Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana123

czy ktoś mi powróży ,chętnie zapłacę

Polecane posty

Gość zalamana123

chciałabym aby ktoś mi postawił tarota bardzo proszę

Gość czy w takim razie
nie możesz udać się do wróżki - profesjonalistki? O ile oczywiście wróżbiarstwo można nazwać jakąkolwiek profesją. Ja na Twoim miejscu nie liczyłabym "przepowiedniom" zasłyszanym na forum, gdzie absolutnie każdy może Ci napisać, co mu się podoba :)

Gość czy w takim razie
kurczę, zjadłam jedno zdanie :P

Gość zalamana123
tk ale w moim mieście nie ma takiej

Gość dobrze ja mogę Ci powróżyć
podaj mi tylko imię i skonkretyzuj pytanie, unikaj ogólników daty urodzenia nie są mi potrzebne do niczego :)

Gość zalamana123
agata 30-04-1975 mariusz 27-07-1974

Gość zalamana123
jestem na rozstaju nie wiem czy mam odejsc od meza po 13 lat czy tkwic w nim ,choc ja chyba kocham a on nie

napisałam przecież, że daty urodzenia nie są potrzebne, musisz napisać konkretne pytanie poza tym, myślę, że to strasznie nierozsądne podawać na ogólnodostępnym forum dane osobowe :)

Gość zalamana123
masz racje ale naprawde nie wiem co mam robić

w porządku, ale musisz chwilę poczekać :)

Gość zalamana123
nie ma problemu

Przede wszystkim już samo to, że masz jakiekolwiek wątpliwości odnośnie swojego związku i potrzebujesz porad osób trzecich, świadczy o tym, że nie jesteś pewna swoich uczuć albo też uczuć swojego męża. Czy zastanawiałaś się kiedykolwiek nad tym, aby udać się na rozmowę z psychoterapeutą, który pomógłby Wam znaleźć podłoże Waszych problemów? Czasem bezstronna opinia kogoś obcego naprawdę pomaga, zawsze możesz wtedy liczyć na obiektywizm wypowiedzi i poznać czyjś punkt widzenia. Nie napisałaś dokładnie jakiego typu to są problemy, ale skoro piszesz, że byliście ze sobą 13 lat, to znaczy, że łączą Was pewnie wspólne pasje i wspólne dążenia. Napisałaś również, że wątpisz czy on Cię kocha. Po prostu wprost o to zapytaj, bo nie pytając, nigdy nie uzyskamy właściwej odpowiedzi :)

Gość zalamana123
zapytałam okazało sie że zakochał sie zauroczył w 20 latce ,ja nie wyobrazam sobie zycia bez niego ,razem byliśmy w pracy w domu ,chce wiedziec czy to byl jednorazowy skok w bok czy byłam slepa do tej pory ,odpowiedzi od niego nie dostaje ,mowi ze tak nie jest ze mbnie nie kocha że ma dużo do stracenia rozstajac sie ze mna ,a nastepnego dnia mowi że to sie nie uda i że mnie nie kocha ,paranoja

Gość zalamana123
a co karty ci mówia??

Gość kici 100
Czy moja corka Renata zda egzamin-wyniki koncem sierpnia ?kiedy znajdzie prace w aptece ?Jak widzisz jej przyszłosc ?

W takim razie skoro on jasno określił swoje stanowisko - powiedział, że Cię nie kocha, powinnaś pomyśleć nad tym czy warto jest się męczyć z kimś, kto w razie potrzeby nie będzie potrafił się dla Ciebie poświęcić i z kim nie będziesz mogła dzielić swoich spraw. Nie możesz też liczyć na to, że to był jednorazowy skok, bo nikt, kto zdradza nie przyzna się, że zdradzał wielokrotnie, tylko zawsze będzie próbował wmówić, że zdarzyło się to tylko raz. Na ogól jest tak, że usprawiedliwiamy i próbujemy na siłę tłumaczyć ludzi, których kochamy, ale czasami trzeba pomyśleć o sobie i przeanalizować: co będzie dobre dla mnie, czego chcę ja? Nie można w życiu kierować się wyłącznie strachem przed rozpoczęciem nowego etapu i podjęciem nowych wyzwań, czasami ludzie tkwią w jakiejś złej relacji tylko z obawy przed porzuceniem starego porządku, tego względnego spokoju i przyzwyczajeń.

Witam, Stawiam karty klasyczne zajmuje się tez urokami itp jeśli ktoś potrzebuje pomocy to prosze o kontat piotrus669@wp.pl