Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam staramy sie o dziecko od jakis 5 miesiecy. jakies 13 dni temu mialam okres ktory byl malo obfity i bezbolesny( mam strasznie bolesne okresy) od 3 dni mam brazowe plamienia a dzies do nich doszly jeszcze czerwona krew ale nie duzo ( boje sie co to moze byc?) (nigdy tak nie mialam) do tego strasznie bola mnie piersi oraz glowa . niogdy nei mierzylam temperaturki w pochwie lecz wczoraj wieczorem zmierzylam i bylo 37 i 4 ( wczopraj robilam test ciazowy wysszedl negatywny) kobietki pomozcie mi poniewaz nei am jak isc do ginekologa jestem za granica na wyspach i ty ginekologa n ie ma

Po kolei - który to dzień cyklu, ile trwała \"miesiączka\", ile zawsze jest dni w cyklu i temperatura czy zawsze po okresie jest duża? Nie można z tego co napisałaś określić nic bliższego. Każda z nas ma czasem bardziej skąpe krawawienie, czasami też bezbolesne (więcej ruchu, czasem zmiana klimatu etc.)

Po tym co napisałaś, droga autorko, można stwierdzić coś bliższego;> Istnieje prawdopodobieństwo (nie jakieś szczególnie duże, ale jest), że to plamienie, o którym mówisz, jest tzw. plamieniem implantacyjnym. Niektóre kobiety mają takie plamienie (czasem może być niewielka ilość krwi) w momencie, w którym zapłodnione jajo zagnieżdża się w macicy. Jeśli jest tak, jak mówię, to test ciążowy jeszcze nic Ci nie wykaże, ponieważ reprezentatywny poziom hCG będziesz miała dopiero po jakimś tygodniu od zagnieżdżenia- wtedy właśnie bowiem organizm zaczyna produkować ten hormon. Wcześniej nie ma co szaleć z testami, najlepiej zrób kolejny w dniu spodziewanej miesiączki. A bolesne piersi i bóle głowy? Objaw dość słaby, jeśli chodzi o ciążę, ale może być. Hormony naprawdę szaleją, więc bóle wszelkiego rodzaju są "dozwolone". Pozdrawiam!