

Niewyżyta ma trochę racji, po co tabletki jak seksu brak. Ale najlepiej będzie jesli to twój facet sie postara. Prosto z mostu to można ja jak mojego pare dni nie widzę to mogę od razu i mi gra wstępna nie potrzebna ale zazwyczaj jest ważna. Pogadaj z facetem że jak chce tego seksu to niech się o niego postara trochę. Nie wiem jak jest po hormonach bo nigdy nie brałam ale przypuszczam że da radę jeśli facet się postara. Nie musicie tego robić z jego częstotliwością, ale jak oboje pójdziecie na mały kompromis to powinno się poprawić. Proponuje tez żebys zaproponowała swojemu facetowi raz na jakis czas zabawę rączkami, albo oralnie, dlatego że właśnie może z tego wyjdzie gra wstępna, po której może nabierzesz ochoty

Gość normalny12644712
jedz cipo parowki

Gość honeypieeeee
masz racje, ale on wtedy kontrargumentue " Ty jak masz ochote to od razu mi wsadzasz rece w spodnie i bierzesz co chcesz, ja to mam sie w gry wstępne bawić?" tyle, że on nie potrzbuje gry wspępnej :P dziś bede z nim rozmawaić, wiec zobaczymy co będzie

Gość gość
Na libido nic nie poradzisz -albo masz albo nie. Natomiast Twój problem może leżeć w czasie stosunku. Rozwiązaniem tego problemu jest krem znieczulający z lidokainą. Nakladasz taki krem na członek i masz już za pierwszym razem stosunek dłuższy o jakieś 30%. Miałem duży problem ze znalezieniem kremu bez recepty ale znalazłem na www.naporost.pl i od tamtego czasu stosuje raz na jakiś czas żeby kobieta była bardziej zadowolona ze związku.

Gość gość
można pomyśleć o tabletkach na poprawę libido jak ktoś ma z tym duży problem. Ja sobie pomogłam zwyczajnymi sposobami. Kupiłam fajne gadżety erotyczne na erozkosz pl wystarczyło co innego w sypialni i sprawa się rozwiązała. Czasami za długa rutyna źle wpływa. Odkąd odkryłam takie różne cuda i specyfiki często tam wracam i próbuje coraz to nowszych zabawek itd.. Moja fantazja się poprawiła i to też miało duże znaczenie na poprawę libido ;)