Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowp

Jak mozna nosić stringi? To niehigieniczne i potem sa zapelenia rozne.

Polecane posty

Gość 223233
eh kobity pozabijacie sie wirtualnie :p niech każda nosi co che a nie obraża innych jeśli nie preferują takiej a nie innej bielizny. ja osobiście kiedyś nosiłam stringi ale kuurcze wkurwiał mnie ten pasek w doopie i stwierdziłam że nie będę się katować bo ktoś coś uważa za modne ale dla mnie niewygodne i teraz nosze damskie bokserki które są równie seksowne ,jak każda bielizna z wyższej półki, koronkowe estetyczne. No i na tym koniec kłótni drogie panie nie warto się irytować z tak błahych powodów. Powinnyśmy się cieszyć że nie jesteśmy wszystkie takie same i że każda z nas preferuje coś innego co świadczy ze każda kobieta jest niesamowitą osbą ;)

Gość pordyktywka
widzisz jakie dresiary są ograniczone ? jak nie lubisz stringów tzn że nosisz reformy do kolan i za pępęk hahayhaha :-D tylko żeby z nerwów ci żyłka w głowie nie pękła bo stracisz wzrok na jedno oko stringi nosi wiocha

Gość bardzo brzydka osoba
Ależ pozwól nam się kłócić i prowokować żeby było ciekawiej. W innym przypadku każdy topik kończyłby się na 1 poście :D

Zamknij się kobieto od wędrującego kału :classic_cool:

Gość 223233
bardzo brzydka osoba ja nie bronie Wam się kłócić wyzywać obrzucać błotem. Powiem szczerze że często mnie bawi tak ostra wymiana zdań ale wszystko ma swoje granice bez przesady bo się co poniektórym dodatkowe zmarszczki zrobią i wtedy będzie tragedia :p

Może. Ale przynajmniej mój kał nie wędruje. Twój chyba musiał kilka tygodni dojrzewać do owej wędrówki :D

23.07.2009] 14:03 [zgłoś do usunięcia] To co orange to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że stringi to głownie domena dresiar i lasek typu plastik-fantastik. a mnie to co piszesz niestety utwierdza o Twoich problemach z brakiem akceptacji przez otoczenie :O Twierdzisz, że stringi nozą landrynki i dresiary :O Ty nosisz reformy, bo zapewne zostałaś tak wychowana, albo zakładając stringi masz jeszcze większe pośladki-i tu się zgodzę z Tobą, że nie powinnaś nosić skąpej bielizny-bo w Twoim wypadku to byłby jeden wielki nie wypał :O

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie odwiedzać 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz aż 6zł . polecam

Gość fakt ...
Eh ... ale idiotyzm ... Po pierwsze psychiatra jest od leków głównie ... A poza tym, co Was obchodzi co my nosimy? Ja żadnych zapaleń nie mam .. i nic mnie nie obchodzi, co znalazłaś jedna z drugą w katalogu mody ... Cenię wygodę, a w stringach jest mi wygodnie ... nie cierpię ton materiałów na sobie ... Jestem zgrabna więc nie muszę nosić "modnej" bielizny wyszczuplającej ... od kolan po biust ... Dziękuję ... :D

Gość czy jest suchy chleb dla konia
?

Gość lkjfeerevbgrthvyj
kiedyś chciałam się przekonać do stringów i nawet nosiłam jakiś czas ale to jest mega niewygodne jak dla mnie i już nie noszę. Zostały mi może 3 pary stringów ale i tak w nich nie chodzę leżą sobie i czekają na nie wiem co:) nie chodzę bo nie lubię. Poza tym słyszałam że są niehigieniczne.

Gość gość
Są superwygodne ale musza być z dobrego materiału, takiego ktorego praktycznie nie czuje sie na ciele- jak dbasz o higienę, to nie masz żadnych problemów, dla mnie inne majtki mogą nie istnieć- nie posiadam. Moda mnie nie interesuje.

Gość gość
ja wole stringi, bo sa wygodniejsze od majciochow na cala d**e :) i dodatkowo pupka kusząco wygląda :D

Gość UpadłamNaMrowisko
Czemu kobiety bywają tak puste , żeby kłócić się przez kilka stron o gacie :O Nie wyobrażam sobie, że faceci wypisują strony o wyższości bokerek nad majtkami i na odwrót :O palnijcie się w łeb