Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blash hash hash

co macie wpisane w rubryce O SOBIE i AKTUALNE ZAJECIE na nk?

Polecane posty

Gość blash hash hash

;)

Gość la mam ba P
nic

Gość blash hash hash
jak to? w ogole? no przeciez cos robicie?:D

jeśli ktoś ze znajomych chce wiedzieć może napisać i się dowie. Może inaczej traktuje nk niż niektórzy nie mam 30 fotek, opisów, itd

Gość la mam ba P
tak samo mysle jak wyzej ktos chce wiedziec niech napisze

Gość ja nic tam nie mam wpisane

Gość morderca kur
a ja sie wypisałam z naszej klasy kiedys pieknego dna ogladajac zdjęcia znajomych powiedziałam sobie ze te zakazane mordy nic dla mnie nie znacza a jak ktos bedzie chciał to zadzwoni

zgadzam sie z Twiggy,mam konto bo mam,dzieki niemu odzyskalam znajomych z dawnych lat,nie mam 500 znajomych,ludzi ktorych znam tylko z widzenia,i nie mam zamiaru uzupelniac jakichś rubryk o sobie czy cos tam,moi znajomi wiedza jaka jestem,wiec nie musze specjalnie dla nich jeszcze tego pisac gdziekolwiek. A jak czasami czytam co tam ludzie wypisuja to smiac mi sie chce!

Gość istny dramat
w "o sobie" mam cytat z filmu, który doskonale mnie opisuje, w aktualnym zajęciu link do last.fm, bo właśnie to robię cały czas, reszta moich zajęć powinna tych ludzi gówno obchodzić :P

Gość prasna
nic

nic nie mam tam wpisane. w dodatku mam 1 zdjecie i zablokowane komentarze. jak ktos bedzie czegos ciekawy to sam napisze

aha i setki znajomych, z których połowa to tylko znajomi z widzenia, kluby i rodzina :-O

Gość mam ukrytą głębię
a ja nie rozumiem tego przypieprzania się do gimnazjalistów. sama konto założyłam w ostatniej klasie liceum dlatego, bo podstawówkę i gimnazjum kończyłam z ludźmi, którzy teraz rozsiani są po całej Polsce, też chcę mieć z nimi kontakt i chyba do tego ma służyć nasza klasa? bo według niektórych konto powinny zakładać baby po trzydziestce, które już się nie edukują :o a co do liczby znajomych, dla niektórych liczy się ilość, a nie jakość. ja mam jedynie setkę, ale za to jakich :P

No i dobrze - są rozsiani po całej polsce to się z nimi komunikuj. Masz znajomych, na których Ci zależy a nie byle mieć więcej i bardziej zaszpanować. Chodzi mi o tych, którzy mają na codzień kontakt ze znajomymi, a konto na naszej klasie traktują jako miejsce do popisu ile to oni nie mają znajomych, ile prezentów, pinezek i innego szmelcu. Sama kiedyś założylam tam konto, ale po tym jak zaczęłam masowo dostawać zaproszenia od klubików fanów hany montany i po obejrzeniu niektórych profili zaraz je skasowałam :-o

Gość a mnie najbardziej wpienia
jak wysyłają mi zaproszenia osoby, które znają mnie tylko z wiedzenia a jak ide na miescie to mijają jak wiatr.. Co to ma k.. być? co ja jestem zbieracz znajomych?? albo takie sąsiadki co z w ogóle z nimi nawet na czesc nie jestem.. po cholere to? bo mieszka niedaleko?? żal

i nic nie mam wpisane o sobie ani czym sie zajmuje ci co znaja mnie "naprawde" to wiedzą to tyle

Gość +18
a mnie wkurwiają zaproszenia od facetów z drugiego końca polski, których nigdy na oczy nie widziałam. ma taki po sześćset znajomych, same plastiki i blond paniusie i myśli, że od razu jest panem. a jak się napisze takiemu "znamy się?" to cię oleje, usunie zaproszenie, a po godzinie wyśle znowu :o ludzie są popierdoleni, a nk jest tego najlepszym dowodem.

łeee to jak tak samo miałam ostatnio.. gościu wysłał mi zaproszenie, oczywiscie z nazwiska i imienia nie znam, geby tez nie. Wchodze na znajomych a tam saaaaameeee laski, powyginane w rózne strony (nie wiem dlaczego mnie zaprosił, bo ja wygieta na zdj nie jestem) no to mu pisze: i co kolejna do kolekcji..? on mi odp : o co ci chodzi pedałko.. i jak tu sie nie wpienić oczywiscie była wymiana zdan, ja niestety nie dałam sie sprowokowac prostakowi co zaczał mnie wyzywać od dz.. itp Posyłałam cięte riposty i się zamknął bo pewnie zauwazyl ze nie ma do czynienia z pustakiem jakich ma na pęczki w znajomych..

Nie mogę przestać oglądać tego lemurka! Chce mieć takiego i drapać go pod paszkami :D

:D mnie rozbawia zawsze ten komentator :D no jak mogłeś? jak mogłeś ?! :D leżę :D pzdr 🖐️

A on potem tak opuszcza łapki i spogląda tymi oczkami 😭 Nie wytrzymam, chce lemurka!