Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

problem

Polecane posty

Gość tomek24

Cześć! Mam na imię Tomek, mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny ani bliższej koleżanki. Nigdy też nie uprawiałem seksu. Nie mieszkam w jakiejś zapadłej wiosce z dala od ludzi. Nie jestem chamem ani prostakiem. Nie jestem jakimś obdartusem, od którego śmierdzi na kilometr. Mieszkam w Warszawie, w czerwcu skończyłem studia dzienne na uniwersytecie. Jestem kulturalnym człowiekiem o rozległych zainteresowaniach (film, dobra książka). Dbam o siebie: staram się ładnie ubierać, używam kosmetyków, uprawiam jogging. Mimo to, jak pisałem na początku, nigdy nie miałem dziewczyny. Do tej pory nie roztkliwiałem się nad tym, żyłem dniem dzisiejszym i nie rozpamiętywałem tego. Teraz jednak powoli zaczyna mnie to drażnić. Dlaczego tak się dzieje, co robię złego i co powinienem poprawić? Pomóżcie!

Gość damaha
Przedwszystkim zacznij wychodzic ze znajomymi na imprezy do klubow gdzie napewno poznasz jakies fajne ciekawe dziewczyny. to jest wlasniepodstawa zeby poznac nowa dziewczyne trzeba sie ruszac z domu a nie w nim nonstop siedziec.

Gość tilia cordata
Taaa Pracuję na dość reprezentatywnym stanowisku, co wiąże się z nienagannym ubiorem, mam szerokie grono znajomych, namiętnie jeżdżę na rowerze, dużo czytam, i co? Jestem sama.

Gość guhj
www.myspace.com/angellafilm

Gość tomek24
Na imprezy do klubów rzeczywiście nie chodzę, nie jestem typem imprezowicza. Wątpię też czy można tam poznać jakąś wartościową dziewczynę

Gość tilia cordata
A wklubach raczej nieciekawy element. Znalezienie kogoś bardziej wartościowego graniczy z trudem. To nie jest zasada, że ludzi poznajemy tylko w klubie. Ja osobiscie nie lubie klubów i ciężko mnie tam wyciągnąc. Może to jest przyczyna mojego stanu:(

Gość guhj
www.myspace.com/angellafilm

Gość damaha
to gdy ktorys z twoich znajomy badz znajoma bedzie robil impreze w domu moze wtedy poznasz jego lub jej jakas atrakcyjna wartosciowa dziewczyne.

Gość damaha
ja tez nie lubie chodzic do klubow. bo zle mi sie to kojarzy po ostatniej wizycie w klubie z moja dziewczyna. ja sie z moja dziewczyna poznalem przed firtboksa.

Gość tilia cordata
Moi znajomi już nie robią imprez w domu, bo albo zapracowani albo dzieci śpią.

Hmm jakbyś chciał mieć to chyba byś miał - tak mi się wydaje - chyba masz jakieś koleżanki, może sam masz taką blokadę że nie dopuszczasz do bliższej znajomości. Jesteś że z Warszawy, to wyjdź do ludzi, idzx do kina , albo do jakiegoś klubu, naprawdę są fajne i wartościowe dziewczyny nie wszystkie ale zdarzają się. Oczywiście są też takie co wołają o pomstę ze względu na swoje zachowanie, ale na takie po prostu nie zwraca się uwagi :) Ale generalnie kafeteria chyba nie jest najlepszym miejscem na szukanie dziewczyny :). Trochę Cię rozumiem, bo samotnośc dobija, ja też jestem z Warszawy i wiem coś na ten temat, chociaż ja to inna bajka :).

Gość damaha
to niewiem umow sie z jakas twoja najlepsza przyjaciulka i pogadaj z nia na temat czy ma jakiegos kuzyna ktory jest odpowiedzialny wartosciowy itp.

Gość tomek24
Problem polega też na tym, że wszystkie dziewczyny którymi się interesowałem właśnie miały chłopaków i nie interesowały ich przelotne romanse.

Gość damaha
tomek24- z gadaj sie z jakims swoim kumplem i pogadaj z nim czy ma jakas kuzynke ktora jest stanu cywilnego panna i jest wartosciowa inteligentna i porzadna przedewsystkim.

Gość damaha
dokladeni tomek musisz poszukac jeakiej diewczyny w wieku 21-22 lat. bo wiekszosc dziewczyn w jego wieku jest juz mezate i dzieciate.

Gość damaha
Tomek nie poddawaj sie przedewszystkim szukaj dziewczyny

Gość tomek24
Nie śmiejcie się Te dziewczyny, które mi się podobały rzeczywiście były pozajmowane. Nie ma chyba w tym nic dziwnego, że atrakcyjna, inteligentna dwudziestoparoletnia dziewczyna ma chłopaka. Nie chodzi tu o męża i dzieci

Gość lalineczka
no ale czemu nie masz dziewczyny? Jesteś nieśmiały, boisz sie kobiet, żadna ci sie nie podoba, czymś je odstraszasz? Jeśli nie umiesz podrywać polecam "Gre" Straussa'

Gość tomek24
Co to jest

Tomek wprawdzie są wakacje i w BUW-ie pustki (wiem bo spędzam tam ostatnio trochę czasu), ale jak się zacznie nowy rok akademicki to ruszaj tam na łowy :)

Gość lalineczka
Co ty mówisz? wszystkie pozajmowane? jakos nie wierze! Może masz za wysokie wymagania wzgledem kobiet?

Gość tomek24
Rzeczywiści przy poznawaniu dziewczyn liczy się dla mnie przede wszystkim strona wizualna. Nie dopuszczam myśli, że mógłbym mieć dziewczynę brzydką. Ale to nie jest chyba problem

Ej no chyba normalne, że jak fajne to pozajmowane - nikt w wieku 20-kilku lat nie bywa raczej sam, chyba że przez chwilę :)

Gość lalineczka
Posłuchaj, są też portale randkowe np. ilove czy Sympatia, spróbuj poumawiac się z dziewczynami w ten sposób. Dużo osób znajduje sobie w ten sposób drugą połówkę. Chodzisz na randki, zaprosiłeś kiedyś dziewczynę na kawę?

Gość tomek24
Nie chodzę na randki, nie mam jakoś okazji

Gość lalineczka
A czy ty podobasz sie tym ładnym dziewczyną? Bo jesli nie, to pora obniżyć poprzeczke i nie liczyc, że zainteresuje się toba super laska...takie życie.

Tomku - pewnie że uroda jest ważna, bo od tego zależy pierwsze wrażenie, ja też zwracam na to uwagę - nawet na szczegóły czy nosi pasek czy nie, ale zdaję sobie sprawę, że na dłuższą metę liczy się osoboość

Gość tomek24
Trudno mi powidzieć czy podobam się ładnym dziewczynom. Rozmawiać z nimi potrafię, ale jeżeli chodzi o coś więcej to zaczynają się schody