Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa13579

zdrada

Polecane posty

Żyję w związku od 17 lat z mężem alkoholikiem. Mam dwoje dzieci. mąż mnie zdradza od paru dobrych lat. Robi to nadal była nawet sytuacja, że miał dwie kobiety na raz.... Poznałam kochankę mojego męża ma ona trzy letnie dziecko zastanawiam się czy to przypadkiem nie jest jego dziecko, ponieważ zbyt mocno związał się emocjonalnie. Swoich dzieci nigdzie nie zabierał a z tamtym dzieciakiem chodzi na spacery odbiera je ze żłobka a na dodatek dał jej pieniądze i wysłał ją z dzieciakiem nad morze.... zaprzecza wszystkiemu. dodam że przedtem byłam maltretowana przez męża przez 17 lat. Pił podobno przeze mnie zawsze była to moje wina. Z tego powodu ograniczam moją córkę z wychodzeniem z domu mam pretensje o jej znajomych którzy są od niej starsi. Ale nie widzę tego że ona się z nimi dogaduje.... z tego wszystkiego uważam , że córka bóg wie co robi po za domem, nie mam do niej zaufania. Wraca do domu o 2, 3 w nocy nigdy nie sama... ma ona prawie 18 lat a traktuje ją jak dziecko nie umiem zrozumieć tego że ona jest już do rosła.... prze 3 lata wracała o której chciała a teraz momentalnie chce ją ograniczyć... Czy to coś zmieni... (uważam że robię dobrze) parę razy wróciła pod pływem alkoholu... prawie popełniłam próbę samobójczą pod pływem alkoholu. bo sobie z tym już nie radzę ... Parę razy byłam u tej kobiety zrobiłam z siebie pośmiewisko w oczach córki męża i tej kobiety... spędziłam święta bożego narodzenia sama i wielkanocne ponieważ mąż wolał spędzić je z tamtą kobietą.. żałuje córce pieniędzy musi ona chodzić do męża żeby dał jej te pieniądze!!! dostaje ona w ROKU SZKOLNYM kieszonkowe teraz nawet grosza od dem nie, nie dostała. W roku szkolnym dostaje ona od MĘŻA kieszonkowe bo mi jest szkoda jej dać 265 zł pod koniec miesiąca jak jej zabraknie pieniędzy nie chce jej dać nawet 10 zł.... Dla dzieci mąż jest dobry... Czy mam od izolować dzieci od ojca mam wziąć rozwód??

Gość pościelowa mama
brak mi słów. Najlepiej nie komentowałabym tego ale powiem co myślę : Dawno powinnaś odejśc od męża i zarządać alimentów. A jeśli on daje pieniążki dzieciom to ok. To przecież jego dzieci niech daje. W żadnym przypadku nie wolno ci zabraniać dzieciom spotykać się z ojcem .To tylko obróci się przeciwko Tobie. Nie bądz taka sknera i rzuć czasem 10 zł. Zaufaj córce. Wiem że to trudne ale spróbuj. Rozmawiajcie na wszystkie tematy. Przykładem może być Twój 17 letni związek. Powiedz że nie chcesz żeby też miała takie życie więc dlatego się o nią boisz! Kobieto bierz rozwód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!