Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wędrowniczek

podróże Waszych marzeń. D

Polecane posty

Co chcielibyście zwiedzić? Gdzie chcielibyście pojechać? A może marzy Wam się wycieczka dookoła świata? Lub zwiedzanie jakiegoś konkretnego kontynentu? Podzielcie się swoimi podróżniczymi marzeniami. :D

marzenia z lat dziecięcych: (zostały do dziś) 1.Wyspy Salomona (z książek Londona) 2. Amazonka (w najbardziej dzikiej dżungli) - też z książek, oczywiście 3. północ Kanady i Alaska ale to tylko marzenie. dość kosztowne by były te wyprawy :) jako dzieciak zakochana byłam w Old Shetterhandzie :):), a potem w Londonie

Ameryka Południowa, wzdłuż i wszerz:P A tak serio to Buenos Aires i Amazonka:) Syberia wiosną Alaska Stany Zjednoczone, ale tylko dla Kanionu Kolorado i Nowego Jorku W końcu zdobyć parę połonin w Bieszczadach:) I jeszcze raz wrócić do Chorwacji, tym razem bez opiekunów:P

Gość la mam ba P
Afryka , Indie i Tokio mmmm

wlaściwie wszędzie oprócz zachodniej Europy, gdzie byłam i Indii, które mi się bardzo źle kojarzą i jakos nie pociągają czyli: Azja - Mongolia, Chiny, Himalaje, Japonia Ameryka Północna, Południowa, oprócz strefy tropikalnej - boję sie dużych robali Australia, Oceania i okolice

Gość ślimakowa2
JA mam nadzieje ze w tym roku taka podrż marzen przeżyje.A napewno bedzie to spełnienie marzeń-poniewaz pierwszy raz lece do Egiptu do hotelu Falcon In Viva Sharm . Jestem strasznie podekscytowana,zwłaszcza ze jeszcze udało mi sie w orbis travel zakupic dosyc tanio cała wycieczke.

Gość sciekla racica
do Californi, Los Angeles, na Malibu beach , do Afryki na safari i Irlandie chcialabym zobaczyc w ogole marza mi sie dalekie podroze i poznawianie swiata, niestety do tego trzeba miec kasy jak lodu:( Hawaje to moje marzenie, a blizej wyspa Oaho tam gdzie krecili serial lost :P

Gość kiniahoz
Ja osobiście polecam Chorwacje, jest piękna, wiele zabytkowych miast: Trogir, Dubrovnik i prześliczny Split same zobaczcie tylko: http://www.pasjomania.pl/zdjecie/246/split-noca Nie macie pomysłu na wakacje, na penwo znajdzieie tu inspiracje;)

Gość katarzyna_sz-n
1.Najpiękniejsze jezioro świata, nie pamiętam jego nazwy, ale zakochałam się w opisach i zdjęciach Pawlikowskiej. To gdzieś w Ameryce Południowej chyba. 2. Rio de Janeiro - oczywiście posąg Jezusa. Chciałabym pod nim stanąć i popatrzeć w dal. 3. Porządnie przejść się po Bieszczadach. Szczególnie gdy liście drzew będą kolorowe. Do tej pory byłam raz i mi mało! 4. Grecja, a szczególnie małe wysepki. Znaleźć tam ciszę i spokój:) 5. Jakieś Hawaje, Karaiby, nieważne, grunt, żeby morze (ocean) było turkusowe, przy plaży palmy z kokosami i słońce:) .... poza tym jak większość - Ameryka Południowa. Pozwiedzać małe miasteczka.

chcialabym zobaczyc wielki kanion, irlandie i szkocje, i slowenie. ogolnie to nie przepadam za zwiedzaniem miast, bardziej lubie np lasy, wodospady , zamki itd

Moje marzenie to romantyczna podróż z chłopakiem w którym sie zakochałam do Wenecji... płynąc gondolą przy zachodzie słońca, wtuleni w siebie z kieliszkiem wina w dłoni... ach...

Gość kuba wyspa jak wulkan
Katarzyna -blizej masz Chrystusa w Swiebodzineiero polecam Wam Kubę -to inny Swiat ,cudowny na wakacje

Witam! Może ktoś z was podpowie mi jak i gdzie najlepiej i najtaniej zorganizować sobie wycieczke do Kanady, biura podróży to wydatek dla milionerów :( chciałabym spełnić marzenie mojego męża a zblizaja sie jego okrągłe urodziny. Może któś z was ma jakieś przetarte ścieżki, znajomych itp. w Kanadzie. Będę wdzięczna. Z góry dziekuję