dodzia 0 Napisano Lipiec 23, 2009 ... od jutra!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 23, 2009 1 dzień sniadanie : kubek czarnej kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 24, 2009 .... więc.... startuję, -podobno pierwszy dzień jest zazwyczaj trudny do przetrwania, ale to tylko 13 dni, ( czy dam radę?) ... sniadanie kubek czarnej kawy + kostka cukru... woda niegazowana... do oporu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 24, 2009 czas na lunch - szpinak z wody+pomidor+ 2 jajka na twardo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 27, 2009 ... io już hehehehe 4 dzień , daję radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Grubasek_ 0 Napisano Lipiec 27, 2009 to gratuluje . ja bym nie dała rady ; ] . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helaaaa Napisano Lipiec 27, 2009 kopenhaska :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleludzies gl Napisano Lipiec 27, 2009 Na przemiane materii ? Chyba cos ci sie pomylilo i tytul tematu mial brzmiec ... dieta na rozpierdolenie i rozregulowanie przemiany materii ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalaj Napisano Lipiec 27, 2009 no sorki ale kawa to nie posiłek. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labedzicawieczniemloda 0 Napisano Lipiec 27, 2009 Witam!!!!!:) Bylam ,schudlam.szybki efekt jojo,przytylam:( co prawda nie tyle co schudlam,ale moze zrobilam jakis blad. Trzymam za ciebie kciuki! Ja teraz wybralam diete Ducana-Dietka francuska. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 28, 2009 uff dziś już 5 ty dzień, od rana było ciezko, bardzo brakowało mi porannej kawy?? lunch ryba... dałam radę... hehehehhehe jescze trochę a potem co może dieta proteinowa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 28, 2009 no własnie dietą Dukana się interesuję, przeczytałam książeczkę... i myslę aby jeszcze latem spróbować tej dietki.... moja którą stosuję, być może jest na roz...anie.... ale ja już schudłam ponad 30 kg, w zeszłym roku miałam problemy z pokrzywką, musiałam połykać sterydy i trochę utyłam ... stąd moja obecna dietka.... poztanowiałam sobie tą kopenhaską czy jak ją nazywają... tak na początek.... dla rozgrzewki, a potem już zabieram się za coś konkretnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 28, 2009 jutro już 6 dzień!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 29, 2009 uffff 6 sty dzień i .... ale wczorajszy dzień był jak dotąd najtrudniejszym do przetrwania i to bardzo..., ale od dziś to już z górki...hehehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile juz schudłaś Napisano Lipiec 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 30, 2009 i już dzis 7 dzień.... dam radę. ... nie mam pojecia ile schudłam, bo mi się waga zepsuła, ale widzę różnicę w obwodach, ciuchy luźniejsze.... kawa zaliczona.. lunch a jak smakuje nic, zastanawiałam się przez chwilę?? bo na kolację dziś mam nic!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 30, 2009 w moim przypadku, to nawet niewielki spadek wagi to będzie spektakularny sukces, bo po kuarcjach sterydowych ciężko ruszyć wagę... sama się zabrałam za tą dietę, bez udziału lekarza dietetyka, a ciekawe co powiedziałayby moja pani dr, na tą dietę... ale trenigu silnej woli nigdy w zyciu nie za dużo?? :::))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ej chyba teraz to już dam radę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Lipiec 31, 2009 dziś już piątek rozpoczyna się dzień 8... heheheh jak tenczas leci, zapomniałam dodać że przez te wszystkie dni diety śmigam na rowerze, do pracy z pracy, i wieczorkami.... więc???? ... czy te wysiłki dadzą jakiś efekt??? już niedługo sprawdzę a teraz kawa, dziś lunch to wypasiony bo szpinak, jajka, pomidor.... tyle zabieram się do pracy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 3, 2009 uff... już mam za sobą 9.. 