Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemmmm

mam problem - pomocy!!!!

Polecane posty

Gość mam problemmmm

oddałam telefon do naprawy bo był problem z głośnikiem, naprawili mi faktycznie jest wszystko w porządku a naprawa była objęta gwarancją. natomiast dodatkowo została wymieniona obudowa ( była porysowana) i wymieniona taśma lcd (też już nie działała jak trzeba), o co nie prosiłam a wiem że jest to wykonywane za dodatkową opłatą (tzn tak mi kiedyś mówiono jak decydowałam się na zakup). i teraz mam pytanie: kiedy płaci się za wykonaną usługę? bo telefon odebrałam, nic nie płaciłam, natomiast zastanawiam się czy mi nic nie dolicza np do rachunku? nie chciałam aby wymieniano mi tych dodatkowych rzeczy, oczywiście bardzo się ciesze że je wymieniono ale nie chce za to płacić bo nie zamawiałam tego i nie zamówiłabym jeśli miałoby to zostać zrobione poza gwarancją, a w niej napisane jest że takich rzeczy nie obejmuje;]

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie odwiedzać 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz aż 6zł . polecam

Gość wiertara II
hmmmm

Gość mam problemmmm
wiertara II - ciekawa opinia;] ale wolałabym jakbyś odpowiedział/a na moje pytanie:(

Gość mam problemmmm
up