Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika

brazowe uplawy w 3 tyg ciazy

Polecane posty

Jestem w 3 tyg ciazy i wczoraj pojawily sie brazowe uplawy. Dzisiaj rano bylo ok ale kolo poludnia po kapieli pojawily sie ponownie. Miszkam w Anglii a tutaj lekarze zbytnio nie interesuja sie wczesna ciaza. Co to moze oznaczac i co robic??????

Gość Jenk
nie lekceważ,idz do lekarza.Dbaj o siebie,dużo odpoczywaj ,nie dzwigaj

Gość wlasnie
jak najszybciej zglos sie do GP

moze to byc domieszka krwi ale nie koniecznie w PL napewno wymaga to wizyty i to szybkiej u lekarza u mnie tez wystepowalo cos takiego w 8 i 12tc ale trwalo zaledwie 2 godzinki i byla to taka pozostalos po miesiaczce nic zlego w moim przypadku czasem tak sie zdarza ze w \"rocznice\" miesiaczki cos takiego wystepuje ale tak czy inaczej idz do lekarza

Gość wlasnie
no wlasnie w Polsce bez problemu mozna zglosic sie z taka sprawa.w uk i irlandii jezeli cokolwiek sie dzieje nie podtrzymuja sztucznie ciazy,w kazdym razie w skrajnych przypadkach..pierwsze usg nastepuje po 12 tygodniu.jedynie co zadzwon do swojego gp.

zarejstrowalam sie jeszce na dzisiaj polskiego ginekologa. Mam nadzieje ze to nic powaznego.

Gość wlasnie
daj znac jak bylo po wizycie sama jestem ciekawa...

podczas pierwszej ciazy tez mialam plamienia, wyczytalam ze to moze byc spowodowane przemeczeniem i tak sie zdaza, glupia nie skonsultowalam tego z lekarzem bo bylam tydzien poza domem i wlasnie pod koniec tygodnia poronilam, dlatego nie zwlekac gdy cos takiego sie dzieje i zasuwac do lekarza

okazalo sie wszystko w porzadku. Dostalam tylko luteine dwa razy dziennie. A pecherzyk ma cale 2mm. Lekarz powiedzial ze czasami tak bywa. Grunt ze wszystko jest ok...:)))))