Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andus777

Pytanie do kobiet- czy ja jestem nienormalny...

Polecane posty

Jestem w związku z kobietą od około pół roku. Oboje się bardzo kochamy i mówimy to sobie często. Niestety ona ma konta na portalach rankowych. Ostatnio pisała sobie z dwoma facetami. Bardzo mnnie to zabolało. A jeszcze bardziej to, że ona nie widzi w tym nic złego, bo przecież tylko pisała. Dla mnie jest to niedopuszczalne jeśli się jest w związku. Czy ja jestem nienormalny???

Gość rypacki
dyma się, dyma z innymi, jelniu

Gość alaballa
ot co:) no to mamy romantyka idealiste znowusz:) wiernego i z zasadami. zdolny do poswiecen. przykro ze trafiłes na babke z potrzeba wolnosci i posiadania własnej przestrzeni i adoracji u innych.

Tylko czy ta wolność musi się realizować w "przestrzeni" typowego randkowego serwisu?

szuka wrazen i potwierdzenia swojej atrakcyjnosci,ciekawe dlaczego? Poswiecasz jej mniej uwagi niz zwykle? Moze zwraca twoja uwage,a moze sie odrywa od szarej rzeczywistosci,amoze jest flirciarą,mozna tak gdybac bez konca,nie lepiej szczerze spokojnie pogadac? Z czegos to sie bierze...

Gość alaballa
własnie. jej sie zapytaj. czy czegos brakuje? tu zapewne nikt nie pomoze roziwazac Ci problemu. a głaskac Cie tez nie bedziemy.

Oczywiście, że pytałem czy jest jej źle? czy czegoś jej brakuje? Odpowiada, że wprost przeciwnie - nigdy nie była szczęśliwsza. Nie chodziło mi o \"rozwiązanie problemu\", ale właśnie o to czy jest to \"problem\". Tzn. czy jest fair pisywać sobie z facetami na portalu randkowym będąc jednocześnie w związku i zapewnijąc faceta, że się go kocha?

Gość alaballa
a ona ma znajomych wychdzi gdzies spedza czas z kolezankami?

No raczej nie bardzo jak dla mnie,ale kazdy ma inne pojecie odrobiny wolnosci w zwiazku,ona mysli,ze nie robi nic złego,sam pisałes,wiec widzisz ze kazdy znas ma swoje zdanie. Jak dla mnie szuka wrazen,bo pogadac moze sobie,ale niekoniecznie na randkowych.Trzeba jej poblokowac owe stronki :D

Gość o i chyba ci
przyprawia taaaaaaaakie rogi :D wspolczuje

Zapytaj jak się takie portale randkowe zakłada, potem sobie załóż też parę i poproś żeby Cię wpisała na listę narzeczonych :D Jak Cie wpisze znaczy że rozważa poważnie twoja kandydaturę na męża. Jak odmówi wpisania znaczy że coś z Tobą nie w porządku... http://alime.pl/forum/

Gość no rewa
nie pasujecie do siebie,ona się nie zmieni,a ty będziesz się męczyć z taką

wiesz co jest tutaj największym problemem??? - Ty. Trzeba być skończoną dupą wołową, żeby zadawać takie pytania i nie potrafić zareagować jak facet :P Tacy goście jak Ty często mają przyprawiane rogi, więc lepiej się zastanów nad sobą, a potem nad nią (bez obrazy)

Gość eqa
wg mnie to jest nie fair w stosunku do Ciebie. W końcu to portale randkowe, a ona przecież jest w związku. Jedyne co Ci mogę poradzić to stanowczą rozmowę - powiedz NIE tej sytuacji.

Gość załóż sobie profil
na portalu randkowym i też TYLKO rozmawiaj może zobaczysz, ze tego kwiata to pół świata

Do autora- jestes jak najbardziej normalny, ja bym sie tez wkurzyla na Twoim miejscu. Odetnij lepiej swojej kobiecie internet^^ albo ona sobie w kulki leci z Toba i jej na Tobie nie zalezy albo zwiazales sie z kobieta, ktora lubi poflirtowac niezaleznie od stanu

Gość fcfcfc
Jesteś normalny, a to, co ona robi jest bardzo naganne. Może ona nie zdaje sobie sprawy z tego, że to, co wyprawia, to zdrada emocjonalna?:O Taka zdrada tak samo boli partnera, jak zdrada fizyczna. Jeżeli jeszcze z nią jesteś, to wytłumacz jej to i uprzedź, że tego typu "działalność" spowoduje Wasze rozstanie.

pól roku to nie całe zycie, postaw sprawe jasno : albo ty albo stado napalonych zboczeńców. niech ci nie mydli oczu, że rozmawiaja tam o muzyce i filmach :p aaa i nie daj sobie wmówić ze to twoja wina , że ja zaniedbujesz czy coś w tym stylu- to taka wymówka jebaczek. Gdyby tak było zostałbys o tym poinformowany.....

Ja uważam, że jeżeli Ciebie to boli, to ona nie powinna być na tych portalach. Po raz pierwszy widze taka sytuację, zawsze słyszałam, że to facet tam przesiaduje....i leciały teksty, ze skończony palant... Powiedz, ze to nie jest fair i nie zyczysz sobie, by tam siedziała.

Nie chce Cie martwic, ale jezeli ona juz teraz takie numery Ci robi to pomysl o facetach w realu, ktorzy ja adoruja :O co z nimi musi wyprawiac

\"zawsze słyszałam, że to facet tam przesiaduje....\" o kobietach nie słyszałaś, bo są po prostu sprytniejsze ;) :P

Dziękuję za poważne odpowiedzi... chyba jednak nie jestem nienormalny, skoro większość kobiet zgadza się ze mną

Gość nie ma sie z czego cieszyc
bo jesli to prawda co pisza, to ciebie zaboli najbardziej :classic_cool:🖐️

Gość
a ja myślałam, że internetowe flirty są domeną facetów :)

Gość pawelniegawel
robi z Ciebie jelenia