Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaMiLciA200

pilneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee proszeeeeeeeeeee

Polecane posty

jakies 13 dni temu mialam okres ktory byl malo obfity i bezbolesny( mam strasznie bolesne okresy) od 3 dni mam brazowe plamienia a dzies do nich doszly jeszcze czerwona krew ale nie duzo ( boje sie co to moze byc?) (nigdy tak nie mialam) do tego strasznie bola mnie piersi oraz glowa . niogdy nei mierzylam temperaturki w pochwie lecz wczoraj wieczorem zmierzylam i bylo 37 i 4 ( wczopraj robilam test ciazowy wysszedl negatywny) kobietki pomozcie mi poniewaz nei am jak isc do ginekologa jestem za granica na wyspach i ty ginekologa n ie ma

Gość na wyspach tez kobiety
sie lecza ginekologicznie

Gość a6wchce zaczac
bierzesz tabletki anty i mialas ostatnio duzo stresow?

Gość na wyspach tez kobiety
nie nie napisalas ze sie staracie

Gość może być to ciąża
a plamienie lub nawet lekkie krwawienie może świadczyć o zagnieżdżaniu się zarodka w ścianie macicy. Nic innego Ci nie pozostaje jak czekac do dnia miesiączki i zrobić beta HCG

przepraszam myslalam ze napisalam kurde tez tak mysle ze to plamienie zagniezdzanie ...... ale tak bardzo nboje sie rozczarowac tak barddzo pragne tego dziecka

a moge sie dowiedziec w jakim miescie dowiadywalam sie w swoim miescie i nie ma ginekologa chyba ze ws zpitalu ale jak juz ci sie uda dostac skierowanie nei dosc ze czakasz pare tygodni to jeszcze on zadnych badan nie robi a prywatnie jest badzo drogo

Gość okoloowulacyjneeee
plamienie to moze byc okoloowulacyjne, ja bym sie moja droga nie nakrecala

Glasgow nie wierze, ze jest jak piszesz, poszukaj czy nie ma u ciebie kliniki... to tak jakbys musiala dostawac skierowanie do dentysty jak cie zab boli :/ poza tym..... skad wiesz ze skierowanie dostac trudno? i ze i tak czeka sie kilka tygodni ? probowalas? jak ja bym byla w twojej sytuacji, poruszylabym niebo i ziemie zeby dostac skierowanie i dostac sie jak najszybciej do ginekologa (zakladajac ze nie ma tych klinik o ktorej rano przychodzisz i ginekolog cie bez problemu przyjmie) z gardla bym im wyjela :)

jakies 3 miesiace temu bylam w szpitalu w niocy z bolem brzucha nie dosc ze naczekalam sie 5 h zeby mnie przyjeli to wypisali mi tylko tabletki prosilam o usg albo jakiegos lekarza ginekologa powiedzieli ze ma isc do rodzinnego poszlam i od mi dal na usg skierowanie na ktore do tej pory czekam poneiwaz poczta mialo przyjsc upominalam sie 3 razy mowil ze wkoncyu przyjdzie jak zapytalam o ginekologa to poeidzial ze sa dlugie kolejki uwiez mi wcale dla mnei to nei jest smieszne

uwieerz strasznie trudno tym bardzoj jak sie pracuje po 9 h 7 dni wtygodniu nerwow brak do tyvh lekarzy;/ jestem ze spalding.a strasznie mnie emczy ta sytuacja co sie ze man dzieje

Ja miałam drobne plamienie, okazało sie że to zagnieżdżanie sie zarodka. Teraz jestem juz w 6 m :) Tyle że u mnie było gdzieś ok. 20 dnia cyklu, tydzień po jajeczkowaniu. Pozostaje ci znaleźć sobie prywatnego lekarza, tez jestem na wyspach tyle że w Londynie, znalazłam polskiego lekarza jestem bardzo zadowolona. Nie szukałam angielskiego bo słabo umnie w językiem.

ej no idz do lekarza nie panikuj bo serio 10tys watkow na ten sam temat to jakas glupota...wybacz