Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

multisanostol

Jestem Tu Nowy

Polecane posty

witam wszystkich z kafe. Przyszedłem się z Wami zapoznac. mam 36 lat. po przejsciach. z przeszłością. przyszedłem poznac fajnych ludzi, bo slyszałem, że tutaj można...:) pozdrawiam

Gość agresywny agresor
nie jestem fajny w odbycie mam twoją bucu przeszłość i przejścia znajdziesz tu wielu takich jak ja i kilku jeszcze mniej sympatycznych jak nie robisz OZP to jesteś palant pozdrawiam

Gość nie ma co .
A jesteś prawiczkiem :) Bo coś ich tu ostatnio brakuje :(

nie jestem prawiczkiem. jestem po rozwodzie, mam dwójke dzieci.chłopca i dziewczynke. wiec jakos chyba musiałem spłodzic te dzieciaki, a wiem, że na pewno są moje...:)bo są takie podobne:)

Gość ćwir ćwir robaczki
multisanostol :) A ja witam Ciebie serdecznie.Ugość się i znajdź coś dla Siebie:)

Gość 1234567....
witam witam :)

Gość ćwir ćwir robaczki
Flea Są.Oczywiście,że tak.Jedni są złośliwy,jedni mili,kolejni obserwują tylko.Bywają niegrzeczni.A i pomocni niektórzy.Wybór jak na jarmarku:)

dzięki cwir cwir :) jednak są tutaj normalni ludzie na normalnym poziomie a nie jakies dno :o nie szanujące drugiej osoby :(

Gość FIea
Ja jestem fajna ale reszta to same pierdolone w dupe skurwysyny bez jajec

Gość valkiria74
witaj nowy:)tu jest duzo fajnych ludzi wlasnie jedna taka osóbkę poznales:))pozdrawiam

Gość kto Ci takich glupot
naopowiadal, ze tu sa fajni ludzie? A zreszta....sam sie o tym przekonasz, jak jest naprawde....to moze byc niemile pozdr :)

Gość mulaste dno
no proszę jaki z górnej półki przyszedł na kafe, ave ave, witaj popaprańcu, kolejny fiut uważający się za szczyt ewolucji

Gość ćwir ćwir robaczki
A wiesz skąd się biorą Ich frustracje?Siebie mają dość i wyładować się chcą,bo życie dało Im popalić,a nie potrafią inaczej jak atakować.Niektórzy-jak Ty ,Ci dojrzalsi szukają zrozumienia,rozmów :).Uważam,że dobrze trafiłeś,kafe to fajne miejsce.Choć można popłynąć i stać się jak większość,czego nie życzę:)

Gość valkiria74
może nawet mnie zaliczysz jak będziesz miły :)

kurcze a myslałem że jakoś nowych się normalnie wita. a tu odrazu brak kultury na dzień dobry. Ja wiem ze na pewno gdzies sa tu mili i kulturalni ludzie, tacy jak ja i ich wlasnie teraz pozdrawiam:)

Gość valkiria74
nowy o tym zaliczeniu to nie ja pisalam to jakis podszyt bawi cie to takie pisanie?widocznie tak

Te musztarda xD znasz mnie ze oceniasz:> ja jestem zajebista nie pasi to woon;p a to co napisalam bylo ironia :)

Gość ćwir ćwir robaczki
Brak kultury teraz jest trendi,zwłaszcza anonimowa.Nie należy się przejmować i brać do serca.Tym bardziej,że znasz Swoją wartość.

droga kolezanko! Nie zamierzam sie przejmowac, ani nic w takowym stylu... Jestem człowiekiem wykształconym, z dobrą pozycją zawodową, osiągnąłem w zyciu dużo, tylko w miłości jakoś nie poszlo. Jestem po rozwodzie, ale jeszcze mam zamiar byc szczesliwy. Z żoną nie wyszło, to wierzę że jeszcze znajdę swoją drugą połówkę... pozdrawiam tych którzy rozumieją:)

Ignorując degeneratów chciałbym napisać po co tu przyszedłem. Chcę się Wam zwierzyć. To dla mnie bardzo trudne. Moim problemem jest to że uświadomiłem sobie właśnie że jestem homoseksualistą. Od jakiegoś czasu mam namiętny romans ze swoim sąsiadem. Nie chcemy tego dłużej ukrywać a wyjawienie tego jest trudne w związku z moją sytuacją rodzinną :(

Gość ćwir ćwir robaczki
Nie jeden mówił hop zanim przeskoczył:)Czas spędzony wspólnie tutaj pokaże.Czy jesteś opanowany.Czy masz humor.Czy potrafisz wyciągać wnioski.I jak reagujesz na agresję z drugiej strony.Poobserwujemy Cię drogi kolego,możesz mieć pewność:)

Ketchupku przestan sie podszywac i przeklinac kulturalnej osobie nie wypada pozdro:)

Gość ćwir ćwir robaczki
Tak,podszywy są na porządku dziennym.To taki mały urok kafe.Tutaj każdy może być każdym.Niestety.

multi mozna robic ale masz zaczerniony nick wiec jezeli bedzie pomarancza to wiadomo ze ktos ci glupi kawal wycial. Pode mnie ciagle sie ktos podszywa, zaraz kolejna pomarancza wyskoczy, musztarda szaleje:) nie przejmuj sie tym