Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaisaas

dziewczyny doradzcie

Polecane posty

Gość kaisaas
nie nie potrzerbuje rozgrzeszenia bo nie ma z czego, wczoraj jeszcze mialam moralniaka a dzisiaj przemyslalam i wiem ze nic zlego nie zrobilam, zadna to moja przyjaciolka, facet mnie zaprosil, chcialam sie z nim bzyknac wiec sie bzyknelam i bylo mi wspaniale to sie liczy, a ze on z tego powodyu slkub odwolal a mnie to lotto, tylko jeszce zeby do mnie nie wydzwanial co chwila i nie chcial sie umowic, zaglebiajac sie dalej w moje przemyslenia mam watpliwosci czy sie dzisiaj z nim znowu na sex nie umowic ale nic poza sksem bo jest prostak straszny, ale w łóżku jest wspanialy, fajnie miec takiego chloptasia co po telefonie przyleci i sprawi taka przyjemnosc a śluby odwolane nie inetresuja mnie, dzwonila jeszcze do mnie ta byla panna mloda to ja pogonilam i tyle musze zaczac myslec o sobie

prowokejszyn. Nie wierzę, że chłopiec (bo chyba nie facet) stawia swoje życie do góry nogami nie wiedząc czy coś do niego czujesz. Nie wierzę też że Cię kocha i nie może bez Ciebie żyć. Spotkaliście się przypadkiem na ulicy. Gdyby nie to ślub by się odbył tak? Co za bzdury. Mam nadzieję, że nie ma takich głupich ludzi jednak. Także nie wierzę w to co napisałaś. A jeśli to prawda to Ci szczerze współczuję - głupoty

Gość kaisaas
za powazna jestem i mam za duzo roboty aby sobie tu jakies glupie historyjki wymyslac, generalnie tu niebywam, jednakze wczorakj naprawde mialam problem, nie wiedzialam co zrobic liczac ze mi tu ktos cos rozsadnego poradzi, przeciez mozesz sobie nie wierzyc i odejsc stad spokojnie , apropos calet sytuacji to wczoraj nie wiedzialalm co zrbic dzisiaj wiem ze zrobilam dobrze i tego nie zaluje, bylo mi wspaniale i to sie dla mnie liczy malo mam w zyciu przyjemnsci, a co do chlopaka coz on nigdy nie byl mądry

to się nazywa racjonalizacja. W głębi duszy wiesz że postąpiłaś jak **** dlatego teraz "cudownym" sposobem wszytskie dylematy zniknęły.. A jeszcze wczoraj było ic tak wiele... ech... :) jak nie chcesz się angażować a liczy się dla Ciebie tylko sex to chociaż sobie znajduj facetów twojego pokroju. I wolnych przede wszystkim. Dobrze wiesz, że zrobiłaś świństwo.

Gość kaisaas
no widzisz zle mnie oceniasz, to byl moj pierwszy facet w łóżku od rozstania sie z moim chlopakiem okolo 1 rok temu, a w zyciu mialam trzech wlacznie z tym, takze nie jest ten pokroj chyba taki zły. Miałam dylemat czy isc fakt, ale jak sobie przypomnialalm jaki on jest w łóżku polaczajac to z moim rocznym "postem" t o nie bylam w stanie sie oprzec, a hipotetycznie rzecz biorac to trezba na poczatku rozmowy z kazdym facetem pytac sie czy przypadkiem nie jest zareczony, naprawde nie tlumacze sobie tego samam tylk po glebszym przemysleniu na spokojnie wydaje mi sie ze nie mam sobie nic do zarzucenia, a Twoja ocena co do pokroju jest krzywdzaca: nie chodze na imprezy, tylko praca-dom, nie spoptykam sie z facetami, no do koscila nie chodze bo po calym tygodniu nie mam sily

Gość stokrotka migotka
nie idz!! i tyle! co ci z tego jak i tak sie chajta raz cie porobi i na tym sie skonczy i bedziesz miala jedynie wspomnienie i chec na dalsza historie ale on i tak juz bedzie zajety zona,dziecmi i praca.papap

Gość stokrotka migotka
a ty juz to zrobilas bo nie doczytalam???

Gość kaisaas
stokrotka migotka -> za pozno ta rada, wiesz byloby lepiej jakby twoj scenariusz sie sprawdzil ale juz sie na pewno nie sprawdzi

Gość stokrotka migotka
ojejku!! nieee no szkoda ale coz zycie jest jedno nie doluj sie ale jak juz to zrobilas to pewnie ostatni raz!! szkodda!!

Twoja zarówno logika jak i moralność są porażające :D 🖐️ obyś jednak robiła sobie żarty.

Gość kaisaas
w pewnym sensie tez zaluje ze to nie jest zmyslona historia, ale niestety nie jest ostatnie dwa dni ja napisaly

Gość kaisaas
no i poszlam po bandzie, mozecie mnie krytykowac, przewachalam temat facet faktycznie wszystko odwolal, laska wziela urlp i gdzies wyjechala, a ja ide po bandzie i sie z nim umowilam na wieczor na seks , powiedzialam aby na nic wiecej nie liczyl jest i potrzebny do seksu, pwowiedzial ze chcetnie sie spotka, a mam wszystko w nosie trzeba zaczac o sobie myslec

Gość oligara
idiotka...nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaisaas
sama jestes idiotka durna szmato jakbys miala mozliwosc obciagac takie fiuta to bys czym predzej poleciala

Gość oligara
jestes szmata i d z i w k ą, po h u j sie w p i e r d a l a s z w cudze zycie?????? podla s u k a z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!powinnas dostac w ryj od tej laski.

Gość tomek mecenas
widac ze ta pusta dziewucha nie ma mózgu, pizda się TYLKO kieruje,przykre ,ale to nazywa sie KUREWSTWO.

Gość kaisaas
wszyscy mnie tylko krytykuja, może i macie racje, czas najwyzszy sie przyznać, ze jestem szmata i lubie sex, przeze mnie rozpadl sie zwiazek,pochlastam sie!!!!!!!!!!! jestem beznadziejną kurwą,szmatą,świnią,ladacznicą,zdzira:(:(