Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ignesss sss

Zadrosny facet .....

Polecane posty

Gość ignesss sss

mój facet jest o mnie strasznie zazdrosny...po 4 latach związku ma na moim funkcie fioła....jest to niezwyle męczące. Tez tak macie czy tylko mój jest taki "inny" ?

Gość taki jeden malpiszon
jesli przesadza to lepiej go zostaw np jezdzi z atoba robi awantyry gdy gadasz z innymi to jest chore i bedziesz sie tylko meczyc ograniczy twoja wolnosc i tyle z tego bedziesz mieć

ciesz sie znaczy, ze mimo uplywu czasu bardzo Cie kocha a w ogole to dajesz mu powody do zazdrosci?? a moze inne poprzednie laski mu je dawaly i przezorny juz tak samo traktuje Ciebie czas z nim pogadac, jak nie dajesz mu powodow to niech zmieni stosunek i wyjasnic mu ze do tej pory pewnie spotykal nie te panny a Ty jestes idealem:P:D

Mialam podobnie, ale gdy zaczal przekracza granice zdrowej zazdrosci to walnelam go kilka razy w glowe i juz siedzi cicho:) Niby przemoc zakazana, ale w niektorych przypadkach bardzo skuteczna :D A tak na serio^^ jezeli jest zazdrosny to po pierwsze nie dawaj mu powodow do zazdrosci, po drugie wpajaj mu ze zwiazek musi opierac sie na zaufaniu a jezeli tego nie rozumie to niech pojdzie na dlugi spacer moze mozg mu sie przewietrzy, po trzecie nie pozwalaj mu na wieczne kontrolowanie Cie i sprawdzanie bo sie chlopak do tego przyzwyczai i bedziesz miala przerabane. Zycie w zlotej klatce to nic przyjemnego

Gość ignesss sss
nie daje mu powodów do zazdrości. Na razie nie przekracza granicy i nie robi mi awantur. Ale szczególnie latem jego zazdrość daje mi sie we znaki bo to krótkie spodniczki, spodenki. Widac dekold itp itp choc ubieram sie przyzwoicie. Kilka razy widział jak faceci sie na mnie oglądali i teraz jest przewrazliwiony.

Gość ignesss sss
wiem , ze mnie kocha bo widze to i czuje, po 4 latach nadal jest we mnie zapatrzony, ale wolałabym zeby troche mniej był zazdrosny i wrzuciła na luz. Gadałam z nim o tym nie raz i mowi ze postara sie zmienic. Nie sprawdza mi tel ani poczty, nic z tych rzeczy....

Gość 223233
ignesss sss daj sobie spokój z takim facetem. nie warto się męczyć też tak miałam tylko że nie byłam w wziązu dopiero się rozkręcało byliśmy na etapie poznawania siebie. i dobrze że zapaliło mi się czerwone śiwatełko w głowie i alarm słowa UCIEKAJ :p jak jechaliśmy do pubu i spotylkałam tam naszych wspólnych znajomych których nie widziałam miesiąc wiadomo że chciałam się nagadać z nimi wiedzieć co u nich słychać. Odwoził mnie wszystko ok pożegnaliśmy się zwykły buziak w policzek ja wchodze do domu a tu tel od niego że musi pogadać ze mną że jak mu moge takie świństwa robić że gadałam z nimi a nie z nim AAAAAAAAAA paranoja a co lepsze po 3 randkach zaczął mi o małżeńswie mówić i się miarka przebrała spieprzyłam ile sił w nogach i Tobie radzę to samo :)

Gość ignesss sss
ale mi nie robi takich głupich jazd i afer

Gość viera viera
moj facet jest zazdrosny ale na szczescie "w zdrowy sposob". bardzo lubie jak okazuje mi lekka zazdrosc...:) ale wszystko jest w granicach rozsadku. nie istnieje milosc bez zazdrosci ale chora jej odmiana moze zniszczyc najwieksza milosc

Gość ignesss sss
byle żeby ta zazdrość nie przemieniła się w obsesje, choć wydaje mi sie ze jemu to nie grozi