10.. dzień... a dziś już 11ty, daję radę ,ale jestem bardzo głodna, hehehehehe, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani.Kara 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Tak prawdę mówiąc nie wiem czy temat miał mieć wydźwięk pozytywny, ale wyszło raczej negatywnie. Ta dieta jedyne co może Ci zrobić to rozregulować praktycznie wszystkie czynności związane z przemianą materii. Przytyjesz dużo szybciej i dużo więcej niż schudłaś. Lepiej byś zrobiła gdybys pisała to w jakims notesiku niż na forum. Potem jakaś zdesperowana małolata to przeczyta, będzie też chciała to zastosować i zrobi sobie krzywdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 3, 2009 nie widzę nic złego w tym , że piszę to tutaj, bo dieta ta zwana inaczej kopenhaską, na forum jest kilka watków, tematów, osób wymieniających swoje doświadczenia.. jakbym zrobiła coś wbrew zasadom forum, to moderatorka forum diety, chyba usunęłaby moje zapiski... Pani Klaro być może przytyję, byc może nie??? a co małotat to w każdym temacie na forum diety, Pani Klaro może Pani wpisać swoje " złote uwagi" pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kopenhaska no tak Napisano Sierpień 3, 2009 Dieta kopenhaska czyli dieta 13 dniowa Dieta kopenhaska jest dietą bardzo restrykcyjną, nazywa się ją często dietą wyniszczającą i nieracjonalną, jednak jak wszystkie diety ma swoich zwolenników i przeciwników. Do pierwszej grupy należą osoby, którym rzeczywiście udało się schudnąć bez żadnych dolegliwości, do drugiej zaś, dietetycy i lekarze, którzy ostrzegają przed jej negatywnym wpływem na organizm oraz osoby, które podczas stosowania diety 13 dniowej doznały poważnego uszczerbku na zdrowiu! Podobno ściśle przestrzegając diety kopenhaskiej można poprawić sobie przemianę materii i stracić od 7 do 20 kilogramów w niespełna dwa tygodnie! Opis diety jest bardzo schematyczny, składa się z kilku produktów wchodzących w skład śniadania, lanchu i obiadu, które powtarzają się co kilka dni. Według dietetyków jest ona daleka od diety optymalnej, nie dostarcza odpowiedniej ilości niezbędnych dla zdrowia pierwiastków a proporcje między białkami, węglowodanami i tłuszczami są poważnie zachwiane. Zapewnienia, że po zakończeniu diety 13 dniowej możemy powrócić do starych nawyków żywieniowych bez obawy przed efektem „jo - jo", możemy niestety włożyć między bajki, ponieważ jest to kwestia indywidualna i niemożliwa do przewidzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 4, 2009 ... tak to jest kopenhaska, a jest na w necie przedstawiana jako.... dirta na przemianę materii... ja dziś mam już 12 dzień... i co stwierdzam , że dieta jest bardzo trudna do przejścia i głodna, oczywiście dotrwam do końca... czytałam wszystkie tematy dot tej diety... kiedyś inne diety trenowałam wiele diet,... ale ta teraz dla mnie to taki przedbieg, bo zaraz po zakończeniu tej drakońskiej... zabieram się za dietę proteinową, jeżeli chodzi o proteinową która ma swoich zwolenników i przeciwników, ale nie martwię się tym ... wytyczyłam sobie cel, i chciałabym go osiągnąć małymi kroczkami.... a to że prowadzę sobie tu na forum moje zapiski... to chyba nie czynię nic złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 4, 2009 a jeśli chodzi o efekt jo-jo.. fakt, że dieta 13 to dniowa nie rozwiąże problemu nadwagi , wracając do starych nawyków... wracają kilogramy... taki los grubasa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 5, 2009 dziś ostatni dzień diety... i co dalej??? myslę o diecie proteinowej... jeszcze mam dzień do namyłsu,... już po kawie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 6, 2009 i.. stało się dieta 13 dniowa zakończona...nie ważyłam się, bo nie mam wagi ale ??? efekty są!!! ... a dziś od rana same proteiny... startuję 1 szy dzień z 5 ciu... nabiał, indyk.... i tak do 10 08, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahir Napisano Sierpień 6, 2009 gratuluje dodzia:* ja to bym chyba nie wytrzymala ...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 7, 2009 dzięki.. dzięki.. za gratulacje!!! teraz walczę z dietą proteinową, dziś drugi dzień sniadanie: kawa czarna bez cukru, 3 jajka na twardo, i kawałek kurczaka wędzonedo bez skórki, lunch będzie bu=iały ser chudy 125 dag i mały jogurt obiad 3 plastry mięsa indyczego z wody a na kolację jogurt, lub maślanką piję, ok 2 litrów wody niegazowanej, a nawet więcej, mam zamiar tak trwać przez pięć kolejnych dni....same proteiny, fajna dieta, bo nie odczuwam głodu..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 7, 2009 ahir... dasz radę bo teraz latem taką dietę głodną można przetrwać, myslę że gorzej byłoby zimą, wtedy jest ciężej... i bardziej głodno... pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach